Мушкарац није мушкарац без жене, а још је мањи са више њих

Речи Моме Капора. :)

Да ли је Капор био управу?

Колико имате у свом окружењу мушкараца који су стабилни (овде се не мисли на јаку каријеру, богатство, друштвену признатост већ на душевну смиреност) , а да немају сталну партнерку поред себе?
pa onaj kulerski deo ovog doruma pripada tom tipu...ono...solo igrači, misim sami bez žena, a stabilni...

nema ih :sad2: ti "sami a stabilni" svi traze odgovarajucu postapalicu ili direk ( drveni stub, podebela greda za koju se privezuje krupna stoka, volovi, bivoli, konji...) na koji bi se oslonili, dakle dobro situiranu, bogatu naslednicu
ps. posetila sam babu na selu :zaljubljena:

Sustinski si u pravu, svakom muskarcu je potrebna neka zena kao oslonac, pitanje je jedino da li ce to biti javna ili prikrivena podrska, u zavisnosti od imidza, potreba, shvatanja i kojecega drugog...

Да ли је Капор био управу?

Sa stanovišta društva , monogamija i monogamna porodica je najbolji oblik zajednice . Razloga ima mnogo (čvršće veze , bolje staranje o potomstvu , društveni moral ) . Društva koja su skliznula u poligamiju a posle toga u samohrano roditeljstvo i na kraju pederizam propala su bez izuzetka . Prirodni zakon .

Каква је ово патетика?МЖ односи зависе од понуде и потражње а љубав мора да се заслужи.[/QUOTE
МЖ односи су одвајкада прецењени
глупаци не знају да жене нису вредне труда,а жене немају избора јер су им"заштита и сигурност"неопходне:hahaha:
зато су настали"педери",јер су жене у сваком смислу недорасле мушкарцима који заслужују такво звање

Каква је ово патетика?МЖ односи зависе од понуде и потражње а љубав мора да се заслужи.[/QUOTE
МЖ односи су одвајкада прецењени
глупаци не знају да жене нису вредне труда,а жене немају избора јер су им"заштита и сигурност"неопходне:hahaha:
зато су настали"педери",јер су жене у сваком смислу недорасле мушкарцима који заслужују такво звање

nek nemam ja bas takva zvanja al da ne odem ni u pedere ;)

nema ih :sad2: ti "sami a stabilni" svi traze odgovarajucu postapalicu ili direk ( drveni stub, podebela greda za koju se privezuje krupna stoka, volovi, bivoli, konji...) na koji bi se oslonili, dakle dobro situiranu, bogatu naslednicu
ps. posetila sam babu na selu :zaljubljena:

nw citam postove sa 15 smajlija darling

Back