Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

Poznato jedino iz televise presente,
ovako mi deluje kao treš japanski horor:lol:

Vidiš ti šta se tu radi, auuu....a ne ko ja, reči, reči, parole, parole, ideali, romansa, šmrc, prc....a ovi za to vreme odrade čitav Magbet :rotf:

Forum je zlo,
bježmo odavle! :lol:

ma sve ti verujemo i da vozis u rikverc vezanih ociju 2 km :roll:
jel joj verujete kolege?
Ma verujemooooooo..... :lol:

- - - - - - - - - -

Kolega, na korak ste (smo) od kršenja svetog pravila diskrecije....menjaj temu:lol:

cuj sad menjaj temu? Pa ko te bio po usima da se guzis i prva je nacnes? Da nije mozda stigo pp od nekoga da sto pre prekines :lol:

Novi vid kresanja.
Kresnes se a onda cekas sta ce ko da napise.

onaj ko ovde dolazi da bi navatavao treba da se leci...na staroj krsti je bilo zanimljivih zena sa kojima si mogao o necemu da parlas pa cak i da osetis pomenuti soulmate flash...posle je postao samo obican yebarnik bez duse i dokona zanimacija usedelica impotentnih i onih za lazu.

- - - - - - - - - -

di pobeze ripli :think:

@ripli
:rotf:
kakih sam se ja prica naslusao, eo jedne... poznata forumska fufa smandrlja ozenjenog, oni se opaljuju sve u 16 dok njegova zena ne nadje u gajbi stidne dlake druge boje...posto sazna za fufu, otvori nalog na krsti i naleti ni na kog drugog no na 4umskog neprijatelja ozenjenog i sa njim se spandja. Fufa se popickara sa ozenjenim jer se ovaj u nju zacopo ko solmejt i da mu pedalu...sada sledi preokret, fufa se zacopa na forumu u lika sa kojim hoce brak i dete a ne zna da je lik corak. Posto kao svaka fufa ne moze bez q spicka i corka i pocne da ga olajava. corak se u medjuvremenu spandja sa njenom 4umskom drugaricom i fufa prsne. Zena od ozenjenog pocne da je olajava da je fufa, ona se prenikuje i stvori novi id sa laznim fotkama da bi se osvetila ozenjenom, njegovoj zeni, svojoj drugarici i naravno-tvom corku :lol:
poznato? Il' da prosirim :mrgreen:

Brt,kao spanska serija))))) A kazu posle Forum dosadan...

cuj sad menjaj temu? Pa ko te bio po usima da se guzis i prva je nacnes? Da nije mozda stigo pp od nekoga da sto pre prekines :lol:

Nije , dont vori.
Nemam pp, zaključan je , niti šaljem niti primam:lol:

Bez zezanja, ne bavim se forumskim pikanterijama. Ajd kad se ovako načne tema kao neko zezanje, ali na sam nagoveštaj provlačenja neke lične drame, koliko god ona zabavna bila i sl. izbegavam da nastavim i diskusiju i šalu i štagod.

Nije , dont vori.
Nemam pp, zaključan je , niti šaljem niti primam:lol:

Bez zezanja, ne bavim se forumskim pikanterijama. Ajd kad se ovako načne tema kao neko zezanje, ali na sam nagoveštaj provlačenja neke lične drame, koliko god ona zabavna bila i sl. izbegavam da nastavim i diskusiju i šalu i štagod.

ma jel? A o kome sam pricao? Znam za 5 ovakvih slucajeva sa drugim nijansama...imam do pola knjigu napisanu o ovom svetu al sam digo ruke jer to zanima samo infantilne.
Potreba svakog normalnog coveka je za soulmatom, imo on patku ko magarac il bio corak, bila ona fufa il nevina. Sve sto radimo od sebe na tom putu je samo nasa intima i bilo kakvo olajavanje nasih emocionalnih slabosti je slabost olajavacha. Zato kad nacnes nesto ili idi ko covek do kraja i imenuj ili preseci.
Kao u vezi, to oslikava kakav si kao covek.

- - - - - - - - - -

jos 20 postova i odoh u banovinu, ovde niko nema muda ni za jebeni razgovor a kamoli za argumentaciju osecajnih ekspresija.

Idem do kraja samo jedan na jedan,
zabole me za transparentnost na forumu...a i za iskrenost.
Dosta sam bila ovde iskrena i prema svakome blagonaklona, empatisala svaku budalu sa tužnom pričom pa mi se i dan danas tu i tamo obija o glavu.

I ne mislim maki na tebe, ja s tebe nemam ništa:lol:
Ne doživljavaj sve lično zaboga.

pišem uopšteno, a o detaljima bilo kojim, mojim, tuđim...prosto ne volim
i ne želim, to pokušavam da kažem.

15363731.gif

:lol:

***********Ko bi da ponavlja klasicne price sa ovog pdf,bez normalne analize,nek samo proleti dalje..Hvala;)

Kontam ja da vi nikako da napravite razliku izmedju prostitucije i nekih normalnih ocekivanja kod zena..
Elem ajde da izvrismo jednu podelu da ne bi sirili temu za dzabe.Recimo da imamo vise tipova zena:
1.zena kojoj je posao da spava sa muskarcem za pare...
2.zena koja juri samo lovatore(vise tip neke elitnije sponzoruse koja se ne **** sa svakim vec trazi najbolje primerke:gde je 80% bitan novac i uspeh..) iprosek zena koja juri isto ko ova i,samo od prosecnijih muskaraca...
3.zena kojoj je bitno da je muskarac sposoban jednako koliko i da joj se zaista svidja(u smislu karaktera i hemije)..Tj sposobnost je i deo privlacnosti karaktera..
4.zena koja je s muskarcem samo zbog seksa(fizicki joj se svidja ali ne zeli nista vise od njega)...

Hajmo dalje da iz diskusije izbacimo opciju 1 i 4,jer one ne jure ozbiljnu vezu,i opciju 2,jer je tu ocigledno koji je to tip veze..Ostaje nam onda
opcija 3 : zena koja za ozbiljnu vezu zeli nekog ko je sposoban,i ko je borac...Borac podrazueva da se trudi da nadje posao da pokusava da radi itd..Jer:
1.vecina zena planira porodicu sto znaci da ne bi same da izdrzavaju dete,vec bi nekog ko bi tome doprine,kao i doprineo vaspitanju deteta i bio njegov uzor..
2.zensko bice uglavnom tezi da nadje nog ko joj je ravan ili bolji od nje(ili jednostavno nek je u necemu gori al da ima skup osobina koje voli)..

Sad dalje moje pitanje stoji:
zasto stalno predstavljate zenu koja zeli muskarca koji radi,kao lovatorku,zasto uopste sve zene predstavljate na taj nacin,jer to sto neko zeli borca ne znaci da:
1.i sam nije borac..
2.zeli nekog takvog samo zbvog njegovih para..
3.i da ce istog da ostavi cim pare presuse(naravno ima i onih koje to urade a ima i onih koje ne mogu da podnesu vise necije vristanje depresiju itd..zbog novonastale situacije al ajd to je dr. tema..)

Vi konstantno osobu iz grupe tri ubacujete u grupu 2..Da li je to da bi se osecali bolje ili ne ne znam..Al ajd da se osvrnemo na musko vidjenje veze..Njima ne smeta da zena ne radi,ili da je pomalo tupsa ako im je prijatno sa njom,oni imaju potrebu da se osete kao zastitnici i da izdrzavaju porodicu,i kad dodju kuci da im je mir i radost...E sad taj sistem da zena ne radi funkcionise samo ako je zena stvarno tip domacice i uziva u tome i ako se medjusono postuju i ne omalovazavaju jedno drugo..
U svim ostalim slucajevima malo teze(zasto i kako mrzi me sad da pisem)..
Ali glavno pitanje je zasto vi umesto da se bunite kako ribe zele samo vas zbog para,ili imaju visoke kriterijume,sami ne povecate te kriterijume prema zenama?
Zasto se iscudjavate da kad ste sa zenom koja vas samo muze za $,kad ste sa ribom vise zbog njenih fizickih atributa nego mentalnih,ta ista zbrise na pomen $ krize?Tu ste sami na pocetku kreirali odanost parama,a ne vama...
Zasto je vama nenormalno da zena zeli nekog sposobnog,a da to u isto vreme ne znaci da je sponzorusa i da ga zeli samo zbog $$ (vec da je malo kompleksnije od toga)ili recimo da ne bi da bude sa likom koji duva ceo dan,i nema nikakve ciljeve?
I zasto ne umete da razlikujete tipove zena,vec su sve divne zene kad su s vama(cak i kad vas koriste) a kad nisu onda su k#rve?

**Da znam da ima dosta lovatorki,a znam da i u isto vreme kriza gura i normalne osobe ka onima sa $,zbog straha i sigurnosti,al vi ko da vidite ceo jedan svet i za vas je crn i nema nista osim toga...

Maca sve si rekla, samo ja bi dodao citat od Dučića:

"Žena je toliko gipka i prilagodljiva, da, posle dva susreta sa nekim čovekom, tačno zna kakvu on ženu voli. I već od tog momenta ona prestaje da bude onakva kava jeste, i kakva će i dalje za sebe ostati; a daje sebi sve one odlike po kojima misli da će se najviše dopasti. Tako se ona napravi drukčijom nego što je u stvari, da ubrzo naliči većma na naš model, nego na svoju prirodu" Jovan Dučić.

A dalje Dučić piše... ako žena posle ovoga postane opet onakva kakva je zaista i da ju čovek prihvati onakvu kakva je zaista onda će biti to uspešan odnos, a ako je ne prihtavi onakvu kakva je zaista on odnos propada.

Idem do kraja samo jedan na jedan,
zabole me za transparentnost na forumu...a i za iskrenost.
Dosta sam bila ovde iskrena i prema svakome blagonaklona, empatisala svaku budalu sa tužnom pričom pa mi se i dan danas tu i tamo obija o glavu.

I ne mislim maki na tebe, ja s tebe nemam ništa:lol:
Ne doživljavaj sve lično zaboga.

pišem uopšteno, a o detaljima bilo kojim, mojim, tuđim...prosto ne volim
i ne želim, to pokušavam da kažem.

slce moje pametno liplijevo, dodje kod makija da zagli i uteci i oblice sane suzice jezicicem :)
ja dozivljavam licno a napisa tiradu o sebi, chibe bre namazana :lol: ako ces da zalezemo kazi kad i gde :mrgreen:
da pokazem klincima kako se navatava iskusna 4umaljka koja je sve cula i sve vidla, argument tresnes na sto i ima da :flert:

E moram da priznam da stvarno forum + zivuljke na forumu koje ne umeju ni sebe da prozene , daju bas zanimljive telenovele...
Kakve one domace ili jos gore turske serije....stvarno kad se doda ludilo i razni poremecaji i okolnosti manijakalnog u sukobu sa realnim, siguran sam da ovde ima tako neverovatnih prica da Holivud moze samo da place..
Ja malo znam forumasice, a nikog ne znam u realu, ali opet znam za tako zanimljive zivotne price, ne ugodne, ali ludacke i cudne...

I poucne , poucnije nego TV serije...

patak, jedino sto si propustio je kafa sa 5 do 7 forumaljki koje olajavaju druge forumaljke...splet
lucidnih komentara u koje ih olajavuse mecu je nezamisliv normalnoj osobi koja je dosta toga videla i prozivela.
Ne da se prepricati, ali naslucujes valjda kad vidis kake koske bacaju pa se kao cude sa pitanjem jel bre sto se primas :hahaha:
svaka forumasica voli sado mazo zato i svesno ulaze u kaznenu politiku sa komentima :lol:

@ripli
:rotf:
kakih sam se ja prica naslusao, eo jedne... poznata forumska fufa smandrlja ozenjenog, oni se opaljuju sve u 16 dok njegova zena ne nadje u gajbi stidne dlake druge boje...posto sazna za fufu, otvori nalog na krsti i naleti ni na kog drugog no na 4umskog neprijatelja ozenjenog i sa njim se spandja. Fufa se popickara sa ozenjenim jer se ovaj u nju zacopo ko solmejt i da mu pedalu...sada sledi preokret, fufa se zacopa na forumu u lika sa kojim hoce brak i dete a ne zna da je lik corak. Posto kao svaka fufa ne moze bez q spicka i corka i pocne da ga olajava. corak se u medjuvremenu spandja sa njenom 4umskom drugaricom i fufa prsne. Zena od ozenjenog pocne da je olajava da je fufa, ona se prenikuje i stvori novi id sa laznim fotkama da bi se osvetila ozenjenom, njegovoj zeni, svojoj drugarici i naravno-tvom corku :lol:
poznato? Il' da prosirim :mrgreen:

:roll:
Kako li ti nije bilo mrsko da sve ovo izmisljas.

Back