Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
По мојој неастролошкој интуицији, то се он заситио везе. Дај му шут у дупе и види да ли ће да отчи као да је добио лутрију или ће да се копрца да види шта не ваља. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

devojke,sta mislite o muskarcima skorpionima?
Ма колико потенцирали комбинацију бик/шкорпија, ја их нисам сретала мушких шкорпија много, а не бих ни волела. Имам другарицу коју је једна шкорпијештина жешће хипнотисала, да ова није у стању ни да види шта се дешава. Игра се са њоме као са лутком (на надувавање).
Nista dobro.Njih moze da istrpi na duze staze jedino zena riba ili devica.Deluju mirni kao bubice, ali su neverovatni kolerici. Nekome je to super, kao tajanstveni, eroticni, strastveni itd., zena koja nema mazohisticke porive treba da ignorise te tipove, od toga dobijaju slom zivaca i pecaju se na taj fazon kao ludi.Zavisi sta hoces od njih...ne loze se na jake zene, nego na neke koje mu deluju nezasticeno (pa ih oni, kao, spasavaju).Njihova love story no1 je " Pigmalion".Ako imas vise love i obrazovanja od njih, zaobidji ih.Mogu samo da ti zagorcaju zivot dokazujuci(bolje receno)pokusavajuci da dokazu) da su ipak superiorniji. Ako su postigli unutrasnju ravnotezu ( ne mora da ima veze sa godinama) mogu biti sasvim OK.Inace,znam ih k'o zlu paru.![]()
Zar je fer ne suprotstaviti se u diskusiji razumnim i razloznim argumentima? Po mom misljenju to je ponizavajuce, licno bih se uvredila ako bi me covek podrzavao iako zna da gresim. Lepa rec mi je draza od grube ali nikakva je najgora opcija, valjda kvalitetnije mislimo u dve glave.

odvajajte 'ne' od glagola. kad vas molim!![]()
ih sto si nervozna, nije problem odvajacemo i glagole i imeniceCemu tako brze reakcije!?Hellrider samo jer netko vidi muske skorpione kao negativan il ih je tako dozivio ne znaci da zapravo nemoze bez njih zivitmalo realnosti nece stetit. Muski skorpioni ne vole bit podcjenjeni, ali znaju sami tako radit, mada ne cesto.
ih sto si nervozna, nije problem odvajacemo i glagole i imenice

da li neko moze da mi pomogne posto je moj decko skorpija jako mi je drag i wolim ga ali se dosta promenio smoziw je gleda sebe manje paznje poswecuje meni ,ne cujemo se tako cesto kao pre ... kao woli me ali to ne pokazuje kao pre... ja se jako trudim oko njega da nam bude bolje u wezi bez swadje,wike,dreke ali ne znam u cemu je problem...![]()
Uh, ja volim muske skorpione, ili one koji imaju pluton na ascendentu. Za moju jarcevsku sigurnost treba jedna posesivna skorpija.

nekontam, daj budi malo konkretnija plzzz
imali tu mleka

He he he BRAVO BRAVISSImo. Ja obozavam sve osim vazduha s njima nemogu nikako (isuvise povrsnosti), kod jarceva mi je haos njihovo naizgled gundjanje na sve i svasta, rezervisanost i povucenost koja djeluje jako odbojno na okolinu al hehehe ipak ja to vidim kao neki vid nesigurnosti i stidljivosti , ma sve u svemu super su mi jer zaista ih kontam i jos mi je draze sto to vidim jasnije nego sto to oni sami znaju hehehehe. Nakkklonnnnn duboki od mene!![]()

ali su zato u krevetu haos kad sagledamo aspekte jarac je najbolji taj te zadovolji ah no to je druga tema![]()
Bas ti ne ide sa jarcicama, tuzno.jarcevi su men super, bez zeze ono, jeste da mi malo smeta onaj rigidan stav i odbojnost na prvi pogled al zaista ispod povrsine je ono sto je lijepo pravo, u stanju su bit odani skroz imo sam dvije djevojke jarceve i obje su bile super u svakom pogledu. Zanimljivo je da ih je nesto privlacilo kod mene(nije ego ni arogancija), *** to se da procitat u pogledu, ostalo nije problem , mada sam tip koji ce rjetko pric prvi ipak se primjetilo da je ostalo samo da je uzmem za ruku i povucem sa sobom poslje je sve islo super jer s njima je zaista sve ok ovo samnom je bilo nesto izvan pameti. prva je pod pritiskom svojih roditelja morala samnom prekinut a druga je poginula na motoru *** zao mi je i dan danas.