HELLRIDER
Početnik
- Poruka
- 15
Bas ti ne ide sa jarcicama, tuzno.![]()
pa zao mi je djevojke , 27 godina

A sto se tice mog zivota i cirkusa samnom men treba skorpija, jedino ona moze da svati pravu sustinu svega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas ti ne ide sa jarcicama, tuzno.![]()

Moze biti. Inace sam i sama Skorpija, sa Skorpionkama se uglavnom super zdruzim ili nema nikakve reakcije izmedju nas, ali ovi muski...stvarno su...Skorpioni!![]()

Moj tata je Škorpion, i deka je bio. Izuzetno vredni. Stabilni znakovi. Požrtvovani i odani porodici. Deci. Malo doduše ponekad "teški" i zdravo tvrdoglavi, malkice posesivni ali principijelni jako. Ali, kada te vole, daće ti sve... A, kada ih (i ako) razočaraš...DrŽ se.![]()
ovo je tacno za osobine skorpije, i ja sam primetio kod ovog znaka veliku vrednocu, u familiji moj deda je bio skorpion... i jaki su fizicki do zla boga, mogu izdrzati napor za trojicu
velika je slicnost sa ovnom ali ovnove vodi impulsivnost, skorpije su dosta stalozenije, kada naidje prepreka razvuku je ali i predju... ovnovi se zalete pa cesto i pogresni postupci

Da; baš to. Velika vrednoća njihova. Porodica na prvom mestu. Naprosto, takav je i deka bio, takav mi je i otac. I to jako sam poštovala kod deke, a i kod svog oca, držanje familije, porodice na okupu. Znaš, moj deka je uvek znao, govoriti: "Samo da smo mi svi zdravi i na okupu, za sve drugo ćemo lako..." Što ti kažeš, baš jesu stameni. Stalno nešto majstorišu, pilaju, seckaju, razmišljaju, nekako, kao kakvi mali naučnici. Što ti kažeš, za Škorpione, nema da nema rešenja, taman da je ispod zemlje. To mi se dopada kod tih znakova, upravo što ti kažeš, nema zaletanja, već sve dobro promisle, osmisle i onda delaju.![]()
I moj otac je Skorpija, bas takva. Na `leb da ga mazes, ali moze da bude jaaaako prgav ako ga neko ocepi.Moj tata je Škorpion, i deka je bio. Izuzetno vredni. Stabilni znakovi. Požrtvovani i odani porodici. Deci. Malo doduše ponekad "teški" i zdravo tvrdoglavi, malkice posesivni ali principijelni jako. Ali, kada te vole, daće ti sve... A, kada ih (i ako) razočaraš...DrŽ se.![]()

, ali izgleda da cu zavrsiti sa jednim skorpionom, 7 kuca, kuca braka, partnerstava itd. mi je u skorpiji zajedno sa plutonom i mesecom
. Iskreno ljudi me plase i stalno mi govore da se pripremim pre nego sto zapocnem zivot sa skorpionom!
Ne znam zasto se ljudi toliko plase ovog znaka, ja bas volim tu tajnovitost, taj pogled i tu "cvrstu ruku". Pozdrav svima!
...Plase se jer ga se boje. Male mice, na dodir opasnosti pobegnu ko misevi. Pozdrav tebi i svim u znaku skorpije...