Nevena Rankovic
Obećava
- Poruka
- 52
Eto, dosla malo, posle upisa na 2 faxa konacno sam se odlucila sta cu...Lepo je videti te opet iako nisi skorpija![]()
Lepo je i tebe videti opet, iako nisi skorpija 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, dosla malo, posle upisa na 2 faxa konacno sam se odlucila sta cu...Lepo je videti te opet iako nisi skorpija![]()
Lepo je i tebe videti opet, iako nisi skorpija 

http://1-ps.googleusercontent.com/h...es/viannen_77.gif.pagespeed.ce.ae-5SQD7hI.gif
cestitam na upisu, znao sam da ces uspeti![]()
Hvala
Kako si mi ti? 
Cool...Nije lose, rad, odmor, rad, odmor. Odmor, rad, odmor, rad i tako svaki dan.
Gledam ovu vecerasnju konjukciju na nebu Mesec, Venera i Pluton zajedno. Sve u znaku Jarca a vladar Jarca u znaku Skorpije.... videcemo, ne moze proci neoapazeno.

Moj mesec je u skorpijiZnas kako se kaze za mesec, nekome majka a nekome maceha.
Skromnim ljudima nece biti lose, nama dvoma donelo cavrljanje na temi o ovome znaku. Obzirom da znak nosi otrov u svom repu mislim da smo dobro prosli i trebamo biti zadovoljni.

Ko je rekao da jesi? Ja nisam niti se usudjem reci tako nesto. Po horoskopu si skorpija 100%.

A kako znas da je moj dobar?Jesi, sa astrologijom se nikad ne salim.
Velika je sreca da je Mesec dobar pa ti pruza bolju stranu prirode ovog znaka.
Sta ti je sudbina, onima rodjenim dva dana ranije Mesec umesto sedam dobrih gradi cetiri losa aspekta. Nekome majka nekome maceha.

)) tako da nije sve tako crno.kod ovog znaka,ustvari vrlo je jednostavno ako vas voli,ako mu odgovarate i prvenstveno ako ste ga uspjeli procitat veza s njim ce bit kao veza sa emotivno nezasitim djetetom 
obraticemo paznju kako sam prvo stavio naglasak na mrzite, bas sam mracan
LOL 

Kao mali palio je petarde i stavljao ih mackama u supak.

Kao mali palio je petarde i stavljao ih mackama u supak.

Tradicionalno dobra kombinacijaA sta mislite o kombinaciji muskarac Skorpija, zena Rak?