Muskarci u uniformi

CIKLON B:
Nekada pre metar dana iili godina cuo sam da se zenama ( ne mozda svim ) iz nekog nepoznatog razloga svidjaju muskarci u uniformi. Ja licno isto iz nepoznatog razloga volim da vidim lepu zenu u uniformi.

Kako se vi osecate kada pored vas prodje osoba suprotnog pola obucena u plavo ili maskirno ili neko trece radno odelo?

Hm..vise me zanima sta je u odelu :-D
Mada nekako su muskarci seksi u odelu (mislim odelce, kosuljica, kravatica te fore)

sto se uniformi tice..nesto me ba si ne privlace muskarci u uniformi...tu mislim na policajce ili vojnike....mada ima par izuzetaka....zavisi zapravo kome kako sta stoji....:-?
imala sam decka koji je porucnik u mornarici ...e to je bila uniforma!!!ah ti lepi dani...e ta uniforma i taj decko u njoj me je bas,bas palio....:-)
i tada sam dosta bila okruzena tipovima iz mornarice u istim takvim u niformama i stvarno ima neceg u tome..mozda zato sto sam bila zaljubljena u jednog takvog pa su mi svi izgledali bas sexy,a mozda....
ali definitivno je bio bas,bas,bas sexy! :-)

Skoro dve godine sam bila uniformisana i okruzena momcima u crnim ili maskirnim uniformama. U to vreme tja.., nesto nisam razmisljala o tome -bila sam zaljubljena u jednog civila.....Eh, sad kad pogledam neke slicice, pitam se gde mi je pamet bila - em lepo, em krsno, pa u uniformi. Po PS-u! Na vezbicama ili pri formacijskom kretanju....hmmmm....

he... u sushtini me zabole za uniformu.... al ti u uniformi su uglavnom jako dobro nashtelovani, pa su mi zato dragi.....
jednom sam malo popila.... pa sam pevala pilotima "sve bi seke ljubile mornare".....

Back