Tina
Ističe se
- Poruka
- 2.151
Ah , meni se često svide fizički (volim te bebi fejsove a oni , ribe i vage ih često imaju) ali nisam se ni ja petljala, sve do sad, ovaj me je malo pomutio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da ti kažem - dva ista znaka, pakao i rajAh , meni se često svide fizički (volim te bebi fejsove a oni , ribe i vage ih često imaju) ali nisam se ni ja petljala, sve do sad, ovaj me je malo pomutio![]()
izmakni mu drugu....To i ja kontam, dva ista , neće da valja, ali čekam prvo da vidim šta oće, ne mže da mi sedi na dve stolice![]()
Ali treba uzeti u obzir da je jako mlada osoba u pitanju
Mislim da se oni u braku smire, dok kao mladići prave velike gluposti![]()
A pa to i nije baš harmonično, mada u sinastriji Sunce i ne igra toliku ulogu....A pazi, suparnica mi je vaga
Hvala Agi što navijaš za mene
Sad ću ja da sazovem veće moga mozga da vvidim šta mi je činiti![]()
A pazi, suparnica mi je vaga
Pa vodeni znak, a oni hedonistiMa biće, šta biti mora![]()
A sam primetila, što vole da popiju rakovi, ali ne mislim na klasično bežanje od problema ili depresije u alkohol, nego kad izađu, samo se zalivaju![]()
počni ti sa malim dozama vrzmanja, za svaki slučajPa jeste, mislim nije on meni pokazao neku veliku naklonostu tom smislu, samo se družimo za sad , zgotivili smo se dosta, nego ja se neću vrzmati uopšte dok on ne raskrsti s njom , a po priči sam mogla da zaključim da on ne ostaje dugo u vezama, traju po par meseci i ćao zdravo, tako i ovoj dolazi kraj, on planira da to prekine nezavisno od mene,ja samo planiram da posle počnem da se vrzmam![]()
E, na alkoholisanje nemam neke primedbe, ne znam muške Rakove koji se oždrokavaju (praksa) osim 2 primerka koji su mi ok poznanici i jedan iz bivše firme, ali podznak im je vatra-pa me ne čudi, gase vodom vatru, nisu u skladu sa sobom, ali ovako su zabavni i uspešni, inteligentni u društvu. Međutim, nisam ih nikada videla pohabane od alkohola.Ma biće, šta biti mora![]()
A sam primetila, što vole da popiju rakovi, ali ne mislim na klasično bežanje od problema ili depresije u alkohol, nego kad izađu, samo se zalivaju![]()
Pa jeste, mislim nije on meni pokazao neku veliku naklonostu tom smislu, samo se družimo za sad , zgotivili smo se dosta, nego ja se neću vrzmati uopšte dok on ne raskrsti s njom , a po priči sam mogla da zaključim da on ne ostaje dugo u vezama, traju po par meseci i ćao zdravo, tako i ovoj dolazi kraj, on planira da to prekine nezavisno od mene,ja samo planiram da posle počnem da se vrzmam![]()
pa zanimljivi su ali i zaguljeniTina bas voli rakonje
Vidi moralistkinja OoooooooooooooooJa sam baš zapazila alkoholisanje, kod svih rakova, evo i ja bome volim popiti kad izađem , čisto da mi bude još veselije
Ali Egona, kako ja sad da navalim kad je lik zauzet, pa to nije lepo, može karma da me zvizne zbog toga negde![]()
i to si u pravuJa sam baš zapazila alkoholisanje, kod svih rakova, evo i ja bome volim popiti kad izađem , čisto da mi bude još veselije
Ali Egona, kako ja sad da navalim kad je lik zauzet, pa to nije lepo, može karma da me zvizne zbog toga negde
- - - - - - - - - -
Agi,![]()
![]()
![]()
![]()
A pazi, suparnica mi je vaga