muskarci skorpije

• Začetnik teme Začetnik teme girl 111q11
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije lose, rad, odmor, rad, odmor. Odmor, rad, odmor, rad i tako svaki dan.

Gledam ovu vecerasnju konjukciju na nebu Mesec, Venera i Pluton zajedno. Sve u znaku Jarca a vladar Jarca u znaku Skorpije.... videcemo, ne moze proci neoapazeno.

Znas kako se kaze za mesec, nekome majka a nekome maceha.

Skromnim ljudima nece biti lose, nama dvoma donelo cavrljanje na temi o ovome znaku. Obzirom da znak nosi otrov u svom repu mislim da smo dobro prosli i trebamo biti zadovoljni.

Jesi, sa astrologijom se nikad ne salim.
Velika je sreca da je Mesec dobar pa ti pruza bolju stranu prirode ovog znaka.

Sta ti je sudbina, onima rodjenim dva dana ranije Mesec umesto sedam dobrih gradi cetiri losa aspekta. Nekome majka nekome maceha.

Ja sam u vezi sa skorpijom i mogu samo da kazem da mi je divno i da u zivotu takvu vezu i takvo slaganje nisam imala. Istina da je strasno nervozan,zastitnicki nastrojen i osjetljiv ali ni mi jarcevi nismo puno.drugaciji pa ga razumijem :D sto se tice emocija takvu dubinu i jacinu jos uvijek nigdje nisam srela sem kod.njega i takav nacin otvorenog pokazivanja . Sigurnost i taj osjecaj koji mi on pruza ne bi mijenjala nisakim drugim jer njegova skorpionsa emotivnost dopunjava moju jarcevsku hladnocu :))) tako da nije sve tako crno.kod ovog znaka,ustvari vrlo je jednostavno ako vas voli,ako mu odgovarate i prvenstveno ako ste ga uspjeli procitat veza s njim ce bit kao veza sa emotivno nezasitim djetetom :)

Mozete da nas mrzite ili volite :) obraticemo paznju kako sam prvo stavio naglasak na mrzite, bas sam mracan :) LOL
XAxa za nas je smesno kada nas nazivaju mracnim, pa naravno da smo "mracni" za vas ostale kada smo najpervezniji i najeroticniji znak, to sto tu i tamo mozemo biti posesivni i ljubomorni u vezama to je zbog nase unutrasnje borbe i osecaja dominacije koji moramo da iskazemo u spoljnom svetu prema zenkama koje nas okruzuju.
I posto radimo sve do kraja! pri tome i VOLIMO naravno da moja devojka mora da bude MOJA! i da oseca moju žaoku intenzivno i da uziva u tome, jer cu dati sve od sebe da tako bude :)
A sad ukoliko vam smeta dominacija tj. ako ste same previse dominantne, nismo za vas (iz iskustva to znam), a zato ostale dobro došle i probajte to "zabranjenjo voće" pa nam tek onda sudite. :)

P.S. A za ove simpatične ženske skoripije-koleginice, isto iz iskustva (5 meseca jako strastvene veze sa ženkom škorpijom), želela je samo jos vise ali sam i ja pa nije se pametno zavrsilo ;)
Previse emocija, zato nas i ne volite vi ž. skorpije zato što vas je u proslosti neka muska skorpija jako povredila, pa sad naravno nas izbegavate.
Pozz za takve i oprostite nam JBG strast je to! ;)

Ne zna čovek šta da misli o njim...
Imaju kratak fitilj, veoma tvrdoglavi i to što jako teško pokažu ono što osećaju to ume da mi ubije volju da se bakćem s njima jer ni sama ne umem prva da pokažem osećanja pa bi to onda bio uzaludan posao ali umeju da budu jako dobri ljudi i pažljivi ako im je stalo, da im ne bude teško da se iscimaju zbog nekoga....
Meni je kao po natalu škorpija s jarcem u podznaku idealan partner...
Inače, najteže je svađati se sa nama vodenim znacima, jer ako ih čačneš tamo gde ne treba onda će da te napadnu tamo gde će te najviše zaboleti a uvek nekako intuitivno prepoznaju ljudima slabu tačku ....

Cesto sam isao na selo i jedan od drugara je bio skorpija. Bio je najaci od njih tamo i tukao se sa svima, nas dvojica smo bili jednaki, obori mene, drugi put ja njega. Zadnja je bila moja pobeda. Umeo je da radi salto, kasnije se preselio u Vojvodinu, ozenio, trenirao kik boks. Kao mali palio je petarde i stavljao ih mackama u supak.

Kao mali palio je petarde i stavljao ih mackama u supak.

:eek:

Dobro je da se ti ljudi okrenu sportu, nađu način da izbace tu energiju iz sebe. Možda sada, kao kik bokser, pali petarde i stavlja ih u šupak svojom protivnicima, možda je je to njegov prepoznatljiv potez.:D

Što se tiče mojih poznanstava sa muškim škorpijama - ne poznajem puno njih. Jednog tipa znam od malena, a išli smo zajedno u istu osnovnu i srednju školu. Nismo se nešto družili, niti smo išli u isti razred. Ipak, kao mali bili smo dosta slični - obojica smo bili mirni i jako nas je pogađala nepravda. Samo što je on bio veći i jači, pa je mogao da se protiv iste bori. U prvom ili drugom razredu je povredio nogu, jer se potukao sa nekim starijim dečacima koji su maltretirali nekog klinca - potpuno netipično za našu sredinu. Imao je jako bujnu maštu, jako pametan i dobar k'o hleb.
Ali, dogodile su mu se neke ružne stvari, protiv kojih se nije uspeo izboriti. A trovala ga je i okolina. Promenio se i postao problematičan. Pred kraj osnovne tukao se svaki drugi dan sa mlađima od njega, on je za njih bio džin. Jednog dečaka je čak bacio na neke pločice, i išutirao mu glavu o iste, samo jer ga je ovaj malo zezao.
Kasnije se smirio, barem se nije tukao, i okrenuo se sportu. Školu je zapostavio, a mogao je biti najbolji. Ali oduvek je bio u toj svojoj ulozi mangupa nesiguran, iako bi malo ko to rekao.

Ovi ostali su u suštini dobri momci, i ne izgledaju kao neki problematični likovi, ali uvek su na nekoj granici između dobra i zla. Liče mi dosta na Vage, samo što im je život rizičniji. Zanimljivo - nisam upoznao mušku Škorpiju a da nije sportista.

Ja sam najmirnija Škorpija u mojoj sredini. Možda zbog Merkura u Vagi, ili zbog Marsa u 12. kući.

Ma teski posesivci,sujetni,neposteni.Kad im nesto treba glumice finocu a kad vama treba onda gledaju svoj interes............A inace glume ljubav i romantiku,znaju da laskaju ali nikad nisu spremni na pravu zrtvu.........Koliko god da im date paznje ljubavi i svega drugog u ljubavi uvijek ce traziti jos,jos,jos.............Meni u seksu ima i boljih znakova...............Misle da su najbolji a uvijek traze,mole prose..............I dok igrate po njihovom sve je super,a kad ga otkacite u stanju je da vas popljuje nevidjeno,da vas obori u blato i opet kad zeli da vas maze medom............Meni takvi vise stvarno ne trebaju................Ako je kvalitet drskost,bahatost i laganje onda je skorpija super.Jedan me i danas smara (zna se sta hoce) a drugi me ostavio zbog jedne sa mirazom.............Eto to vam najiskrenije kaze jedna lavica.................Neznam samo sto uvijek padaju ispred mene..................Mislim da ih treba ignorisati i onda nema potrebe da se trosite na njih..............

Back