bas tako jedna solidna celina su bik i rak jer bik ucvrscuje rakovljeve kvalitete spusta na zemlju i daje oblik svim tim snovima vizijama mastanjama
sustina je gotovo ista
- - - - - - - - - -
PA FENOMENALNO
sustina je gotovo ista

- - - - - - - - - -
posebno mi je fascinantno to sto sam ja po prirodi ljubomorna i cak malo posesivna, ali nas dvoje uopste ne gusimo jedno drugo nekim ljubomornim scenama niti preslisavamo jedno drugo, nekako od pocetka imamo to neko poverenje jedno u drugo..
PA FENOMENALNO

ja mislim da korisnica flora generalizuje sta sad svi pricaju o svojoj majci,emocijama,drogosi su samo zato sto su to i to u horoskopu,mogu reci samo da je to glupost,ne glupost glupost na kvadrat glupost na kub kako vam draze,prvo sto ja nisam takav a drugo znam puno pripadnika tog znaka(ovde govorimo o muskarcima)koji ne odgovaraju opisu tj generalizaciji,kladim se da forumasica flora i nema nekog iskustva pa po principu ajd da napisem nesto generalizuje al ajd,ko kad bi ja napisao svi bikovi su lenjstine,a lenjstina moze biti svako nezavisno od znaka
Inace za neku dublju pricu rak uopste nije vredan truda.Kuma mi se razvela od jednog primerka i sada je sa muskom devicom i odusevljena je kako sve radi,trckara oko nje,postuje je ma divan.Mora rak punoo da radi na sebi,na svojoj emociji nebuloznoj,mora da nauci rec POSTOVANJE partnerke.Ali kako?On jadan ne ume sebe da ceni ,kako ce nekog drugog?
, volimo slicno i razmisljamo slicno, nisam ni jednog trenutka osetila toplo-hladno