Muskarci koji imaju dugu kosu

Sta vi mislite o likovima koji u svojim kasnim 20tim, ranim 30im nose dugu kosu?
Vecini to uopste i ne stoji, a svi mi deluju kao da su ostali klinci u glavi.

a sa kratkom kosom nisu klinci u glavi? u moje vreme neztrelosti, klichuge duge kose su ochigl;edno bili ili hipici ili heavy metal nedoyebani idealisti.
sam sam bio ofarban kao stiv norman. pre toga kao dejvid b.

sta imam da mislim o svemu tome.
mladost, vreme kad se udahnuo zivot i buducnost bila kao san i nada.

Sta vi mislite o likovima koji u svojim kasnim 20tim, ranim 30im nose dugu kosu?
Vecini to uopste i ne stoji, a svi mi deluju kao da su ostali klinci u glavi.

Pre neki dan sam se oshishao, brici izleteo noz iz mashinice kad je nailazio na repove, zagushilo je, malo mi cudno bilo da furam taj Sabonis stil, ali nije mi lose stajala griva cak ni ovako matorom, onako prosharana, dobrano seda. Jedino mi je ta neka prelazna faza ala Miroslav Ilic bila komicna. :)

jel vidite kako ih je napalio?
to je danasnja lekcija , znaci izaberete neku karakteristiku malo ulepsate , i izjavite kako ste imali puno uspeha sa njom kod ostalih zena , i druge se odma pecaju :mrgreen:

bečka škola,uči i upijaj..
nisam uljepšao,čak sam bio i skroman...
i dan danas imam kvalitetniju kosu od bar 80%žena...
imam još masu kvaliteta,ali mrzi me da nabrajam...:telefon:

- - - - - - - - - -

e da,i trepavice mi narasle u zadnje vrijeme :neutral:

Mislim da imaš dosta godina i pod time bi rekla zrelosti da shvatiš da nema potrebe imati komplekse radi izgleda i preokupirati se skrivanjem ćele ako si intelektualno, moralno i ljudski ok.
Drugo je ovo za klince, izgled i savršene mjere, u zrelim godinama ljudima postaju bitne neke puno važnije stvari

mislim kako je lepo u tim godinama imati kosu...
dakle, divno je to...
ja ćelavim, svaka dlaka mi je bitna i sa strahom provlačim ruke kroz kosu... šteta što je nisam više pustao dok sam je imao...

inače, lik koji me oduševljava što se kvaliteta kose tiče (a i u svakom drugom smislu) je dejvid bouvi

- - - - - - - - - -

gadno je to kad se pored postojećih kompleksa pojavi novi - ćelavljenje, preokupacija skrivanjem ćele... ali nije tema o tome

Back