GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.143
Recimo neku konzolu, igru za tu istu konzolu ili fudbalski dres.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti bi poklanjao cvece svakog dana?Samo dobar seks i kuvano jelo svakog dana.
Pa kakva je to ljubav bez kite cveća svakog dana?A ti bi poklanjao cvece svakog dana?
Ko me je vukao za jezikPa kakva je to ljubav bez kite cveća svakog dana?
To i nije bas bilo romanticno hahahaispada da ovde skoro niko nece nista...
sad se setih...imam jednu drugaricu koja voli te romanticne poklone...nije mi nikada bilo jasno da li ih kupuje vise za sebe ili njega...
poslednji put mu je kupila neko srce...ljubavni leteci lampion od 2m...skoro su zavrsili u policiji i sa spaljenom sumom...
mislim da mu je neplanirano priredila nezaboravan dozivljaj...![]()
ne znam...meni presmesno bilo...mislim da je vredelo...To i nije bas bilo romanticno hahaha
A da, videla sam ovo.. jeste simpa jer posle ide onaj ludji deo... pozar, policija..ne znam...meni presmesno bilo...mislim da je vredelo...
to je ovako nesto bilo...videla ja na slikama...vec sam tada se prosula skoro sa stolice
ali negde mi i simpa..sto se tako trudila...
![]()
jbt piroman lezi u svakom od nas a pogotovo Lorkinim drugaricamaispada da ovde skoro niko nece nista...
sad se setih...imam jednu drugaricu koja voli te romanticne poklone...nije mi nikada bilo jasno da li ih kupuje vise za sebe ili njega...
poslednji put mu je kupila neko srce...ljubavni leteci lampion od 2m...skoro su zavrsili u policiji i sa spaljenom sumom...
mislim da mu je neplanirano priredila nezaboravan dozivljaj...![]()
Prava žena je ona, koja ti izprazni muda, a napuni (ili bar ostavi na miru) novčanik. Ništa više, ništa manje od ovoga ne treba ni jednom muškarcu.A što bi vas ucinilo srećnim ?
( samo realno, bez BMW-a, Lamba, najnovije jahte i slicno )![]()
Malo je 8gb sada....komp sa 4x4ram-a grafička rx580 matična bilo koja neki hard disc od 1tb kućište bilo kakvo i to sve može biti i polovno![]()
Malo je 8gb sada....
A što bi vas ucinilo srećnim ?
( samo realno, bez BMW-a, Lamba, najnovije jahte i slicno )![]()
Kao na primer? Parfem, sat, brijac...Jeste da zene obicno kupuju muskarci poklon koji je istvari za nju. Ne mogu da se odvoje ni sekund od svoje sebicnosti (egocentra)