moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.052
i meni se ciniUbih se razmisljajuci gde sam procitala doskochicu, al nekako mi je istina. Muskarci traze razumevanje, a zene ljubav.
i meni se ciniUbih se razmisljajuci gde sam procitala doskochicu, al nekako mi je istina. Muskarci traze razumevanje, a zene ljubav.
ma samnom je on zbog dobrog sexaZnas kad bi te ja pohvalio za kuvanje..budi srecna sto ne zna da kuva
Istina...ja na primjer volim da budem dobar prema zeni, i nerviraju me muskarci koji glume kao neke smekere a znam da ih djevojke varaju jer nemaju njeznost i ljubav koja im treba, ps imao iskustva, samo tu se pokazuje zenski mazohizam jer ostaju u takvim vezama. Ili u najmanju ruku traze dalje dok su u vezi jer je muskarac kreten.
generalno moras biti dobar da bi ti se vratilo!
mislim lepo je kad je muskarac malo hladniji a ne da se sav uvija oko zene...ali ponekad izlivi neznosti bas znace....i boze moj, nece poceti sekire da padaju ako se nekad i kaze ono sto se osecaRazumem naravno..zato sto se zene tako izjasnjavaju..kakav treba biti balkanboy..sve ostalo prelazi u neukusno papucarenje..tu i tamo se pojavi neka romanticna dusa kojoj prijaju neznosti i izlivi ljubavi...mada godinama svi shvate da je u tome sustina.
mrka kapa sto bi rekao narod :rolleyes:....ja sam rasturila brak zbog izgubljenog poverenja a kamoli da nebih rasturila vezuJa sam u mog izgubila poverenje, može da dubi na glavi, džabe mu je.8-)
Samo me ubedi da si bila i da postoji takav lik.lepo je reci nekome VOLIM TE. Ali kad pocnu da cvrkucu : cico, maco, kuce, pace, jesi lepo pakjio, piskio, ruckao....e, onda je stvarno vec DOSTA
Ja neću zbog toga rasturati brak, ali neograničenog poverenja više nema. On je na šteti.mrka kapa sto bi rekao narod :rolleyes:....ja sam rasturila brak zbog izgubljenog poverenja a kamoli da nebih rasturila vezu![]()
svako zna svoje zasto je sa nekim :rolleyes:....mada mi je uvek zao kad cujem tako nesto...pa muz bi trebao da bude osoba u koju imas najvise poverenja...znam da je moje shvatanje idealizam i zato se vise necu udavati :wink:....moj konj na belom princu ne postojiJa neću zbog toga rasturati brak, ali neograničenog poverenja više nema. On je na šteti.![]()
pa naravno da postoje takve pacenice :shock: , ali ih je uglavnom blam tako pricati pred nekim.Samo me ubedi da si bila i da postoji takav lik.
Sta fali tepanju? Pa ne mogu sa voljenom osobom da pricam kao i sa svima drugima. Ja volim da mu tepam. Ne mogu s njim onako hladno i zvanicno da pricam, da ga zovem punim imenom, i tako to.....lepo je reci nekome VOLIM TE. Ali kad pocnu da cvrkucu : cico, maco, kuce, pace, jesi lepo pakjio, piskio, ruckao....e, onda je stvarno vec DOSTA