Muškarci koji umeju da plešu

А ти си као заступник свих жена на свету?

Волонтираш спашавајући јадне жене које зли мушкарци понижавају по форумима тако што износе своје мишљење?

"Салко је рекао да жене које не знају да плешу не знају да пуше. То није тачно јер ја, и поред тога што као жена немам ни мало осећаја за ритам, знам врло добро да пушим. Ево погледајте. Видите како добро пушим овај дилдо. ( *грлп пљоп гок гок гок шшљп* ) А? Шта кажете? Који мушкарац може да издржи више од две минуте оваквог маестралног сисања? Ипак, ако би дозволимли да Салков став чују други мушкарци, онда би био аутоматски прихваћен, и тако би ми несрећне неплесачице, којима је то што не знамо да плешемо заправо последња рупа на свирали, а које смо врсне пушачице, заувек остале саме, а неке од нас можда и депресивне. Зато драге моје жене, и дивни моји осећајни мушкарци, то не смемо да дозволимо. Против таквих ставова морамо свим снагама да се боримо, и то дискредитацијом њихових аутора на све могуће начине. Јер онај ко је дискредитован, њега нико не слуша, ма шта он причао и маколико он био гласан."

Покушаји дискредитације и обесхрабривања који се базирају на идеји да сам адвокат или заступник ове или оне особе не могу да ти прођу јер вас две то саме практикујете. Саме себи се ругате. Осим тога, прве сте почеле са заступањем јадних, угрожених, форумашица. Сама си то рекла. Ја сам се укључио касније. А и онда сам заступао себе, а не Салка.

Схвати да сам тебе поменуо успут. Поента је да на форуму имамо арогантне појединце који се селективно жале на ђубре. Кад је ђубре које они подржавају, онда је у реду. Кад је туђе, онда није. Тебе сам поменуо јер се на твоје ђубре учтива госпођица Луле није жалила. Нисам се ни ја жалио док ме није љубазно замолила да престанем да се бавим споредним темама, темама које, осим што су споредне, нису толико важне колико њена свађа са Салком.

И то не би био проблем да љубазна госпођица Луле није одреаговала како је одреаговала након што јој је била скренута пажња на њене недостатке.
Kakvi ste vi gosn Svetozare plesač i pušač? Predpostavljam dobar. Svestran.
Koja god se žena pojavi na forumu, ili već jeste, na meti je muških šovinista. I sklanja se, maltene vam se izvinjava što uopšte postoji. Tužno.
Nećemo tako da igramo.
Ako si se ti nepozvan zauzeo za Salku i ja ću nepozvana da potpomognem Lulu.
Nije ni bitno o čemu se radi, kada, zbog čega i kako je došlo do nazovimo nesporazuma, nego je bitan način na koji se rasprava dešava i odvija.
Zašto se za bilo koji nesporazum između dvoje učesnika rasprave redovno nađe još jedan muški da ga podrži za neku stvar? Zar vam nije palo na pamet da ta stvar po zakonu prirode ne može 24 časa da bude uperena prema ženi? Ima i ona svoje momente relaksacije, odmora i nerada. Ali ne, vi je obavezno podupirete i kada se približi dovoljno ženi i klone opet je žena kriva, a ne podupiranje i sila.Razmislite o svojim postupcima. Loši postupci donose i loše rezultate.

Тебе сам поменуо јер се на твоје ђубре учтива госпођица Луле није жалила. Нисам се ни ја жалио док ме није љубазно замолила да престанем да се бавим споредним темама,

Kako bi tek lagao da ne može da se proveri.
A istina se ovaj put lako proveri
Zatrpavate temu spamom. Koji je pritom stoput prežvakan.
Malo uviđavnosti ne bi bilo na odmet.
Kao i ovo
Čak sam tu bezazlenu opomenu za spam htela da napišem ispod tvoje* poruke, ali u međuvremenu nešto drugo iskrslo.

Pa onda rekoh ispod Analitičkijeve ću (on je isto stabilan, uravnotežen)...

Međutim, dok sam otkucala ubaci se Svetozar i - klik! Slomi se poruka na njemu. 🤷‍♀️

Tj. ispod njegove
*Lapsijine poruke
Minut pre slanja moje poruke si uleteo

Ne, stvarno, zašto lažeš

Ne, stvarno, zašto lažeš
Тему смо спамовали ја, Аналитички и Салко. Аналитички је дошао на мој позив. Дакле, директно сам одговоран за његов спам. Спам са Салком је настао као последица поруке коју сам му ја упутио. Њега нисам позвао на спам али јесте се претворило у то ( делом зато што је погрешно протумачио мој пост, мада могу да разумем зашто. )

Ако твоја порука није била упућена мени, онда си требала прецизније да се изразиш. То твоје "Затрпавате тему спамом" је у том тренутку могло да се протумачи само као нешто што је упућено свим спамерима -- међу којима сам био и ја. Зашто ниси рекла, "Затрпаваш тему спамом, Аналитички"? Или рецимо, "Затрпаваш тему спамом, Салко"? Или рецимо, "Затрпавате тему спамом, Аналитички и Салко"? Ко те је био по ушима да се обратиш свим спамерима? А лично и не видим како то мења ствари. Могла си да игноришеш моју поруку или да одговориш да твоја порука није била намењена мени ( иако не видим како би то променило ствари. ) Ти то ниси урадила.

Ипак се чини да покушаваш из петних жила ад се извучеш из безизлазне ситуације, па сад измишљаш некакво лагање са моје стране.

Тему смо спамовали ја, Аналитички и Салко. Аналитички је дошао на мој позив. Дакле, директно сам одговоран за његов спам. Спам са Салком је настао као последица поруке коју сам му ја упутио. Њега нисам позвао на спам али јесте се претворило у то ( делом зато што је погрешно протумачио мој пост, мада могу да разумем зашто. )

Ако твоја порука није била упућена мени, онда си требала прецизније да се изразиш. То твоје "Затрпавате тему спамом" је у том тренутку могло да се протумачи само као нешто што је упућено свим спамерима -- међу којима сам био и ја. Зашто ниси рекла, "Затрпаваш тему спамом, Аналитички"? Или рецимо, "Затрпаваш тему спамом, Салко"? Или рецимо, "Затрпавате тему спамом, Аналитички и Салко"? Ко те је био по ушима да се обратиш свим спамерима? А лично и не видим како то мења ствари. Могла си да игноришеш моју поруку или да одговориш да твоја порука није била намењена мени ( иако не видим како би то променило ствари. ) Ти то ниси урадила.

Aha.
Sad kad smo utvrdili da si slagao, prelaziš na sledeći nivo :mrgreen:
"A zašto nisi ovako, nego onako" "Trebalo je ovo, nije trebalo ono"

Obratila sam se posle dve strane spama, svima, kako sam smatrala da je najprimerenije. 🤷‍♀️

Ni na kraj pameti da ćeš ti da uletiš neposredno ispred i učitaš da je tebi lično upućeno. 🤷‍♀️

I da bi zbog toga izveo onakvo psihoblaćenje i uvlačenje trećeg forumaša (koji to neće to da prizna jer se i sam naljutio. Tj. kao nije se naljutio ali ima mišljenje od ranije.)

Aha.
Sad kad smo utvrdili da si slagao, prelaziš na sledeći nivo :mrgreen:
"A zašto nisi ovako, nego onako" "Trebalo je ovo, nije trebalo ono"

Obratila sam se posle dve strane spama, svima, kako sam smatrala da je najprimerenije. 🤷‍♀️

Ni na kraj pameti da ćeš ti da uletiš neposredno ispred i učitaš da je tebi lično upućeno. 🤷‍♀️

I da bi zbog toga izveo onakvo psihoblaćenje i uvlačenje trećeg forumaša (koji to neće to da prizna jer se i sam naljutio. Tj. kao nije se naljutio ali ima mišljenje od ranije.)
Jaoooo, svaki oblik kritike je strogo zabranjen vidim ja. Napala si ga od prvog momenta ,samo procitaj sta si pisala,zasto?Jedini razlog zasto neko tako reaguje je zato sto je ljut nema drugi.

Zato sam te pecnula, ne volim idolopoklonstvo, htela sam da te privedem sopstvenom mišljenju.

:lol:

A nije ni po kodeksu da citirajući mene hvališ drugog forumaša, ono, baš je bzv

По кодексу је шта год ти у датом тренутку кажеш да је по кодексу.

Ако анализираш личност саговорника, то је по кодексу.
Ако он анализира твоју личност, онда то више није по кодексу.
Ако ти укаже да си исто то радила у другој теми, онда одједном није по кодексу да се потеже оно шта си радила у другим темама.

Живо ме занима шта ће следеће бити, односно престати да буде, по кодексу. :lol:

Međutim, kad ti je ta glupost što sam napisala toliko trigerovala da si morao da daš onoliku analizu

Глупост била јесте, и лепо је што си барем то признала.

Но, оно што ме је навело да се распишем је била твоја примедба да сам направио грешку у размишљању. Ја то као филозоф веома озбиљно схватам пошто тежим истини без које нема мудрости. Зато сам изложио цео свој мисаони процес, како бих ти показао да грешке није било и како бих те позвао да кажеш да ли је у питању био неспоразум који смо рашчистили или да ли и даље сматраш да грешка постоји. Ти си међутим одбила да се бавиш предметом разговора и наставила са заједљивим подбадањем. Треба још нагласити да си пре тога поставила ствари тако да бих испао кукаван или сујетан ако ти не бих одговорио на оптужбу, а пошто ти јесам одговорио, закључила си овде да сам то био учинио јер сам био „тригерован”.

И онда дођеш овде и оптужиш мене за „подле смицалице”. :lol:

:lol:

По кодексу је шта год ти у датом тренутку кажеш да је по кодексу.

Ако анализираш личност саговорника, то је по кодексу.
Ако он анализира твоју личност, онда то више није по кодексу.
Ако ти укаже да си исто то радила у другој теми, онда одједном није по кодексу да се потеже оно шта си радила у другим темама.

Живо ме занима шта ће следеће бити, односно престати да буде, по кодексу. :lol:

Глупост била јесте, и лепо је што си барем то признала.

Но, оно што ме је навело да се распишем је била твоја примедба да сам направио грешку у размишљању. Ја то као филозоф веома озбиљно схватам пошто тежим истини без које нема мудрости. Зато сам изложио цео свој мисаони процес, како бих ти показао да грешке није било и како бих те позвао да кажеш да ли је у питању био неспоразум који смо рашчистили или да ли и даље сматраш да грешка постоји. Ти си међутим одбила да се бавиш предметом разговора и наставила са заједљивим подбадањем. Треба још нагласити да си пре тога поставила ствари тако да бих испао кукаван или сујетан ако ти не бих одговорио на оптужбу, а пошто ти јесам одговорио, закључила си овде да сам то био учинио јер сам био „тригерован”.

И онда дођеш овде и оптужиш мене за „подле смицалице”. :lol:
Leva glava reče...

Back