Muskarci

petar_z

Iskusan
Poruka
5.282
Sta se ovo desava sa muskarcima?

Ako je ovaj forum merilo, muskarci su postali placipicke koje samo kukaju na zenski rod. Svi samo nalaze neke mane. Te zene misle samo na novac, te su previse zahtevne...

Da nije mozda problem sto bi hteli lepu, dobro gradjenu, koja ne zeli kesh, koja cuti osim ako joj se neko ne obrati...

Moje misljenje je da ne mogu bas sve da se udaju za bogate, lepe, dobro gradjene... znaci moze tu da se nadje i za nas koji se ne uklapamo u tu pricu.

Sta mislite o tome?

Ma pi*ke, ne plači, nego one klasične pi*ke... Evo, ja prvi... Odoh sad da odmerim neki glogov kolac prema svom gabaritu pa me udri direktno, nije šteta!

Ako je ovaj forum merilo, muskarci su postali placipicke koje samo kukaju na zenski rod. Svi samo nalaze neke mane. Te zene misle samo na novac, te su previse zahtevne...

Da nije mozda problem sto bi hteli lepu, dobro gradjenu, koja ne zeli kesh, koja cuti osim ako joj se neko ne obrati...

Moje misljenje je da ne mogu bas sve da se udaju za bogate, lepe, dobro gradjene... znaci moze tu da se nadje i za nas koji se ne uklapamo u tu pricu.

Sta mislite o tome?

Moze da se nadje ali to je za onu temu o akrepima.Nije njima ni bitno da li je neko lep, dobro gradjen vec samo kes. Ono sto preostane najcesce nije ni vredno truda, to ti je tako u Srbiji.

Moze da se nadje ali to je za onu temu o akrepima.Nije njima ni bitno da li je neko lep, dobro gradjen vec samo kes. Ono sto preostane najcesce nije ni vredno truda, to ti je tako u Srbiji.

A mislis da su te kojima je bitan samo kesh vredne truda?

I da prvo razjasnimo sta podrazumevas kada kazes za nekog da ima kesh. Avioni-kamioni ili dovoljo za koliko toliko pristojan zivot?

Sta mislite o tome?

Ma ja mislim da je problem sto bismo hteli lepu, dobro gradjenu, koja ne zeli kesh, koja nas muva iako joj se neko ne obrati...

A mislis da su te kojima je bitan samo kesh vredne truda?

I da prvo razjasnimo sta podrazumevas kada kazes za nekog da ima kesh. Avioni-kamioni ili dovoljo za koliko toliko pristojan zivot?

To znaci da je bogat, da ima imovinu , stan, dobra kola, kes. Ne mora avioni kamioni . Jeste, najbolje i najlepse su te ribe koje traze kes, to je u praksi tako jer su zapravo sve iste ali samo najlepse imaju prodju kod bogatih koji znaju sta uzimaju .

Back