MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.. veoma zanimljiv crtež, moš odma i mozak nacrtat na penisu ..

Možeš reći, možda dokazati i neko to da prihvati da tamo neko i ima neki mozak (mada je princip).
On, Ti može reći, da to sam Ja, takav sam kakav, grozan po celom, telu,... ovaj glavi, tj. u glavi, ali mi nije jasan neko ko želi da uspostavi još bolesniju kontrolu takvom grotesknom mozgu, sa takvom slabašnom , ali impulsivnom glavicom (za tebe je srce koje pulsira), zato što je drugog pola, e to mi nije jasno, to je čista retrogradna magija i vračanje u cilju pseudocivilizacijskog emancipovanog feminizma.

Ovaj anti androgenizam se u većini slučajeva opravdava najstarijom magijom i to sve zbog jednog papira kod matičara ili glavnog vrača u čoporu (kako god - kad god)

~~~
(1.Kloni se žene koja te potcenjuje - uskoro nećeš moći ni ono što si pre mogao - postaćeš rob / živi leš)
2.Kloni se žene koja te precenjuje - uskoro ćeš otići u rat van tvojih mogućnosti - postaćeš leš)
3. Drž se one koja te samo podržava
)

:eek:

nemoj Borac... glava, mozak, oči, ...pa još ako ta stvar evoluira i osim volje dobije i svest... to će biti najperfidnija, najlucidnija, stalno aktivna inteligencija koju je Kosmotvorac osmislio. :(

Horor... Lavkraft je malo dete za ovakav scenario
Šta misliš?

Pa sad zavisi ... Mož da bude hororčić, horor ili hororčina, zavisno od, jelte, nekih atributa.
Da, nešto kao osmi putnik, samo bez onolikih zuba.
Ne smem ni da zamislim. Muke su to. :mrgreen:

Pa sad zavisi ... Mož da bude hororčić, horor ili hororčina, zavisno od, jelte, nekih atributa.
Da, nešto kao osmi putnik, samo bez onolikih zuba.
Ne smem ni da zamislim. Muke su to. :mrgreen:

Da, bio je neki horor film.
Čovek imo na leđima malu bubuljicu i to raslo kroz film, malo kasnije kad naraste dobilo oči, scliljem da upozna svet. Prvi Svet je bio čovek i njegova leđa koji je bio na početku tolerantan, ali posle čir dobi i usta, te se useli i logos u taj kancer. Posle nepovezanog brbljanja, koje je čovek jedva izdržavao, dođoše i filozofske rasprave kada je psihički nastalo pucanje u pravom mozgu čoveka. Sobzirom da nije izdržao drugu nezavisnu inteligenciju koja je počela da nameće svoju volju, sam je izvršio hiruršku intervenciju, tek posle svih unutrašnjih i spoljnih ratova koji su stvorili pakao jednom i drugom.

Ukoliko bi se rukovodili ovom analogijom, glavni junak bi morao u tvom romanu da odseče ... :eek: ... inteligentno biće u gaćama koje mu stvara telesni i psihološki pakao

Neću da razrađujem detalje...
(nema smisla, da mučim ostale sagovornike)
;)

Tiraž knjige 25kom
?

Gle..moja dva najdraža frenda na temi..:D
Kiša će...:mrgreen:

Počeli smo sa morbidnim mutantskim raspravama u novoj knjizi koju Borac osmišljava.
U knjizi će MŽ šovinizam izgubiti totalni smisao, kada se nezavisna inteligencija useli u M. i Ž. polni organ. Kada se pronađe način za eliminaciju tih đavolskih bića koja se sve češće udružuju protiv izvorne inteligencije M i Ž, u knjizi svi postajemo srećmi hermafroditi sa nabrzinu genetski montiranim mentalnim tučkovima i prašnicima, uz neinteligentnim i tupim pogledom jedni na druge. MŽ Šovinizam će biti konačno istrebljen... kao i istorijski čovek sa njegovim čovečanstvom. Na kraju knjige Trijumfuje botanička pseudocivilizacija involviranog istorijskog čoveka. Šovinizam je pobeđen , a da čovek toga nije postao svestan.

... u drugom delu knjige možda se čovek ukrsti sa biljkom... :(
(ovo ne otkrivam, za sada...)

~~~

Šta kažeš ?
Tiraž 10kom.

Počeli smo sa morbidnim mutantskim raspravama u novoj knjizi koju Borac osmišljava.
U knjizi će MŽ šovinizam izgubiti totalni smisao, kada se nezavisna inteligencija useli u M. i Ž. polni organ. Kada se pronađe način za eliminaciju tih đavolskih bića koja se sve češće udružuju protiv izvorne inteligencije M i Ž, u knjizi svi postajemo srećmi hermafroditi sa nabrzinu genetski montiranim mentalnim tučkovima i prašnicima, uz neinteligentnim i tupim pogledom jedni na druge. MŽ Šovinizam će biti konačno istrebljen... kao i istorijski čovek sa njegovim čovečanstvom. Na kraju knjige Trijumfuje botanička pseudocivilizacija involviranog istorijskog čoveka. Šovinizam je pobeđen , a da čovek toga nije postao svestan.

... u drugom delu knjige možda se čovek ukrsti sa biljkom... :(
(ovo ne otkrivam, za sada...)

~~~

Šta kažeš ?
Tiraž 10kom.

Šta da ti kažem..:lol:..dja mi se...el planirate i ekranizaciju?...:mrgreen:

Mada, možda ekranizacija i nije edukativno rešenje...jer sve što smo u poslednje
vreme vidjali na filmu, nekako se desi i uživo...:mrgreen:

A kad stignete do drugog dela..tj. kad rešite da nas ukrstite sa biljkama nadajući se da je
još bar u njima (biljkama) ostala klica šovinizma, pa da tako povratimo uzgubljeno..mislim ukrštanjem...
...računajte na moju nesebičnu pomoć u toj sveri...:mrgreen:

Šta da ti kažem..:lol:..dja mi se...el planirate i ekranizaciju?...:mrgreen:

Mada, možda ekranizacija i nije edukativno rešenje...jer sve što smo u poslednje
vreme vidjali na filmu, nekako se desi i uživo...:mrgreen:

Nekada je bio dar umetnika da pogodi budućnost.

Danas je sve pogođeno, jer je sve moguće, što se zamisli ili predloži. Nema predviđanja. Nauka i tehnologija nije više u funkciji čovečanstva, već u funkciji mogućeg i što luđeg, na granici mogućeg (kome još treba etika i moral- bukagije prošlosti). Danas se umetnici utrkuju kome će prihvatiti scenario za razvoj destruktivne budućnosti ....

Poslednja izmena:
Nekada je bio dar umetnika da pogodi budućnost.

Danas je sve pogođeno, jer je sve moguće, što se zamisli ili predloži. Nema predviđanja. Nauka i tehnologija nije više u funkciji čovečanstva, već u funkciji mogućeg i što luđeg, na granici mogućeg. Danas se umetnici utrkuju kome će prihvatiti scenario za razvoj destruktivne budućnosti ....

Ima valjda još umetnika...s tim što ćemo mi ( :zcepanje:..sebe računam u umetnike...ccc..:mrgreen: )
napraviti scenario tako da vratimo svet par vekova u nazad...na izvorište..umesto što
ćemo hraniti neman modernog tehnološkog napretka...:p

A kad stignete do drugog dela..tj. kad rešite da nas ukrstite sa biljkama nadajući se da je
još bar u njima (biljkama) ostala klica šovinizma, pa da tako povratimo uzgubljeno..mislim ukrštanjem...
...računajte na moju nesebičnu pomoć u toj sveri...:mrgreen:

To je previše ... limunada i boza,... nekako previše srceparajuće i romantično...

danas se u knjigama traži, destrukcija, rasulo, asocijalnost pseudocivilizacije...

... u knjizi ni Kosmos ne treba da ima svrhu, nego da krene ka razaranju sopstvenih principa...

Poslednja izmena:
U međuvremenu, dok visim jednom rukom držeći se za Mars, setila sam se zgodne pričice Klajva Barkera, majstora horora. U njoj je na neobičan način izložen princip večitog ženskog. Dakle, nešto slično ideji Mističnog, ali s akcentom na ženski polni organ.
Priča se zove: "Žaklin Es, poslednja volja i zaveštanje."
Ukratko i šturo:
Reč je o ljubavi jednog para, opisanoj kroz njihovu fantastičnu erotsku "kompatibilnost".
Ali, žena ima izvesne sposobnosti koje vrlo teško, ili nikako ne kontroliše. Ma koliko volela svog muškarca, zbog tih moći mora da ode što dalje od njega. Naime, njeni ljubavnici su ujedno i njene žrtve.
Priča ima vrlo zanimljiv kraj: šta se dešava kada žena dostigne vrhunac svojih natprirodnih (ili simboličnih, mada Barker nije tome sklon u ovoj priči) moći, i kada dođe do ponovnog fizičkog sjedinjenja sa njenom voljenim. Da li nastaje mutant, da li je ženski polni organ portal u vasionu, smrt ... da li je ljubavni čin rađanje, umiranje ili nešto treće, ostaje da zaključite kad pročitate. :manikir:

edit: bogte, da nisam već spominjala tu priču na MŠ? :sad2:

Poslednja izmena:
Kad je bal nek je zabava.:hahaha:
cetnik.jpg

U međuvremenu, dok visim jednom rukom držeći se za Mars, setila sam se zgodne pričice Klajva Barkera, majstora horora. U njoj je na neobičan način izložen princip večitog ženskog. Dakle, nešto slično ideji Mističnog, ali s akcentom na ženski polni organ.
Priča se zove: "Žaklin Es, poslednja volja i zaveštanje."
Ukratko i šturo:
Reč je o ljubavi jednog para, opisanoj kroz njihovu fantastičnu erotsku "kompatibilnost".
Ali, žena ima izvesne sposobnosti koje vrlo teško, ili nikako ne kontroliše. Ma koliko volela svog muškarca, zbog tih moći mora da ode što dalje od njega. Naime, njeni ljubavnici su ujedno i njene žrtve.
Priča ima vrlo zanimljiv kraj: šta se dešava kada žena dostigne vrhunac svojih natprirodnih (ili simboličnih, mada Barker nije tome sklon u ovoj priči) moći, i kada dođe do ponovnog fizičkog sjedinjenja sa njenim voljenim. Da li nastaje mutant, da li je ženski polni organ portal u vasionu, smrt ... da li je ljubavni čin rađanje, umiranje ili nešto treće, ostaje da zaključite kad pročitate. :manikir:

edit: bogte, da nisam već spominjala tu priču na MŠ? :sad2:

Nisi..i nemoj da silaziš s Marsa..:mrgreen:..svašta ti zanimljivo tamo gore pada na pamet...
Izgleda opasan taj Barker....i Stiven King bi mu pozavideo na idejama..:lol:

..a sad čekamo mistika da iskonstruiše nastavak...imate fine, nove kombinacije SF-a
u mistikovoj verziji i već vidjenog sa horor primesama u Barkerovoj verziji...
..ja ću vam dodjem kao blaža, romantičnija varijacija na temu...:mrgreen:
..tj. glas razuma...:manikir:...

"da li je ženski polni organ portal u vasionu, smrt ... da li je ljubavni čin rađanje, umiranje ili nešto treće, ostaje da zaključite kad pročitate."

Baš si neka...:confused:....:mrgreen:

.. veoma zanimljiv crtež, moš odma i mozak nacrtat na penisu ..

A zašto na onoj Arhimedovoj sličici muškarac nema oči? :think: I one su negde na penisu?

:lol:

Ovo je obična predrasuda, zajebancija. Prefrigani su ti MŠ, nismo ni svesne!

I još jedna predrasuda "nju uvek boli glava, kada je njemu do seksa."
Kod mene uvek bilo obrnuto :(

Ne zamerite, prošle nedelje sam se toliko nagledala sisa i piša, mislim na slikama i skulpturama (ne uživo) pa mi svašta pada na pamet. :lol:

Poslednja izmena:
Možeš reći, možda dokazati i neko to da prihvati da tamo neko i ima neki mozak (mada je princip).
On, Ti može reći, da to sam Ja, takav sam kakav, grozan po celom, telu,... ovaj glavi, tj. u glavi, ali mi nije jasan neko ko želi da uspostavi još bolesniju kontrolu takvom grotesknom mozgu, sa takvom slabašnom , ali impulsivnom glavicom (za tebe je srce koje pulsira), zato što je drugog pola, e to mi nije jasno, to je čista retrogradna magija i vračanje u cilju pseudocivilizacijskog emancipovanog feminizma.

Ovaj anti androgenizam se u većini slučajeva opravdava najstarijom magijom i to sve zbog jednog papira kod matičara ili glavnog vrača u čoporu (kako god - kad god)

~~~
(1.Kloni se žene koja te potcenjuje - uskoro nećeš moći ni ono što si pre mogao - postaćeš rob / živi leš)
2.Kloni se žene koja te precenjuje - uskoro ćeš otići u rat van tvojih mogućnosti - postaćeš leš)
3. Drž se one koja te samo podržava
)

Mislim da je to jasno. :per: A termin emancipacije se u dosta slučajeva pogrešno koristi. Možda žena samo traži svoje mesto pod suncem, nasuprot truta.
Naravno da ne trebamo pasti u feminizam, ne, ni približno. Jednostavno treba da pronađemo tu ravnotežu, zdravu vezu između muškarca i žene, i kada postoji ovaj spoj muškarca i žene u običnom životu, to će odjeknuti u našem intimnom i duhovnom životu.
~~~
Ponadala sam se da smo svi složni u tome da može da te upropasti samo sopstvena priroda. Ako se sam potcenjuješ, pronaćićeš ženu koja ćete potcenjivati i obrnuto. E sad, za to podržavanje, to nije ni malo lak ni jednostavan posao pronaći, i naravno, uzvratiti ISTOM merom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back