Muskarci i maloletnice

Da li ste neku maloletnu osobu smatrali privlacnom?

• M - da

• M - ne

• Z - da

• Z - ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Inspirisan jednim komentarom ovde kako doticni izadje sa drustvom i gleda maloletnice, a i slicnom temom zapitam se, da li sve (ili vecinu, odredjeni broj, koliko vec) muskarca privlace maloletnice?
Odmah da ogradimo temu, ne mislim na devojcice 4-12 godina i slicne bolestine, vec mislim na tinejdzerke koje su fizicki zrele i polno zrele za seksulne odnose.

Ako privlace muskarce, pitanje je zasto? Jesu li svi muskarci pedofili (nije tacan izraz, ali taj nase drustvo najvise koristi), ili vole da igraju na kartu mladosti i neiskustva, ili jednostavno te devojke deluju bioloski sposobnije, samim tim i atraktivnije za nosenje potomstva?
Da bi tema bila fer, isto pitanje ide i za zene, da li zene mozda privlace neki mladji momci ili mozda maloletni?
Takodje, zene, da li ste kao mladje primetile da vas snimaju momci 18+ ili mozda muskarci? Da li ste bile u fazonu "bolesnik, 22+ god gleda mene od 17,16" ili se bile u fazonu "jao, stariji momak se lozi na mene :flert: "

Svi mi znamo bar jedan par iz price, on (ili ona) stariji 5-15 godina (ima i vece razlike), tako da koja je neka "normalna" razlika u godinama, ili jednostavno nema normalne i prihvatljive razlike u takvim okolnostima?

Poslednja izmena:
Inspirisan jednim komentarom ovde kako doticni izadje sa drustvom i gleda maloletnice, a i slicnom temom zapitam se, da li sve (ili vecinu, odredjeni broj, koliko vec) muskarca privlace maloletnice?
Odmah da ogradimo temu, ne mislim na devojcice 4-12 godina i slicne bolestine, vec mislim na tinejdzerke koje su fizicki zrele i polno zrele za seksulne odnose.

Ako privlace muskarce, pitanje je zasto? Jesu li svi muskarci pedofili (nije tacan izraz, ali taj nase drustvo najvise koristi), ili vole da igraju na kartu mladosti i neiskustva, ili jednostavno te devojke deluju bioloski sposobnije, samim tim i atraktivnije za nosenje potomstva?
Da bi tema bila fer, isto pitanje ide i za zene, da li zene mozda privlace neki mladji momci ili mozda maloletni?
Takodje, zene, da li ste kao mladje primetile da vas snimaju momci 18+ ili mozda muskarci? Da li ste bile u fazonu "bolesnik, 22+ god gleda mene od 17,16" ili se bile u fazonu "jao, stariji momak se lozi na mene :flert: "

Svi mi znamo bar jedan par iz price, on (ili ona) stariji 5-15 godina (ima i vece razlike), tako da koja je neka "normalna" razlika u godinama, ili jednostavno nema normalne i prihvatljive razlike u takvim okolnostima?

Ne znam sta bih odgovorio. Mene su pocele i starije od maloletnica da oslovljavaju sa "vi".
Tako da... o maloletnicama i ne razmisljam.
Inace, smatram da ako neko od 35 godina muva maloletnicu nije bas cist u glavi.

Svako vreme ima neki svoj "tred" jednom sam obratila paznju na spomenike, recimo, generacije pre drugog svetskog rata imale su obicaj da zene budu starije od muskaraca, i po nekoliko godina, da ne idem u onu mnogo dalju proslost kada sau vec stasale devojke udavali za decu, bukvalno.Onda je dosao komunizam i te vrednosti su se promenile, postalo je uobicajno da partneri budu priblizno istih godina, ili zene koju godinu mladje, danas u kapitalizmu imamo te ekstremne situacije, dakle opet kao i u feudalizmu.

Svako vreme ima neki svoj "tred" jednom sam obratila paznju na spomenike, recimo, generacije pre drugog svetskog rata imale su obicaj da zene budu starije od muskaraca, i po nekoliko godina, da ne idem u onu mnogo dalju proslost kada sau vec stasale devojke udavali za decu, bukvalno.Onda je dosao komunizam i te vrednosti su se promenile, postalo je uobicajno da partneri budu priblizno istih godina, ili zene koju godinu mladje, danas u kapitalizmu imamo te ekstremne situacije, dakle opet kao i u feudalizmu.

ne bih reko da je bas to tako bilo pre drugog svetskog rata mozda tu i tamo neki zbog radi bogastva al dobro

je pricam u svoje ime, koj ce mi devojcica od 17?

Tada se vise gledao miraz.
Pojedinci su prvi put videli svoju zenu na dan svadbe.

@Tema:
Maloletne devojke me ne zanimaju, ne znam sta da radim sa njima.

Imam 22 i moja dev sa kojom sam spavao 15 jula puni 18.
Volim mladje,a opet kad budem imao 30,opet cu biti sa 19-22 godine ribama. Jeste da su neiskusne u mnogo cemu,ali nema celulita,lepo,utegnuto,grudi cvrste,milina.
A realno,bolje je sad se izduvati i zadovoljiti time kad je drustveno prihvatljivo nego posle u kasnim godinama zeleti to.

pogledam i pomislim lepo dete...odlična za snajku...i to je sve

Da ti pravo kazem to nesto sa 19-20 manje cima za neko duboko posvecivanje a vise je za zez. Hoce da studira, da ima opcije, a meni to odgovara. Jeste da je neiskusna, mada kada prespojis levo desno sve to dodje na isto oko toga.

- - - - - - - - - -

A sada ispod 18, neka hvala. Necu brkati cale da me besi javno na trgu.

- - - - - - - - - -

A i sveze su. Karakterno. Nisu istrosene nisu akumulirale jos frusta i sl.

ne bih reko da je bas to tako bilo pre drugog svetskog rata mozda tu i tamo neki zbog radi bogastva al dobro

je pricam u svoje ime, koj ce mi devojcica od 17?

U mom kraju je tako bilo, mozda se to razlikuje u zavisnosti od sredine.

- - - - - - - - - -

Tada se vise gledao miraz.
Pojedinci su prvi put videli svoju zenu na dan svadbe.

Tacno, ali hocu da kazem da se na to gledalo kao na normalnu pojavu.

Tema@ kada su devojke maloletnice, ne znači da su maloumnice, te da je pravilo kako sve zaskaču gospodu u izvesnim godinama. Ne mislim da je uopšte stvar trenda, već neke psiho klike, toga je uvek bilo i uvek će biti.
U principu, svako će pogledati lepo i zgodno biće, bilo da je muško ili žensko, nevezano za godine, ali to ne znači da je sex u najavi.
Inače, zakon bi zaista trebao da štiti klinke i klince, bez obzira na njihovo pubertetsko i adolescentsko rasuđivanje, bez obzira da li neko sam donese odluku sa 15 godina da se kresne sa nekim od 40, mada je praksa pokazala da pamet i godine ne moraju obavezno da idu u paketu.

Naravno da jeste.Tesko ces naci nekog muskarca kojeg nekada nije privukla neka devojka od 16,17 godina...realno.Ali u mom slucaju,iskljucivo fizicki.Sto bi rekao DeeLite - pomislim,lepa devojcica i to je to.Stvar je da su sve devojke tih godina u danasnje vreme u skroz istom fazonu i imaju 100% isti nacin razmisljanja tako da osim fizickog izgleda nemoze nicim drugim da me privuce.

Jeste, ne ide .
A sta mislite o soluciji da ona kaze jednostavno ne? Jeli joj teko reci ne ?
Ja upste ne smatram da je to nesto za sta treba kriviti muskarca , devojka je ta koja pristaje ili ne pristaje .
A njemu niko ne moze da zameri sto je pokusao ( bez obzira dali se ja licno slagao sa time ili ne ).

Pa da.A te male i ,kao,naivne su naj lukavije i naj prefiganije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back