Golub
Elita
- Poruka
- 17.899
Znači piškiš stojeći? Opasna si ti...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarci kao pusteni sa lancaDje je moderacija da prebaci ovu temu ljis
Uprskali je odma
Jel bi banovala neke za mene ?Pa ja to uopšte nebi spomenula da ti nisi pitao
Znaci ti si prvi počeo
Tema je da li sedite ili stojite a ne jel se brišemo ili ne
Kad postanem supermodlica retroaktivno ćeš dobiti C1
Pamtim kao slon
Napadan si....Joj Ruki, pa ni Kim Džong Un ne osuđuje retroaktivno
Nego ozbiljno, jesi li nekad piškila stojeći i briskaš li čavkicu posle piškenja?
Mslm, ovo je u duhu teme...
Doma sjedim, a svugdje drugdje stojim. Nema previse filozofijeOvu temu sam na mnogim nekadašnjim forumima otvarao. Komentari su bili raznorazni, da nisam normalan, di mi to pada na pamet itd. Kako me nije stid to pisati, imam li što pametnije. I da ne nabrajam više. Inače kakav je Vaš stav o tome?!
Napadan si....
Pa šta ću kad volim Ruki da prozivamNapadan si....
Ljudi u godinama.ljubav prema suprotnom polu iskazuju na jedan veoma lepši i zreliji način od tvog...Pa šta ću kad volim Ruki da prozivam
To ti je ko kad u obdaništu dečaci čupju kikica devojčicama
A da nisi ti to malo ljubomorna, m?
Jel bi banovala neke za mene ?
Hoćeš da me pohvališ što sam mladog duha?Ljudi u godinama.ljubav prema suprotnom polu iskazuju na jedan veoma lepši i zreliji način od tvog...
El može od mene samo za društvo sa "Trenutnih dešavanja"nechemo na javnom o tome jel
morash biti malo diplomata
zhelje inache volem da ispunjavam ....
Pravi muskarac pisa stojeci. Cak i kada ***** ustane i pisa preko. Da ga rastvori. Ako nema daske, pravi muskarac pisa i u cosak. Da je pored njega prava zena, cutala bi i ocistila. Ako zena nije prava ona ce zvocati, ali ce i dalje pocistiti. Zasto? Pa, to pitajte zene. One vole te fetise. Neki vole da kenjaju i ne vuku vodu. Zato je svakoj zeni u interesu da bude veci deo vremena gajbi, jer ako je nema nekoliko dana to moze da zakori, a onda sve moze da joj se skupi ispod nokta dok guli. Sta ja znam. Kako ko voli. Opet kazem neki smatraju da obavezno za srecu mora malo da se pusti i po carapama ili papucama. Nije zdravo bos na plocice, a opet dobro je protiv uroka.Ovu temu sam na mnogim nekadašnjim forumima otvarao. Komentari su bili raznorazni, da nisam normalan, di mi to pada na pamet itd. Kako me nije stid to pisati, imam li što pametnije. I da ne nabrajam više. Inače kakav je Vaš stav o tome?!
Malo ljubormorna je mala rečHoćeš da me pohvališ što sam mladog duha?
Ma jesi ti malo ljubomorna...
Znači ti si puno ljubomorna?Malo ljubormorna je mala reč
paaaa.............isti stav kao i onaj , skoju ruku brises bulju.....slevu il zdesnu?Ovu temu sam na mnogim nekadašnjim forumima otvarao. Komentari su bili raznorazni, da nisam normalan, di mi to pada na pamet itd. Kako me nije stid to pisati, imam li što pametnije. I da ne nabrajam više. Inače kakav je Vaš stav o tome?!
to se nauči do pete godine životaIskreno meni je to ok, podrazumijevam doma. Jer ono kad šmrk krene oko šolje da štrca, pa se onaj limuntoz napravi oko nje, trebaš očistiti, smuči ti se. I ne vidim ništa loše u tome. Mada se u novim stanovuma pisoari ugrađuju.
Ovu temu sam na mnogim nekadašnjim forumima otvarao. Komentari su bili raznorazni, da nisam normalan, di mi to pada na pamet itd. Kako me nije stid to pisati, imam li što pametnije. I da ne nabrajam više. Inače kakav je Vaš stav o tome?!
Da ti pravo kazem nije losa ideja. Pogotovu u sred noci, ustanem, spavam jos uvek i treba sad klimavim nogama da stojim, pa se onda jednom rukom oslonim na plocice, glavu na rame i dremam. Ovako lepo ko covek sednes. Odakle li nama to ucenje da moramo stojeci sve ko konobari.Ovu temu sam na mnogim nekadašnjim forumima otvarao. Komentari su bili raznorazni, da nisam normalan, di mi to pada na pamet itd. Kako me nije stid to pisati, imam li što pametnije. I da ne nabrajam više. Inače kakav je Vaš stav o tome?!
Kakvo neiskusto, nije bitna dužina šmrka već pritisak i zakon fizike "venturijeva cev".Ако имаш довољну дужину пениса онда можеш усмерити млаз у жељено место и не прскати по околици.