Muškarci kojima nijedna ne odgovara

Sta bih sebi porucio?
Ne trebaju ti zene junace!!
(nisam gej)

To sad pričaš jer si s*eban u nekom smislu i segmentu, shvatićeš jednog dana da si zapravo samo sebe sokolio i svoja nezadovoljstva, ali rano je sad pričati o tome, ti sad misliš da ja tebi popujem itd, itd, ali shvatićeš i sam da to što pričaš zapravo ide protiv tebe, ne protiv bilo koga drugog. :)

Inače, znam zašto ti pričam jer sam bio isti... :)

To sad pričaš jer si s*eban u nekom smislu i segmentu, shvatićeš jednog dana da si zapravo samo sebe sokolio i svoja nezadovoljstva, ali rano je sad pričati o tome, ti sad misliš da ja tebi popujem itd, itd, ali shvatićeš i sam da to što pričaš zapravo ide protiv tebe, ne protiv bilo koga drugog. :)

Inače, znam zašto ti pričam jer sam bio isti... :)
Zavisi kako gledas.
Egoizam Araone, egoizam i individualizam. Meni bi mnogo tesko palo da delim svoj prostor sa nekim. Naviko da zivim sam.
Sex je zapravo trljanje polnih organa i sa te tacke je totalno nepotreban koliko god svi smatrali da je sexanje glavni odraz uspeha u zivotu.
Posvetiti sebe nekoj i ceo zivot tako, a koja jako cesto to ne zavredjuje i opravdava sve to ulozeno je najveca moguca promasena investicija koja postoji.
Od 70-ih i 80-tih naglasava se feminizam gde su uspesne zene cesto bile one koje su razvodom dobile veliku imovinu od svojih muzeva.
Ivana Tramp koja je od njujorskog milijardera Donalda Trampa razvodom dobila oko 3 milijarde dolara je postala prava ikona uspesne zene.
Pa zasto i mi ne bi mogli tako? Kristijano Ronaldo je potpisao ugovor sa surogat majkom i iskesirao joj 200.000 evra i sam gaji svoje dete.
Tj. tesko on da gaji, ima par bebisiterki verovatno. On se zayebava po Madridu i Evropi i uziva u gomili svog kesa.
Uspesan muskarac. A zayebancija i uzivanje u keshu ne znaci samo vrtenje oko piccki niti je to jedino zadovoljstvo, a mozda ni najlepse zadovoljstvo.

Back