Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

Pa verovala ili ne moja iskustva su upravo sa zenama koja su totalno suprotna od tebe. Bas sam izbirljiv kada su zene u pitanju. Retke su da, ali ima nagrada u tome.
Na primer ti bi na prvu loptu kod mene pala. Samo tim ponasanjem : Moze mi se.
Inace izbegavam da komuniciram sa tobom jer vidim da je par momaka ovde banovano dok su komunicirali sa tobom. Sto da sebi remetim lepu kafu?
Drugo ne volim licnosti koje vole da vade privatne svari drugih ljudi. Takodje mi je pokazatelj loseg karaktera. Neko ko ne ume objektivno da razgovara.
Ok neke stvari se svode na licno iskustvo, ali to daleko da je presudan faktor. Jer ako neko nema sposobnost da sagledava stvari iz trece perspektive, vec sve pretvara u prvo i drugo lice....

Pa i zene su se opekle pa ne razmisljaj ovako niti kukaju kao oni.
Opekao si se i sta sad,ides dalje.

- - - - - - - - - -

Mislim sto se mene tice mogu da ostanu sami do kraja zivota,ja sa tim nemam nista. Ali druzim se sa muskarcima i nijedan sa zdravim razumom koliko god bio povredjen nema ovakav stav

Mogli bi da otvorimo temu zasto zene ne pljuju po muskarcima koliko oni po njima?:lol:Zasto se zene manje samozavaravaju od muskaraca?:lol:

Ti bi da umres sam sa mackama?
Eh, pa koga briga...

Mogu da dam glavu da on jedino ima iskustva sa mz odnosima samo na forumu

Nerealno...

Pa i zene su se opekle pa ne razmisljaj ovako niti kukaju kao oni.
Opekao si se i sta sad,ides dalje.
Ide se dalje... MGTOW zivot bez braka...

Kome je potreban brak, kad se od zena lako dobije sex...

Mislim sto se mene tice mogu da ostanu sami do kraja zivota,ja sa tim nemam nista. Ali druzim se sa muskarcima i nijedan sa zdravim razumom koliko god bio povredjen nema ovakav stav

Jeste mogu. A i takav zivot ne mora biti los.
Ima poprilicno muskaraca koji dizu ruke od zena totalno. Obicno oni finiji gejmeri.
Ovi u nadrk fazonu postanu no marriage, samo sex.

Pa ne znaci da ce zivot biti los ali ja kapiram da vi samo jedete g i da cete svi vi u brak ;)

Ovde ima poprilicno razvedenih...
Oni ce tesko ponovo.

I nismo svi isti.

1) Neki zele brak i njih nervira nestabilnost i nepostojanost braka, vec se svodi na nesto drugo, a za to krive zene.

2) Neki misle isto sto i prvi i zbog toga nisu sigurni da li im to treba.

3) Neki niposto ne zele brak i satanizuju ga.

A sad pogodi ko je od muskaraca 1), ko 2), a ko 3).;)

Ovde ima poprilicno razvedenih...
Oni ce tesko ponovo.

I nismo svi isti.

1) Neki zele brak i njih nervira nestabilnost i nepostojanost braka, vec se svodi na nesto drugo, a za to krive zene.

2) Neki misle isto sto i prvi i zbog toga nisu sigurni da li im to treba.

3) Neki niposto ne zele brak i satanizuju ga.

A sad pogodi ko je od muskaraca 1), ko 2), a ko 3).;)

A nekima je brak samo papir:mrgreen::lol: ili prilika za veselje :kolac::lol:

- - - - - - - - - -

Najbolji razlog za sklapanje braka:lol:
svadbene-torte-6-412x610.bmp

Auuuuuuu brate jel cita neko evo da ponovim...
3.zena kojoj je bitno da je muskarac sposoban jednako koliko i da joj se zaista svidja(u smislu karaktera i hemije)..Tj sposobnost je i deo privlacnosti karaktera..
**tj dzaba ako je lep,a tupsa ko noc..
*sposobnost je osobina kao suprotnost lenjosti neradu itd...
Za sve ostale da ne bi kvotovala evo da rezimiram jos bolje da iskopiram i pola ranijih poruka:
*****Znaci sta je po tebi ljubav?Cisti hormoni?Brate nismo zivotinje...
Po meni je ljubav nesto znasnovano u pocetku na zaljubljenosti(hormonima i pomalo karakteru)i posle karakteru(vise neg h.),poverenju,vremenu(tj ipak imas vezanost koja proizilazi iz vremena provedenog zajedno iliti navike)..A karakter u oba slucaja je opet grupa svega i svacega,i onog sto sam gore navela...+da ne sirim temu na fizicke odlike koje su nam privlacne zbog mnogih podsvesno ugraviranih biloskih razloga...

http://forum.krstarica.com/showthread.php/762309-Muska-i-zenska-ocekivanja-od-suprotnog-pola?p=32710626&viewfull=1#post32710626

Dakle vidim da ovde svako cita sta hoce umesto ono sto pise pa evo da ponovim:
Zene privlaci karakter a sposobnost je deo karaktera(sposobnost podrazumeva proaktivnost,nije lenjost nije odustajanje od zivotaa nije parazitarenje)..
Ljubav nisu samo hormoni,inace bi se sveli na zivotinje koje jebu sve sto stignu(opet objasnjeno gore znaci ljujbav=hormoni + karakter plus napisla sam gore sve)..

I sad da se vratimo na glavnu stavku,vama je ok da budete sa parazitom koji nista ne radi i to je vama ljubav prema zeni?Jer po vama 10x ponovljeno koliko vidim mmuskarac ne trazi nista od zene?Vama je ok da zena nista ne doprinese,bar radom ako ne novcem vasoj kuci,porodici,deci?To bi vas onda svelo na zivotinje koje samo hoce tralalal devojcicu koja se slaze sa svime i ima najs es..

- - - - - - - - - -

Da ponovim pitanje da li je vama normalno da zivite u porodicnoj zajednici sa zenom koja je lenja,samo jer vam se dize na nju?
I zasto vam je nenormalno sto zena to ne zeli?

Svidja se muskarac koji je sposoban jednako koliko (pretpostavljam da se misli na jednako kao i ona) i ta sposobnost je deo karaktera.
Pa o cemu se drugom radi nego ponovo svrstavanju po mogucnosti privredjivanja. Imas toliko crta karaktera, i osobina koje se mogu dopasti kod druge osobe ali ti insistiras na ovome kao o uslovu bez koga se ne moze. Plus sto on mora biti sposoban minimum kao ti, ne sme biti manje, mora bar ravnopravno da doprinosi. Digitron u ruci i da se onda vidi moze li tu biti ljubavi. U sustini tvoja prica nimalo ne odudara od Sugenzujeve npr .

Svidja se muskarac koji je sposoban jednako koliko (pretpostavljam da se misli na jednako kao i ona) i ta sposobnost je deo karaktera.
Pa o cemu se drugom radi nego ponovo svrstavanju po mogucnosti privredjivanja. Imas toliko crta karaktera i osobina koje se mogu dopasti kod druge osobe ali ti insistiras na ovome kao o uslovu bez koga se ne moze. Plus sto on mora biti sposoban minimum kao ti, ne sme biti manje, mora bar ravnopravno da doprinosi. Digitron u ruci i da se onda vidi moze li tu biti ljubavi. U sustini tvoja prica nimalo ne odudara od Sugenzujeve npr .

Aj opet nazad na citanje evo da ti pomognem iskopiracu moje ranije poruke:
Sposobnost podrazumeva da stalno guras napred,a to je ujedno i jedna od sijaset osobina koja je privlacna zenama.....
2.zensko bice uglavnom tezi da nadje nog ko joj je ravan ili bolji od nje(ili jednostavno nek je u necemu gori al da ima skup osobina koje voli)..
U porodicnoj zajednici je valjda poenta da oboje doprinose jednako ili koligo god maksimalno mogu..Al da se trude....

Znaci prvo procitaj sta sam sve napisala pa komentarisi...

Znaci da ti rezimiram,nije poenta u kolicini $ vec u cinjenici da se trudi da doprinese sebi i zajednici u kojoj zivi..Moze on da radi u pekari a ona u vladi..
Zene sto se tice celokupnog karaktera uglavnom gledaju da budu s nekim koga vide kao ravnog(mozda i goreg,gore sam napisala ostalo...),recimo nece biti s nekim glupanderom,a to sto neko zaradjuje manje ne znaci da je gluplji,ili nesposoban..Moze cak neko mnogo da zaradjuje ali da je debil postavljen tu od tate,msm koja je tu radost da budes s nekim koga mozes da izmanipulises na keca(koji nista ne ceni bla bla bla da ne skrecem sa teme..),znaci nula...
Isto tako moze biti sa nekim ko je po mnogim stavkama ispod nje ali ima neke uzvisene osobine koje su njoj neverovatno privlacne tipa malo je tuplji,al je nezan,dobar ne dere se,slusa bla bla bla..Uostalom svako ima neke svoje kombinacije al ovo je neko moje vidjenje stvari....

Aj opet nazad na citanje evo da ti pomognem iskopiracu moje ranije poruke:
Sposobnost podrazumeva da stalno guras napred,a to je ujedno i jedna od sijaset osobina koja je privlacna zenama.....
2.zensko bice uglavnom tezi da nadje nog ko joj je ravan ili bolji od nje(ili jednostavno nek je u necemu gori al da ima skup osobina koje voli)..
U porodicnoj zajednici je valjda poenta da oboje doprinose jednako ili koligo god maksimalno mogu..Al da se trude....

Znaci prvo procitaj sta sam sve napisala pa komentarisi...

Znaci da ti rezimiram,nije poenta u kolicini $ vec u cinjenici da se trudi da doprinese sebi i zajednici u kojoj zivi..Moze on da radi u pekari a ona u vladi..
Zene sto se tice celokupnog karaktera uglavnom gledaju da budu s nekim koga vide kao ravnog(mozda i goreg,gore sam napisala ostalo...),recimo nece biti s nekim glupanderom,a to sto neko zaradjuje manje ne znaci da je gluplji,ili nesposoban..Moze cak neko mnogo da zaradjuje ali da je debil postavljen tu od tate,msm koja je tu radost da budes s nekim koga mozes da izmanipulises na keca(koji nista ne ceni bla bla bla da ne skrecem sa teme..),znaci nula...
Isto tako moze biti sa nekim ko je po mnogim stavkama ispod nje ali ima neke uzvisene osobine koje su njoj neverovatno privlacne tipa malo je tuplji,al je nezan,dobar ne dere se,slusa bla bla bla..Uostalom svako ima neke svoje kombinacije al ovo je neko moje vidjenje stvari....

Kontradiktorna si. Kazes da sposobnost znaci da stalno gura napred ali nije ti bitno ako radi npr. u pekari. Pa u cemu se ogleda onda to njegovo stalno guranje napred?

Back