Muskarac RAK?

Kolega Rak sa posla se bez obzira na što imamo 100 pjevača po glavi stanovnika, nasekirao zato što je nekakva Jelena Djuric izbačena iz nekakvog X faktora koji ja u životu nnisam gledao, pa me zanima jesam li ja lud ili je on.Kontam pola miliona ljudi bez posla,ikakvih ljudskih prava,ono se sekira zbog X faktora.Sad bi ga poslao u Sibir na društveno korisni rad

Rak ne zasluzuje lemanje,jer je ionako slab.Jedino ako ima kakav nezgodan podznak i ostale aspekte.On zna da voli.Samo zna da se povuce u oklpp i voli mnogo da kuka.............

ne znam dal' zaslužuje, ali hteo je on mene da lema :zcepanje:, a dal' zna da voli to je takođe diskutabilno jer vole malo šarati, ne svi i ne uvek ali imaju perioda kad ne znaju gde biju :dash:

* švalerasti, dok imaju mogućnost da se drže sigurnosti doma ili stalne veze, tj dok ne bude ugroženo gnezdo :lol:
* zlopamtila, čangrizavci
* plus za umetničku crtu, čak i ako nisu umetnici po profesiji
* plus za reproduktivne potrebe i posvećenost deci

* švalerasti, dok imaju mogućnost da se drže sigurnosti doma ili stalne veze, tj dok ne bude ugroženo gnezdo :lol:
sve do jednog potpisujem:worth:
a još umeju da budu jako sexy i zgodni
(valjda meni zbog Venere u Jarcu)

Svaleristi,sa nedostatkom ukusa i samopouzdanja,pa se i one "najneuglednije" zene u njihoviom drustvu osjecaju vazne :D

Drugim rijecima,sto "ruznija" partnerka,to se oni osjecaju sigurnije.
Cesto mali rastom,njonjasti,glava okrugla,obrazi napuhani,nosi siri kraci,pogled Mjesecev tuzan,sjetan.

Stvar moze da promijeni podznak koji odudara od znaka.

Tipicni Rak :D,a "obradjuje " ga Blizanac :rotf:

Pa bome ima ovde dosta istine Egonče :lol:
Ja upravo bacila oko na jednog , ne znam s koje strane da mu priđem :rumenko:

Back