Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.722
A mozda ipak ne ebemo sve sto naidje..misim neke ne bih sheto ni na daljinski..nekih 90% odavde na pr..to nije skrivanje zelje ili u biraca nema ebaca..to je nemati zelju..gadne su..kao imaju stav i sl
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se muškarci boje da mi otkrijemo koliko to njima znači....ili....ih je blam koliko im to znači...?......
........svako krije svoju ahilovu petu ................![]()
Da li se muškarci boje da mi otkrijemo koliko to njima znači....ili....ih je blam koliko im to znači...?......
Al' nije svako Ahil......![]()
ja još nisam srela nijednog koji skriva svoju seksualnu želju.
pa, sve i da ne kaže, oči njegove kažu.
А шта је са онима који то не крију него им просто заиста секс мало значи? Или је то апсолутно непостојећа категорија?![]()