Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje je to vazi da 30 godine negdje pravilo hladan si i kul pa ti je bolje ok al kako covjek stari bas mu treba ta neka emocija ljubav veca itd idu godine idu sijede ostaju ti sjecanja i nostalgija tada ti ljubavi treba vise nego novca e sta bi jedan jarac npr dao il bik da je na dan riba jel i njima dodje u glavu al u nekom poznijom godinama
Znaci, Merkur u Strijelcu je smrt za interpunkciju?
za sve sto je vezano za detalje posebno da stoji na crveno svijetlo strelac je znak sirine ucenja ne podnosi ogranicenja sve resava stosem smijehom ludacki hrabar znak ako se nadje mars tu il mjesec koji nije ostecen uzmi ko su strelcevi od poznatih i vidjeces sve ce ti biti jasnoZnaci, Merkur u Strijelcu je smrt za interpunkciju?
Cast mi je dijeliti isti horoskopski znak s tim gospodinom.ali onda se setim Vucica:

detalji prezicnost pedantnost su ti merkur znaci djevica i blizanci a kontra njima su jupiterovi znaci riba i strelac u sustini ovi su matematicari ekonomisti fizicari itd svi moguci prirodnjaci a ovi jupiterovi su glumci filozofi slikari pjevaci itdza sve sto je vezano za detalje posebno da stoji na crveno svijetlo strelac je znak sirine ucenja ne podnosi ogranicenja sve resava stosem smijehom ludacki hrabar znak ako se nadje mars tu il mjesec koji nije ostecen uzmi ko su strelcevi od poznatih i vidjeces sve ce ti biti jasno
jaaaooo sudbinoCast mi je dijeliti isti horoskopski znak s tim gospodinom.
![]()
![]()
![]()
Cast mi je dijeliti isti horoskopski znak
i nije tesko za muskarca ako je normalan i razuman svaki treba da bira neku ribu pravu il vagu eventualno blizanca to su opet zene zenstvenije sto znam da ne bude da kritikujem ove ostale ako oce neko domino zene onda nadje lavicu i rijesi stvar imas bosa sve zavisi sta ko trazi
jao kukuMeni je podznak blizanac.
to ti je super, pusti hejtereMeni je podznak blizanac.
nije dzaba kralj trolovanja na krstiDuplo promenljivo
Sigurno dobro lazes
To sam u ja pomislilaDuplo promenljivo
Sigurno dobro lazes
Isto sam to pomislila....nije dzaba kralj trolovanja na krsti
Ti si kao moja najbolja drugarica. Riba-blizanac! Kojom vrstom umetnosti se baviš, ako nije tajna?Meni je podznak blizanac.
Umetnosti hejtovanja ♡Ti si kao moja najbolja drugarica. Riba-blizanac! Kojom vrstom umetnosti se baviš, ako nije tajna?
Pa dobro to...i ona je isto takva. Još je i gora od njega. Ali je veliki esteta!Pitam zbog zanimanja, da vidim da li to možda neke veze. Ona je arhitekta. I to jako dobar.Umetnosti hejtovanja ♡