Muske ribe-najveca enigma zodijaka

Koje su odlike vage?

E da, susjedov pas je isto riba, a podznak mu je u blizancu, odlicno mu od sape ide bavljenje mikologijom i botanikom, zna uzgojiti psilocibinske gljive i marihuanu.
Razmislja da se okusa u pravljenju DMT-a.
Ribice su poznate i po tome što barataju psihoaktivnim supstancama. Često i kao uživaoci droga i opijata.Vrlo su podložni tome.Vage su neka druga priča...diplomate, neodlučni, šarmanti, vole modu, takođe veliki estete.

Ribice su poznate i po tome što barataju psihoaktivnim supstancama. Često i kao uživaoci droga i opijata.Vrlo su podložni tome.Vage su neka druga priča...diplomate, neodlučni, šarmanti, vole modu, takođe veliki estete.
Moja stara je vaga, sve si dobro pogodila osim da je neodlucna.
Diplomata je, uvijek besprijekorno dotjerana, obozava modu, esteta.

E da, pusi marihuanu i voli psihodelike.

Saturn ce vise da hladi odnos ne mora znaciti da ce osoba imati malo veza il odnosa sve zavisi od pozicije saturna naravno al ce dati da ce ljubavni zanos emotivni u vezi biti ogranicen na minimum da par zasniva odnos na nekim realnim ciljevima kojima slijedi u prevodu saturn ne podnosi ljencarenje za saturnovca je uvijek najbolje naci partnera koji ce
@Emihs imas retrogradni saturn u petoj kuci -
"Ako je Saturn retrogradan često se vraća bivšim ljubavima i propalim vezama. Ako je Saturn neaspektovan teško nalazi ljubavnu vezu i živi asketski ili joj on može donijeti udovištvo. Osoba sa Saturnom u 5. kući mora da nauči da pruža ljubav, jer jedino tako može naći sreću. S obzirom da je 5. kuća i kuća zabave sumnjam da ćete se mnogo zabavljati sa Saturnom u 5. kući jer se teško opustite, izuzev ako u zabavu ne ubrajate koncert ozbiljne muzike. 5. Kuća je kuća kreativnosti, a sa Saturnom u njoj kreativnost je blokirana jer ova osoba nije dobijala priznanja još u djetinjstvu i baš zbog toga kad odraste ima jaku potrebu da se na taj način izrazi da bi potisnula osjećaj neadekvatnosti i beznačajnosti. Osoba se odgovorno odnosi prema djeci i uči ih odgovornosti od malih nogu. Od djece zahtijeva ozbiljnost i disciplinu. Ako je Saturn afliktovan daje probleme sa djecom ili su bolesna, a ako je jaka aflikcija npr. sa Uranom i Plutonom onda nema djece."
Nisam neko ko ulazi u odnos eto tako neka recka, statistika.Nije za pohvalu ali je zaista impozantan broj djevojaka koje sam odbio u životu zbog nečega bilo čega nečega što mi je zasmetalo na prvu.Možda to ima veze sa pričom saturn.I pored toga imao sam dosta veza ali na prstu jedne ruke kvalitetnih i po tome mislim da ne odudaram previše od ostalih muškaraca.Jedino ovaj momenat oko odbijanja je možda malo neobičan za muškarca pošto prosječan muškarac **** sve što mu se nudi.

Ja sam lud za putovanjima, mogao bih cijeli život tako.Ja sada više ništa ne znam od mozga ste mi kašu napravili na ovoj temi...
gde god dodjes napravis haos

champions league lol GIF by VfL Wolfsburg

Nisam neko ko ulazi u odnos eto tako neka recka, statistika.Nije za pohvalu ali je zaista impozantan broj djevojaka koje sam odbio u životu zbog nečega bilo čega nečega što mi je zasmetalo na prvu.Možda to ima veze sa pričom saturn.I pored toga imao sam dosta veza ali na prstu jedne ruke kvalitetnih i po tome mislim da ne odudaram previše od ostalih muškaraca.Jedino ovaj momenat oko odbijanja je možda malo neobičan za muškarca pošto prosječan muškarac **** sve što mu se nudi.
zato i rekoh - analiticki te okarakterisao kao cepanicu koja naskace na zene, ali ne vidi covek da imas retro saturn u petoj kuci.

e sad, r saturn je u skorpiji (imam slican problem) i to moze da izazove neke zdr probleme. naravno, kao i sve u natalu, to su samo projekcije, ne mora da se desi uopste.

uostalom, astrologija nije nauka jos od srednje veka :D

Vidi povrsniji se lakse spoje to je prirodni zakon manje mozga visi natalitet

iz sireg pogleda na stvari
nije iskljuceno da umniji dublji ljudi ne naprave natalitet naravno moze al mnogo mnogo teze prvo zbog socijalne selekcije na jednog umnog idu 3 prosjecna i 15 mentalolida i onda imaju veci izbor a tu je i druga fora gluplji se ranije zene/udavaju to je pravilo pametniji najcesce ostanu za 30 plus a cetvrtina njih ostane sama previse razmisljaju vidi onaj koji umije mnogo dobro da se pari taj ne umije da voli i obratno jel ako nekoga razvalis kao zvecku ne mozes da ga volis a budala je osoba koja ne umije da predvidi posledice svojih djela napravis 5 djece je super al ako prima mjesecno 300 e jbg to je onda problem koji ce ti kasnije dolijati iz terminatora u mozak pa ces ono uzet malo digitron vidjeti neki zivotni plan itd itd itd

nije iskljuceno da umniji dublji ljudi ne naprave natalitet naravno moze al mnogo mnogo teze prvo zbog socijalne selekcije na jednog umnog idu 3 prosjecna i 15 mentalolida i onda imaju veci izbor a tu je i druga fora gluplji se ranije zene/udavaju to je pravilo pametniji najcesce ostanu za 30 plus a cetvrtina njih ostane sama previse razmisljaju vidi onaj koji umije mnogo dobro da se pari taj ne umije da voli i obratno jel ako nekoga razvalis kao zvecku ne mozes da ga volis a budala je osoba koja ne umije da predvidi posledice svojih djela napravis 5 djece je super al ako prima mjesecno 300 e jbg to je onda problem koji ce ti kasnije dolijati iz terminatora u mozak pa ces ono uzet malo digitron vidjeti neki zivotni plan itd itd itd
nista licno ali ono j od ijekavstine...bolan si ti isto ko emihs odande?

a i tu ima jedna caka svi podsvjesno zele malo glupljeg za sebe za para znaci da je pametniji nikako jel tu je strah da me ne izmanipulise ili kontrolise ono um caruje sila klade valja taj princip al naravno npr nijedna zene nece 10 ili 5 puta glupljeg ali ni puno ni malo pametnjeg od sebe nego oce za nijansu glupljeg da ono zna aha mogu da ga kontrolisem a opet nije budala i na nesto lici jel nema svaka sada iluziju da ce je ozenit neki glumac ili biznismen iz kraja itd slicno i muskarci u podsvjesti zele kazem vecina ne svi uvijek ima plemetnitih primjeraka malo uzvisenijih al u praksi nadvladaju neki principi i zakoni koji su na nivou zivotinja i sada sto si umniji prefinjeniji teze ide priroda je takva nije sada da se urotio protiv toga neko ono prirodno si dekasiran po onim najprimitvnijim animalnim zakonima prilagodi se il crkni ko te sisa

a i tu ima jedna caka svi podsvjesno zele malo glupljeg za sebe za para znaci da je pametniji nikako jel tu je strah da me ne izmanipulise ili kontrolise ono um caruje sila klade valja taj princip al naravno npr nijedna zene nece 10 ili 5 puta glupljeg ali ni puno ni malo pametnjeg od sebe nego oce za nijansu glupljeg da ono zna aha mogu da ga kontrolisem a opet nije budala i na nesto lici jel nema svaka sada iluziju da ce je ozenit neki glumac ili biznismen iz kraja itd slicno i muskarci u podsvjesti zele kazem vecina ne svi uvijek ima plemetnitih primjeraka malo uzvisenijih al u praksi nadvladaju neki principi i zakoni koji su na nivou zivotinja i sada sto si umniji prefinjeniji teze ide priroda je takva nije sada da se urotio protiv toga neko ono prirodno si dekasiran po onim najprimitvnijim animalnim zakonima prilagodi se il crkni ko te sisa
pritisak vremena je takav covjek se ne radja sa tim porivima seljacko-animalno-mentalodinim nego vrijeme ti srusi one lijepe ideale neke snove u glavi itd itd itd praksa i svakodnevnica je bas surova da covjek otupi uprlja se izgubi osjecaj da voli postajes nekako svinja a neces to e sada oni koji se odrze njima je najteze al zivot se ne prilgodjava nikome znaci poseljacenje ogrubljenje i tupvost do odredjene mjere malo u down cisto ono da krene zivot na bolje

Back