- Poruka
- 18.738
najvece gluposti koje sam poklonio su bile prihvacene kao da je ferari u pitanju...nisu zene zahtjevne a zahvalne su kao da si im poklonio milion...jedino sto puno kite oce...ali i to ne svaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najvece gluposti koje sam poklonio su bile prihvacene kao da je ferari u pitanju...nisu zene zahtjevne a zahvalne su kao da si im poklonio milion...jedino sto puno kite oce...ali i to ne svaka

Meni moj chovek stalno poklanjao eksere...pa kad sam jednog dana doshla kuchi i iz dzepa izvukla shraf i to krstasti, cherka mi reche:"Uu,vasha veza je bash napredovala!"
A to je bash velika pazznja, znate, jer on voli eksere.
jao pipi, koji si ti nepopravljivi optimista.
zivot ipak pokazuje da je u 99% ovakvih zivotnih situacija on nju dozivljava kao varijantu "kazi vazi i neka niko ne zna bices moja veza bez obaveza" (strasna pesma), sa drugom ili bez nje.
najjaci su ti sto nemaju vremena nikad, i sto imaju nekog posla...a uglavnom nista narocito ne rade, sem sto vataju zjale.
kapiram i da je postavljacica teme na neki nacin dobila ono sto je trazila. malo prelistah postove i vidim da volis drske, nedodirljive, neuhvatljive, kako ti dosade dobri momci. razmisli malo sto i sta ce ti to.
i ne brini, bice inicijator. a onda opet sve jovo nanovo.
Ja danas bila u posti i bas sam nesto razmisljala o tome da tebi poklonim kovertu...najvece gluposti koje sam poklonio su bile prihvacene kao da je ferari u pitanju...nisu zene zahtjevne a zahvalne su kao da si im poklonio milion...jedino sto puno kite oce...ali i to ne svaka

najvise volim da dobijam knjige. definitivno.

uuu blago teeeebiii![]()

sto je lepo kad se ljudi vole...smrc..smrc..natera mi suze na oci
Ja danas bila u posti i bas sam nesto razmisljala o tome da tebi poklonim kovertu...![]()

A to je bash velika pazznja, znate, jer on voli eksere.
:???:Muskarci, koliko vam je tesko ili pak lako da se otvorite ka devojci i kazete joj da vam je do nje stalo, kada to zaista i osecate, a znate da i druga strana nije ravnodusna?
evo ovaj moj kaze da mu je lepo, da mu je stalo do mene, da mu prija moje prisustvo i drustvo a opet svojim postupcima to ne pokazuje, bar ja ne osecam to sto on prica, i onda ja njegovo ne javljanje po cetiri dana, zauzetost, i to sto mi za rodjendan nije kupio ni cvet(nije bitan poklon kao poklon vec kao znak paznje), tumacim i shvatam kao i svako normalan kao nezainteresovanost a on opet tvrdi da nije tako..
Ajde pomozite, da cujem sta ovde zapravo ne valja..:???::???::???:
:???:Muskarci, koliko vam je tesko ili pak lako da se otvorite ka devojci i kazete joj da vam je do nje stalo, kada to zaista i osecate, a znate da i druga strana nije ravnodusna?
evo ovaj moj kaze da mu je lepo, da mu je stalo do mene, da mu prija moje prisustvo i drustvo a opet svojim postupcima to ne pokazuje, bar ja ne osecam to sto on prica, i onda ja njegovo ne javljanje po cetiri dana, zauzetost, i to sto mi za rodjendan nije kupio ni cvet(nije bitan poklon kao poklon vec kao znak paznje), tumacim i shvatam kao i svako normalan kao nezainteresovanost a on opet tvrdi da nije tako..

bio nekad...![]()
pa jeste...vishe take ne proizvode: )

Osh na koncert sutra navece pa da popijemo tu pivu?sto nisi zvala da idemo piti kafu
doduse ja ne pijem kafu al bi legla piva![]()

Ne valja to što si glupava.
Vi'š da ga bole kjurac za tebe?![]()

a ja se sve cudila ranije zasto li se vas dvoje ne druzite...Osh na koncert sutra navece pa da popijemo tu pivu?![]()

Ti si dala srce, a on je mislio da si dala nešto drugo. Ništa novo, ništa posebno..... desilo se svakoj i dešavaće se.
,kratko,jasno....i tacno