muskarci skorpije

• Začetnik teme Začetnik teme girl 111q11
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MUŠKARAC ŠKORPIJA

Čuvajte se ovih muškaraca ako ste emotivna duša kojoj su potrebne reči nežnosti. Povremeno će vas grejati a onda će vas hladiti kao da u sebi imaju regulator. Ako ste i vi izuzetno strastveni onda održavajte plamen i grejaće vas večno. On vas gleda pravo u oči i ne postoji osoba koja će ostati ravnodušna prema ovom plutonovom detetu. Oni su nepobedivi i ako pobedu nisu izvojevali odmah vratiće se po nju makar i za deset godina ali pobeda je uvek njihova.

Škorpije su senzualni tipovi muškarca koji sve primaju ali malo ispoljavaju. “Pa znaš da te volim“, je odgovor na vaše pitanje. I obično je tako. Uvek ćete primetiti da nešto nije u redu po njegovom ponasanju. On je emotivno jak i strastven ali u isto vreme je i logičan. Ovo su njegove najjače karakteristike. Sve žene koje su nekada volele neku škorpiju reći će da vam je to bila prava ljubav. Škorpije ostavljaju velik trag to nek bude za nauk onima koji će tek voleti. Kroz ceo život vraćaće vam se osmeh na lice i lepo sećanje kad god ih potražite u svojim sećanjima.

Ponekad se muškarci skorpije i razočaraju. Ali nemojte se tad nadati da ćete krenuti u napad jer ste pomislili da je oslabljena njegova snaga samopouzdanja. Ne! Na njima se to nikada ne može videti, i koliko god da im je teško nose to samo u sebi. Svaka reakcija kod skorpija je strogo kontrolisana pa čak i ljubavna. Pristojnost je nesto sto se podrazumeva i ako imate u planu nekog škorpiona potrudite se da budete baš takvi.

Imaju izuzetno visoke kriterijume u svemu prijatelje biraju veoma oprezno. Nemojte ni pokušati da ih pokorite jer nećete uspeti. Škorpije ne praštaju a neke od njih se i svete. Suze ne mogu ublažiti ni jednu čak ni najmanju gresku koja je učinjena. O tome je trebalo misliti ranije. Pokusajte da razumete ovo slatko ali nemoguće stvorenje. Pružite mu ljubav nežno i taktično, primetiće je čak i kad vam se čini suprotno. Jednog dana kada ostanete bez snage da nastavite u potrazi za ključem njegovog srca pružiće vam ga sam. Postaće nežan razuman. Postaće princ iz bajke o kojem se sanja...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:)Skorpija i Lav kakva je to kombinacija..... mislim da mi vishe odgovara nego skorpion iako je voda kao ja, tezina su vise neg' zene. Ipak vatra je vatra, a Lavovi imaju lavlje srce, emocija, osecanja....:think: Pojasnjenje, Hvala!

žena škorpija vs. muškarac lav:mrgreen:

Ovaj par ima podjednako jaku ličnost,potreba za kontrolom i dominacijom njihovu vezi bi mogla pretvoriti u stalni sukob.Njega će dovoditi do besa što ona smatra da je uvek u pravu,ali nikad nece priznati da je i on takav.Muškarac Lav vise voli da ga žena obožava i podržava ali iz pozadine to nije mesto koje bi se njoj svidelo.Možda će sexualna privlačnost održati ovu vezu ali je trajnost zasnovana na toj bazi dvojaka.

Ovo je neko klasično objašnjenje slaganja između dva znaka koje verovatno već postoji negde na forumu, a za konkretnu sliku tebe i dotičnih- škorpiona vs. lava bolje pogledaj šta vam kaže uporedna analiza horoskopa;)

žena škorpija vs. muškarac lav:mrgreen:

Ovaj par ima podjednako jaku ličnost,potreba za kontrolom i dominacijom njihovu vezi bi mogla pretvoriti u stalni sukob.Njega će dovoditi do besa što ona smatra da je uvek u pravu,ali nikad nece priznati da je i on takav.Muškarac Lav vise voli da ga žena obožava i podržava ali iz pozadine to nije mesto koje bi se njoj svidelo.Možda će sexualna privlačnost održati ovu vezu ali je trajnost zasnovana na toj bazi dvojaka.

Ovo je neko klasično objašnjenje slaganja između dva znaka koje verovatno već postoji negde na forumu, a za konkretnu sliku tebe i dotičnih- škorpiona vs. lava bolje pogledaj šta vam kaže uporedna analiza horoskopa;)
U pravu ste ima tu ponekad i začkoljica, ali prevazidje se to kada je dobar sex u pitanju sve moze da funkcioniše, čak i skomnost po kad kad.....zar ne!!!! Hvala! :zstidljivko: Sva snaga nas i održava.....furkamo dalje!!!!z:poz:

Шкорпија је фиксан знак. Ко их сматра колерицима, вероватно се срео са неким коме битнију улогу играју ован, рак, вага или јарац. Постоји нешто што што се зове Лилијев владар понашања, па и он поред доминирајуће планете указује на то какав ће утисак нека особа оставити. Позиционираност и мало основне синастрије и даље говоре: како на кога. z:lol:

Svaka osoba koja upozna Skorpiju i krene u vezu ja je posavetujm da procita legendu o Plutonu (kad je dao nar devojci da pojede). Jer iz iskustva ljudi koji su dugo u vezi i braku, kazu da ima istine i da je legenda tacna. Ja sam Riba i iskreno ih volim, zadobijem njihovo poverenje iskrenoscu, saslusam ih, ne kritikujem, i td. Veoma su odani i pravi prijatelji. Najvaznije je nauciti da te oni biraju. Ljudi ruzno pisu i pricaju o njima, beze od njih jer ih se boje. Kazu da mi Ribe jedino razumemo Device i Skorpione.

Svaka osoba koja upozna Skorpiju i krene u vezu ja je posavetujm da procita legendu o Plutonu (kad je dao nar devojci da pojede). Jer iz iskustva ljudi koji su dugo u vezi i braku, kazu da ima istine i da je legenda tacna. Ja sam Riba i iskreno ih volim, zadobijem njihovo poverenje iskrenoscu, saslusam ih, ne kritikujem, i td. Veoma su odani i pravi prijatelji. Najvaznije je nauciti da te oni biraju. Ljudi ruzno pisu i pricaju o njima, beze od njih jer ih se boje. Kazu da mi Ribe jedino razumemo Device i Skorpione.

Потпуно си у праву.Од свих знакова са рибама стојим најбоље,јер знају кад треба да ћуте и да се не супротстављају,па ми самим тим буде јако тешко да их повредим

Škorpije u sebi poseduju nešto vanvremenski probojno.
Ništa ne može da ih zaustavi kada nešto zamisle.
Problem je što su skloni i autodestruktivnosti, odnosno ta rušilačka energija može i protiv njih da se okrene.
To je sve onako - u globalu...

Zbog prirode posla mnogo ljudi sam upoznala i sve pisem iz izkustva. Nisam htela da Vas hvalim iz razloga sto Vas vecina ljudi ne shvata. Vama emocije ne vladaju razumom. Snazni i jaki, Dosledni. Hrabri.Jedina mana sto ponekad mislite da je sve crno.

Zbog prirode posla mnogo ljudi sam upoznala i sve pisem iz izkustva. Nisam htela da Vas hvalim iz razloga sto Vas vecina ljudi ne shvata. Vama emocije ne vladaju razumom. Snazni i jaki, Dosledni. Hrabri.Jedina mana sto ponekad mislite da je sve crno.

То ''црно'' уме да да буде проблем,али има и своју добру страну.Противник мисли да си пао,а кад ''црно'' прође ти се вратиш јачи него икад,а противнику нека је онда Бог у помоћ

Zar je fer ne suprotstaviti se u diskusiji razumnim i razloznim argumentima? Po mom misljenju to je ponizavajuce, licno bih se uvredila ako bi me covek podrzavao iako zna da gresim. Lepa rec mi je draza od grube ali nikakva je najgora opcija, valjda kvalitetnije mislimo u dve glave.

da li neko moze da mi pomogne posto je moj decko skorpija jako mi je drag i wolim ga ali se dosta promenio smoziw je gleda sebe manje paznje poswecuje meni ,ne cujemo se tako cesto kao pre ... kao woli me ali to ne pokazuje kao pre... ja se jako trudim oko njega da nam bude bolje u wezi bez swadje,wike,dreke ali ne znam u cemu je problem...:sad2:

Back