Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
A tebi se tvoje pakovanje ne svidja!?![]()
Veoma, al ne krijem da bih bila muško na jedan dan i pokušala usrecit milijun žena ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tebi se tvoje pakovanje ne svidja!?![]()
Veoma, al ne krijem da bih bila muško na jedan dan i pokušala usrecit milijun žena ..

)
Kako? Pa većina nije u mogućnosti ni sama sebe da usreći, pa onda tek drugog (važi za oba pola), ne, ne, ne... ti to nikako ne misliš.Zabunila si se?
Ma svaki pokušaj da krene drugu da usrećuje treba saseći u korenu. (Nemojte da pravite aluzije, mislila sam figurativno na korenje)
..ne mož čovek da ih lako provali kad krenu u štetu..
Kako? Pa većina nije u mogućnosti ni sama sebe da usreći, pa onda tek drugog (važi za oba pola), ne, ne, ne... ti to nikako ne misliš.Zabunila si se?
Ma svaki pokušaj da krene drugu da usrećuje treba saseći u korenu. (Nemojte da pravite aluzije, mislila sam figurativno na korenje)

Naučili su dobro da se kriju, ko kameleoni....ne mož čovek da ih lako provali kad krenu u štetu..
![]()

.. Ah' jako sam se zbunila, baš..![]()
A njima je dovoljan jako mali podsticaj da počnu da userećuju okolo. 
Ja ne znam. Neka mi kaze neka od zena!
Zbog zena su vodjeni ratovi! A ko ih je vodio? Pa muskarci! A sto su ih vodili? Pa valjda zato...Ja ne znam. Neka mi kaze neka od zena!
![]()

A ko je pisao tu "istoriju"? Žene ili muškarci?
Najlakše je za svoje poraze i zlodela tražiti razlog u drugome, pa još u ženi.
Amazonke su žene ratnice, ali nikada se nisu krile iza muških pleća koliko muškarci ispod ženske suknje![]()
Hej,hej,hej... Zasto tako zestoko? Nista lose nisam mislio. A pogotovo nisam trazio opravdanja nizasta i ni za koga. Ovo sa zlodelima i porazima, ne znam bas... A sto se tice Amazonki, sa njima sam se sretao samo u filmovima i stripovima, tako da je to za mene vise nesto kao legenda, mada... A ti si neka Amazonka, a?

Takav je običaj ovde. Čim dodje novi muški korisnik mi ga isprepadamo![]()

Ima.A zato ovde nema muskaraca! Sve ste ih isprepadale, Amazonke!![]()

Ima.
Samo se kreću tiho, kao nindže u senci bambusa.![]()

A zato ovde nema muskaraca! Sve ste ih isprepadale, Amazonke!![]()

1.Svi smo potroshna roba.Ova tema je ideja moje ovdašnje prijateljice, Barbare.
Verujem da između muškaraca i žena nema bitnijih razlika (naravno, mislim na psihološku konstituciju).
Postoji i ženski šovinizam, po imenu feminizam.
Mene su...hm...ovde neke optuživali da sam feministkinja. Zapravo, to su činili muški šovinisti, koji ne shvataju pojam emancipovane žene.
Šta je muški šovinizam?
1) Tradicionalna podela na majke i supruge, s jedne strane, i žene kao potrošnu robu, s druge (to su oni koje privlače žene, neopterećene predrasudama, a oženjeni su dosadnim suprugama; takvi se šunjaju i po ovom podforumu, pokušavajući da nas, žene, gledaju s visine);
2) Polovična homofobija, jer većina muškaraca pod homofobijom podrazumeva samo mušku populaciju homoseksualaca, dok im lezbejke ne smetaju, tj. rado maštaju o situaciji da budu «u sendviču» (žene su mnogo elastičnije, i maštaju o obe opcije);
3) Verovanje da su žene nemoćne, tj. da ne umeju da ukucaju ni ekser;
4) Teorija po kojoj žene nisu pametne kao muškarci, tj, koriste polovinu mozga;
5) Seksizam (žena kao objekat);
6) Teorija o «glupim plavušama»;
7) Tvrdnja da su žene nastale od Adamovog rebra, što doživljavam kao uvredu za ceo ženski rod. Naime, rebro se može izvaditi (Šer je povadila barem 2-3, kako bi imala lepši struk); rebro nije vitalni organ. Rebro je, bre, NIŠTA! Ako ćemo stvari posmatrati sa filozofsko-idealističkog stanovišta, više mi se sviđa Platonova ideja o tome da je prvi čovek bio biseksualno biće, tj. pola muško, pola žensko, i da, otkako su ta dva bića silom odvojena (od strane pakosnih grčkih bogova), teže da se pronađu i ponovo sjedine. (Udri sad po meni, Ristobe!)

Neka te neka! Videćeš ti kad ja porastem.![]()
!" 
...totalno neprirodno..

Pa dobro, kolega je malo preterao.
Naravno da je neprirodno. Zamisli kako bi izgledalo kad bi se ovi malo valjuškali![]()

..