muskarci i osecanja..

Zene traze paznju i dobro odrzavanje. Mjauuu....:lol:
Al' ja uopste nisam formalista. Za rodjos sam mu iz novcanika uzela lovu i otisla kupila sebi poklon, jer sam nesto smislila u trenutku. A htela sam nesto pedeseto, al' posto nije bilo na lageru....:lol:

kapiram ja tebe pipi
npr. moj brat i njegova ex devojka nisu davali poklone za rodj, kao kupice neko nekom vec nesto, ali potrebna je odredjena atmosfera u vezi da covek moze tako da se ponasa
ali kao sto ima i toga, mnogo vise ima ovog drugog, a gotovo uvek kada su u pitanju kratke veze

jao pipi, koji si ti nepopravljivi optimista.:)
zivot ipak pokazuje da je u 99% ovakvih zivotnih situacija on nju dozivljava kao varijantu "kazi vazi i neka niko ne zna bices moja veza bez obaveza" (strasna pesma :lol:), sa drugom ili bez nje.
najjaci su ti sto nemaju vremena nikad, i sto imaju nekog posla...a uglavnom nista narocito ne rade, sem sto vataju zjale. :lol:
kapiram i da je postavljacica teme na neki nacin dobila ono sto je trazila. malo prelistah postove i vidim da volis drske, nedodirljive, neuhvatljive, kako ti dosade dobri momci. razmisli malo sto i sta ce ti to. ;)
i ne brini, bice inicijator. a onda opet sve jovo nanovo.

sa drskima, neuhvatljivima znas na cemu si, bar je meni bilo jasno
a sa onima koji su susta suprotnom nasednes i pocnes da verujes da nisu svi muskarci isti....a ono medjutim..
:confused:

:???:Muskarci, koliko vam je tesko ili pak lako da se otvorite ka devojci i kazete joj da vam je do nje stalo, kada to zaista i osecate, a znate da i druga strana nije ravnodusna?

evo ovaj moj kaze da mu je lepo, da mu je stalo do mene, da mu prija moje prisustvo i drustvo a opet svojim postupcima to ne pokazuje, bar ja ne osecam to sto on prica, i onda ja njegovo ne javljanje po cetiri dana, zauzetost, i to sto mi za rodjendan nije kupio ni cvet(nije bitan poklon kao poklon vec kao znak paznje), tumacim i shvatam kao i svako normalan kao nezainteresovanost a on opet tvrdi da nije tako..:roll::dontunderstand:

Ajde pomozite, da cujem sta ovde zapravo ne valja..:???::???::???:

a sta si ti njemu poklonila?samo trazis,a ne dajaes..cccccc

:???:Muskarci, koliko vam je tesko ili pak lako da se otvorite ka devojci i kazete joj da vam je do nje stalo, kada to zaista i osecate, a znate da i druga strana nije ravnodusna?

evo ovaj moj kaze da mu je lepo, da mu je stalo do mene, da mu prija moje prisustvo i drustvo a opet svojim postupcima to ne pokazuje, bar ja ne osecam to sto on prica, i onda ja njegovo ne javljanje po cetiri dana, zauzetost, i to sto mi za rodjendan nije kupio ni cvet(nije bitan poklon kao poklon vec kao znak paznje), tumacim i shvatam kao i svako normalan kao nezainteresovanost a on opet tvrdi da nije tako..:roll::dontunderstand:

Ne valja to što si glupava.
Vi'š da ga bole kjurac za tebe? :rtfm:
A možda si i toliko promenljiva i zvocara, da čovek više ne zne šta da ti kupi a da ne dobije hladan tuš...

Poslednja izmena:

Nevalja on,a ti sestro brzo menjaj.

Back