Muske ribe-najveca enigma zodijaka

Али не контам моменат како знам да су лоши или добри апсекти Марса пошто од тога зависи доста ако сам добро разумио.
Дакле не значи за све исто ако је Марс у бику или ја нисам разумио текст.
U pravu si
Samo za te aspekte ne znam, mislim da isto udeo u tome imaju i stepeni, ali nisam sigurna

da napomenemo jednu osobinu riba koja je losa a to je PATETIKA

jedan primer......mene je jedna riba izbrisala iz zivota jer "ne moze da me ima" buahaha, bukvalno mi se bas jako dopadao i navodno ja njemu ali posto nismo blizu ziveli on je zakljucio da je tako bolje za oboje......a ziveli smo na 2-3 sata voznje

ne znam sta je ocekivao da mu vicem:"ma mozes da me imas" ahahahahaha "dodji"
selena gomez bitch please GIF

zar nije lakse da je rekao"ne dopadas mi se dovoljno", boze prezivela bih............ma jok riba upadne u patetiku i serenda

jedan primer......mene je jedna riba izbrisala iz zivota jer "ne moze da me ima" buahaha, bukvalno mi se bas jako dopadao i navodno ja njemu ali posto nismo blizu ziveli on je zakljucio da je tako bolje za oboje......a ziveli smo na 2-3 sata voznje

ne znam sta je ocekivao da mu vicem:"ma mozes da me imas" ahahahahaha "dodji"
selena gomez bitch please GIF

zar nije lakse da je rekao"ne dopadas mi se dovoljno", boze prezivela bih............ma jok riba upadne u patetiku i serenda
Не знам могуће.Јесам и ја некада патетичан али ме лако умирити.А када загризем нема те даљине која ме може одвојити. :rumenko:

Не знам могуће.Јесам и ја некада патетичан али ме лако умирити.А када загризем нема те даљине која ме може одвојити. :rumenko:
pa da -to I ja kazem
mozda je trebalo da ga pozovem da dodje :mrgreen:
posto to nisam nijednom uradila

mada je izvesnije da mu se nisam dopala
dovoljno
iako je u toj poslednjoj komunikaciji govorio kako sam ja bas tip osobe koja mu se svidja

kazem cista patetika

jedan primer......mene je jedna riba izbrisala iz zivota jer "ne moze da me ima" buahaha
meni je napravila pakao od zivota eks koleginica iz istog razloga, od tada sa ribama na "dobar dan" "dovidjenja"

mada, iskr, devojka je pacijent, nije to samo do toga sto je jbn riba

Ово је моја натална карта фамозна јел се ту види?Ајде стручњаци дајте ми нешто да видим има ли ту нешто.
Pogledajte prilog 981119
skroz si atipicna riba merkur u ovnu ostar jezik znas i da psujes venera u ovnu navalentan u odnosu sa zenama nekada ,mjesec u vodoliji druzenja ti hrane dusu humanisticki postupas e sada ovaj mjesec tu prima kvadrat od pluton moguce da imas ponekad neke opsesivne nemire u dusi neke ponekada i nebojasnjive strahove sve u svemu veoma aktivan natal brzo mislis merkur u ovnu brze pricas energicno cesto nepromlisljeno al si borben u govoru kazes sta mislis pa onda nekada zbog ovog mjeseca u vodoliji zakljucis da mozda nisi trebap nesto da kazes pa ti bude zao jel mjesec u vodoliji je dosta human mjesec okrenut prema ljudima a ne sebi esktrovertan itd

Riblja patetika na delu:

Disklejmer: Veoma visok nivo transfera krindza.
Npr ako pogledate njegov put poceo je veoma mirno bez neke galame nametanja kao neki mladji politicari poceo je u partiji koja je imala dijametralno supotnu pricu od sadasnje bio je treci pik u toj partiji znaci ni prvi ni drugi a onda je samo uplivao u nove vode bezbolno je podnio kritike masa napade i sada je promjenio i nacin govora retoriku al pored svega on je riba pa tako i sve neke drustvene jake promjene njega emotivno pogadjaju naravno to ne pokazuje al sasvim drag lik mislim riba da bude nekom antipaticna odbojna taj neko onda ima gadan problem moze neko biti atipicna riba u natalu pa mu mozda planete su u kvadratu il retro djeluju onda je to uzas ovako u nekom normalnom odnosu ribe uvijek najbolje dodju

Npr ako pogledate njegov put poceo je veoma mirno bez neke galame nametanja kao neki mladji politicari poceo je u partiji koja je imala dijametralno supotnu pricu od sadasnje bio je treci pik u toj partiji znaci ni prvi ni drugi a onda je samo uplivao u nove vode bezbolno je podnio kritike masa napade i sada je promjenio i nacin govora retoriku al pored svega on je riba pa tako i sve neke drustvene jake promjene njega emotivno pogadjaju naravno to ne pokazuje al sasvim drag lik mislim riba da bude nekom antipaticna odbojna taj neko onda ima gadan problem moze neko biti atipicna riba u natalu pa mu mozda planete su u kvadratu il retro djeluju onda je to uzas ovako u nekom normalnom odnosu ribe uvijek najbolje dodju
prvenstveno riba nije muzevan znak sa jakim stavom al nek neko nema zabludu da riba nema u glavi misljenja neke ideje svoje apsolutno ima al ne zivi od toga da je drugi priznaju ako je priznaju ok nece se buniti ali i ako ne lagano nema problema pa zato npr vucic cesto nekome djeluje mekusac neki pa ljigavo sto nema blage veze sa zivotom on je samo senzbilna osoba promjenljiva sa dosta promjena u zivotu na svim poljima cak njegov odnos prema politickom ocu je veoma blag to dokazuje da je prava riba nema ego nema revansizma riba vjeruje u blage metode to ne znaci da vas riba nece sprziti ako je pribijete uza zid oce al treba je dovest u poziciju da nema gdje da pobjegne

@Emihs imas retrogradni saturn u petoj kuci -
"Ako je Saturn retrogradan često se vraća bivšim ljubavima i propalim vezama. Ako je Saturn neaspektovan teško nalazi ljubavnu vezu i živi asketski ili joj on može donijeti udovištvo. Osoba sa Saturnom u 5. kući mora da nauči da pruža ljubav, jer jedino tako može naći sreću. S obzirom da je 5. kuća i kuća zabave sumnjam da ćete se mnogo zabavljati sa Saturnom u 5. kući jer se teško opustite, izuzev ako u zabavu ne ubrajate koncert ozbiljne muzike. 5. Kuća je kuća kreativnosti, a sa Saturnom u njoj kreativnost je blokirana jer ova osoba nije dobijala priznanja još u djetinjstvu i baš zbog toga kad odraste ima jaku potrebu da se na taj način izrazi da bi potisnula osjećaj neadekvatnosti i beznačajnosti. Osoba se odgovorno odnosi prema djeci i uči ih odgovornosti od malih nogu. Od djece zahtijeva ozbiljnost i disciplinu. Ako je Saturn afliktovan daje probleme sa djecom ili su bolesna, a ako je jaka aflikcija npr. sa Uranom i Plutonom onda nema djece."

Saturn ce vise da hladi odnos ne mora znaciti da ce osoba imati malo veza il odnosa sve zavisi od pozicije saturna naravno al ce dati da ce ljubavni zanos emotivni u vezi biti ogranicen na minimum da par zasniva odnos na nekim realnim ciljevima kojima slijedi u prevodu saturn ne podnosi ljencarenje za saturnovca je uvijek najbolje naci partnera koji ce raditi slican posao da bi se pratili zajedno u radu i onda u toj nekoj aktivi posle se i taj saturn ohladi i pocen da raste ljubav neka neki uzici sto je atipicno za saturna sa saturnom samo treba postaviti jasne ciljeve i naci partnera koji ce da ih slijedi sa tobom zato je uz saturn teze doci do neke ljubavi to je jednostavno tako

Teško je biti riba, posebno kad si muško. Vrlo osjetljiv, mnoge stvari primaš k srcu. Život je mnogo lakši kad si emocionalno hladniji i bezobzirniji.
apsolutno al i kao takav i kao takva riba budi zivotno aktivan lutaj kroz zivot radice ti instikti i intuicija jace nego bilo kome uvijek ces nac neki put bolji od vecine jel riba sve osjeca za razliku od raka koji osjeca al tumaci stvari na pogresan nacin gleda sve iz nekog uzeg ugla riba osjeca mnogo pati al dobor protumaci situaciju zna da predvidi buducnost najbolje od svih i da zna gdje treba uloziti staviti novac i dobiti nekako osjeca i kad ti riba za nekoga kaze ovaj nece dobro proci u zivotu il kaze obratno onda ce biti tako i sada je ti pitas po cemu to znas ne zna al osjeca za ribu je pozeljno da nema stalan posao da radi vise poslova il da mijenja cesto poslove tada najvise dolazi do izrazaja njena priroda ima vise ideja i prostora za kreaciju snalazenje u zivotu neki manevar znaci riba nikada ne planira nista nego ide i spontano resava dnevne obaveze najdalje planira dan unapijed sto je super za nju i nekako iz toga vidi svoju buducnost e sada naravno kada je kuci u 4 zida izubi se u neki taj svoj svijet al se vrati brzo to je to

apsolutno al i kao takav i kao takva riba budi zivotno aktivan lutaj kroz zivot radice ti instikti i intuicija jace nego bilo kome uvijek ces nac neki put bolji od vecine jel riba sve osjeca za razliku od raka koji osjeca al tumaci stvari na pogresan nacin gleda sve iz nekog uzeg ugla riba osjeca mnogo pati al dobor protumaci situaciju zna da predvidi buducnost najbolje od svih i da zna gdje treba uloziti staviti novac i dobiti nekako osjeca i kad ti riba za nekoga kaze ovaj nece dobro proci u zivotu il kaze obratno onda ce biti tako i sada je ti pitas po cemu to znas ne zna al osjeca za ribu je pozeljno da nema stalan posao da radi vise poslova il da mijenja cesto poslove tada najvise dolazi do izrazaja njena priroda ima vise ideja i prostora za kreaciju snalazenje u zivotu neki manevar znaci riba nikada ne planira nista nego ide i spontano resava dnevne obaveze najdalje planira dan unapijed sto je super za nju i nekako iz toga vidi svoju buducnost e sada naravno kada je kuci u 4 zida izubi se u neki taj svoj svijet al se vrati brzo to je to
Lijepo si ti to objasnio, ali moraš koristiti tačku i zarez.

ne zaboravi da je venera planeta uzitka koristi plana nekog sposobnosti da udovolis nekom pridobijes ga lijepom rjecju ona je egzlatirana u ribama i kada se venera nadje u ribi dobijas nekoga ko moze da profitira al bukvalno na svemu i svacemu npr to bi bio neko ko je genije za berzu trgovinu ekonomiju itd al sve radi na neki osjecaj svoj ne slusa nikoga itd jel venera je culna prizemna al kad je u ribi dobija tu intucijiju i osjecaj da je tada najbolja

Back