Muškarci kupuju cveće da bi usrećili ženu.Šta bi mi žene mogle da kupimo za vas?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ispada da ovde skoro niko nece nista... :D

sad se setih...imam jednu drugaricu koja voli te romanticne poklone...nije mi nikada bilo jasno da li ih kupuje vise za sebe ili njega...z:mrgreen:
poslednji put mu je kupila neko srce...ljubavni leteci lampion od 2m...skoro su zavrsili u policiji i sa spaljenom sumom...

mislim da mu je neplanirano priredila nezaboravan dozivljaj...:rotf:

sad se setih...imam jednu drugaricu koja voli te romanticne poklone...nije mi nikada bilo jasno da li ih kupuje vise za sebe ili njega...z:mrgreen:
poslednji put mu je kupila neko srce...ljubavni leteci lampion od 2m...skoro su zavrsili u policiji i sa spaljenom sumom...

To i nije bas bilo romanticno hahaha

To i nije bas bilo romanticno hahaha
ne znam...meni presmesno bilo...mislim da je vredelo...:rotf:

to je ovako nesto bilo...videla ja na slikama...vec sam tada se prosula skoro sa stolice :rotf:
ali negde mi i simpa..sto se tako trudila... :)

veliki-ljubavni-leteci-lampion-g_thumb_510.jpg

jbt piroman lezi u svakom od nas a pogotovo Lorkinim drugaricama :D

Eo ovo ako nadje neka moze od mene da trazi sta oce

aaaa si lood pa taj model se ne proizvodi od 1998. godine :kez:

Ovo me potseti na jednu vatrenu ribu drugaricu koja mi(nama , I cimeru) posalje poruku saljem vam manekenku I zecicu , pa podelite.
Ja se uvek manje lozio na zecice pa dao cimeru da bira. On izabere zecicu a ja kao manekenku.
A ono sala , manekenka za mene , zecica u kavezu, a riba nas procitala, posle ona zamenila zivotinjicu u kavezu ,svidjao joj se cimer.

Back