gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
tragicno, komicno i odvratno u isti mah!!!Bolje bači neku sliku da i mi (mislim ženske) naparimo oči na taj indijanski look
Ofarbani tipovi? Tugica.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tragicno, komicno i odvratno u isti mah!!!Bolje bači neku sliku da i mi (mislim ženske) naparimo oči na taj indijanski look
Ofarbani tipovi? Tugica.
Indijanac, davaj sliku da vidimo![]()
![]()
Sta vi mislite o likovima koji u svojim kasnim 20tim, ranim 30im nose dugu kosu?
Vecini to uopste i ne stoji, a svi mi deluju kao da su ostali klinci u glavi.
Sta vi mislite o likovima koji u svojim kasnim 20tim, ranim 30im nose dugu kosu?
Vecini to uopste i ne stoji, a svi mi deluju kao da su ostali klinci u glavi.
jel vidite kako ih je napalio?
to je danasnja lekcija , znaci izaberete neku karakteristiku malo ulepsate , i izjavite kako ste imali puno uspeha sa njom kod ostalih zena , i druge se odma pecaju![]()
mislim kako je lepo u tim godinama imati kosu...
dakle, divno je to...
ja ćelavim, svaka dlaka mi je bitna i sa strahom provlačim ruke kroz kosu... šteta što je nisam više pustao dok sam je imao...
inače, lik koji me oduševljava što se kvaliteta kose tiče (a i u svakom drugom smislu) je dejvid bouvi
- - - - - - - - - -
gadno je to kad se pored postojećih kompleksa pojavi novi - ćelavljenje, preokupacija skrivanjem ćele... ali nije tema o tome
Djelomično se slažem Iron Maiden majica ok, marte ok, al ono kad mi fura Supermen, il još gore one kretenske majice s natpisima e to je bed...
A klinac u duši...uvijek ok takvi su mi najdraži
Nije uopšte ni ružno ni neprimereno.
I dugokosi i ćelavi sredovečni muškarci mogu izgledati sasvim u skladu sa svojim godinama, a pritom i privlačno.
primer :
Eddie Vedder 51 god.
Pogledajte prilog 348239
![]()
Edi i Kornel su zaboravili da su 90-e prošle
Ja sam ćelav, pa šta?
Ako može da mi posluži za odbranu - ne šišam se, štaviše puštam dugu kosu, ali nešto ne ide...
Ali ne odustajem, eto onom kinezu počeli u 70. godini ponovo da rastu zubi, možda će i meni kosa