muskarci i osecanja..

joj... kralju... al' je prava pesma za luna park... i za bagi-bugi... pa onda... kad 'oces da impresioniras neku devojku sto je dosla u goste kod neke tetke, kupis karte za ringispil... i pravis se vazan zato sto znas kad tacno da gurnes njenu korpu da skine lutkicu... a posle se zna... skinuta lutkica znaci besplatna voznja...ili, "kola na sudaranje"... i onaj kaze u mikrofon: "i, nagradu je dobio automobil sa registarskom oznakom broj 17"... i ti sav srecan i bitan... e, devla, devla...

:???:Muskarci, koliko vam je tesko ili pak lako da se otvorite ka devojci i kazete joj da vam je do nje stalo, kada to zaista i osecate, a znate da i druga strana nije ravnodusna?

evo ovaj moj kaze da mu je lepo, da mu je stalo do mene, da mu prija moje prisustvo i drustvo a opet svojim postupcima to ne pokazuje, bar ja ne osecam to sto on prica, i onda ja njegovo ne javljanje po cetiri dana, zauzetost, i to sto mi za rodjendan nije kupio ni cvet(nije bitan poklon kao poklon vec kao znak paznje), tumacim i shvatam kao i svako normalan kao nezainteresovanost a on opet tvrdi da nije tako..:roll::dontunderstand:

Ajde pomozite, da cujem sta ovde zapravo ne valja..:???::???::???:

ma teraj to...veruj ne valja nista

eh... bojim se i ja da je tako............al opet...nema on nameru još uvek da te ostavi..valjda to tako ide...ne ostavlja se onaj sa kojim znaš na čemu si.......ja bih njega malo ispitivao...onako policijski.....

kako..kako jooooj da cujem, koje metode primeniti..:lol:
.ja se tako izbedacim u ovim situacijama da mi mozak radi sa svega 30%kapaciteta i ne znam sta mi je ciniti..

nisu svi mushkarci - mushkarci.. kada kazemo 'mushkarac' na shta mislimo :neutral: od mushkog roda mozda 10-20% otpada na mushkarce, jedva 5% na prave mushkarce, ostalo ide na pi.zde, pi.chke, pedere, latentne homice, bisexualce, maloqrane, debile, cement, krech i prashinu..

nema nista lepse od muskarca koji voli. tada su najlepsi, tada zrace i tada zaista zaista to ne mogu da sakriju (bar moje iskustvo). zadivljujuce je to koliko znaju da vole i zadivljujuce je to da tada ne postoji nesto sto ne bi uradili za osobu sa kojom su. meni uvek zastane dah pred tom snagom. e sad, to ne mora da se pretoci u reci (mada najcesce biva pretoceno, spontano) ali kompletno ponasanje govori o ljubavi. a to, kada prica a postupci govore nesto drugo, to je, po mom misljenju, samo laz. izvini, ne zelim da budem gruba, ali tu nema mnogo od ljubavi. ovo ne znaci da treba da uvodis neke drasticne promene, samo da treba da smanjis ocekivanja.

:???:Muskarci, koliko vam je tesko ili pak lako da se otvorite ka devojci i kazete joj da vam je do nje stalo, kada to zaista i osecate, a znate da i druga strana nije ravnodusna?

evo ovaj moj kaze da mu je lepo, da mu je stalo do mene, da mu prija moje prisustvo i drustvo a opet svojim postupcima to ne pokazuje, bar ja ne osecam to sto on prica, i onda ja njegovo ne javljanje po cetiri dana, zauzetost, i to sto mi za rodjendan nije kupio ni cvet(nije bitan poklon kao poklon vec kao znak paznje), tumacim i shvatam kao i svako normalan kao nezainteresovanost a on opet tvrdi da nije tako..:roll::dontunderstand:

Mislim da nepokazivanje emocija nije karakteristika nekog pola. Isto rade i žene i muškarci. Razlika je u emocijama. Ako te on voli, osetićeš. Ne mora da ti kaže. Čim sumnjaš, nešto nije kako valja. Stvarne emocije se ne mogu sakriti, ma kako neko bio tvrd.

Poslednja izmena:
Nishta to ne mora da znachi. Nepokazivanje osechanja na nachin na koji mi to ochekujemo ne znachi da ne postoje.
Meni se chini da si preosetljiva i nesigurna. On kazze da ima osechanja. Ti proveri kako ih on ispoljava. Svako ima svoj nachin. Ako ne utvrdish postojanje uobichajenih nachina potrazzi njegove nachine. Ako i tu nishta, onda lazze da neshto osecha.
Recimo, ovaj moj mrzi rodjendane ali svaki moj rodjendan provede samnom. A poklon mi kupi tek za njegov rodjendan onako neobavezno. A zauzetost je pozzeljna, znachi da ima chime da se bavi u zzivotu. I ja se ponekad ne javim tri-chetri dana kad imam posla.
Ljubav nije da se stalno gledate i uzdishete i ljigavite i razmenjujete poklone....ljubav je zzivot u drushtvu osobe kojoj verujemo.

Kako kome. Zavisi i od toga kakav je kao osoba i od toga kakva je iskustva imao. Prerano i prebrzo pokazivanje osećanja i otvaranje, obično liči na slinjenje i nekako ugasi svu privlačnost žene prema muškarcu. Mnogi su imali takva iskustva pa ne bi da se zatrčavaju.
Generalno, nije to previše teško.

Uvek gledaj samo dela. Reči su prazne a mnogi su na rečima vešti i ubedili bi te da je zemlja ravna. Dela uvek govore bolje.
Svakom je u vezi potrebno više ili manje prostora za sebe i niko ne voli smaranje stalnim pozivima i dokazivanjem ljubavi, ali ovo sto on tebe ne pozove 4 dana, pa ti ni za rođendan nista ne kupi.....meni deluje da njemu nije stalo i rekao bih da te laže.
Ljudi kad vole imaju potrebu za komunikacijom i žele da sa tom osobom provode vreme i da....jako bitno UVEK nadju vremena i NIKADA ne govore kako su ah, previse zauzeti i nemaju vremena

Poslednja izmena:
sada posto sam mu rekla sve sto sam imala da kazem..
ima svo vreme sveta za sebe, i to da ako mu je zaista stalo ubedi mene u to..
znam samo da ga necu zvati..poruke slati..jer posle ovog mislim da on treba da bude inicijator bilo cega..
ja sam se dovoljno trudila, razumevala nerazumljivo...imam i ja svoje JA...
nece da moze vise ovako..

jao pipi, koji si ti nepopravljivi optimista.:)
zivot ipak pokazuje da je u 99% ovakvih zivotnih situacija on nju dozivljava kao varijantu "kazi vazi i neka niko ne zna bices moja veza bez obaveza" (strasna pesma :lol:), sa drugom ili bez nje.
najjaci su ti sto nemaju vremena nikad, i sto imaju nekog posla...a uglavnom nista narocito ne rade, sem sto vataju zjale. :lol:
kapiram i da je postavljacica teme na neki nacin dobila ono sto je trazila. malo prelistah postove i vidim da volis drske, nedodirljive, neuhvatljive, kako ti dosade dobri momci. razmisli malo sto i sta ce ti to. ;)
i ne brini, bice inicijator. a onda opet sve jovo nanovo.

Pa poshla sam od sebe.....deshavalo se da volim osobu, i to dosta, ali imam i druga posla sem da po ceo dan piljim u njega....a on zaludan pa mu vreme sporo prolazi...a rodjendane zaboravim stalno zato shto ne pamtim brojeve...ni datume...uzzas...a ponekad ne kupim poklon jer nisam stigla ili ne znam shta bi uzela...onda bolje nishta...

Nishta to ne mora da znachi. Nepokazivanje osechanja na nachin na koji mi to ochekujemo ne znachi da ne postoje.
Meni se chini da si preosetljiva i nesigurna. On kazze da ima osechanja. Ti proveri kako ih on ispoljava. Svako ima svoj nachin. Ako ne utvrdish postojanje uobichajenih nachina potrazzi njegove nachine. Ako i tu nishta, onda lazze da neshto osecha.
Recimo, ovaj moj mrzi rodjendane ali svaki moj rodjendan provede samnom. A poklon mi kupi tek za njegov rodjendan onako neobavezno. A zauzetost je pozzeljna, znachi da ima chime da se bavi u zzivotu. I ja se ponekad ne javim tri-chetri dana kad imam posla.
Ljubav nije da se stalno gledate i uzdishete i ljigavite i razmenjujete poklone....ljubav je zzivot u drushtvu osobe kojoj verujemo.

Tako je. :D

Back