Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

(iz ovog pitanja iskljucujem prave domacice)
Dakle zasto je vama normalno da je muskarcu normalno da izdrzava parazita?
A nenormalno vam je da zena ne zeli da bude sa parazitom posebno ako su i same borci?
Zasto su vama niski muski kriterijumi normalni,a visoki(a u reali prosecni, jer borbenost i treba to da bude) zenski nenormalni?

sta ima bilo ko koga da izdrzava
zenska opsesija vezama i planiranjem dovoljno govori kako one muskarca vide samo kao sredstvo

Jesi bre ti bio nekad zaljubljen ?

that-word-inigo-montoya-word-think-means-princess-bride-mand-demotivational-poster-1260739585.jpg

• Podržavam
Reactions: N3W
Nastavljas da potvrdjujes ovo sto sam napisala,dzaba se koprcas.
Izgubio si poverenje.Svi smo.Ali ne budi kukavica ;)

- - - - - - - - - -

xexe kako gresis,to je muskarac koji poznaje zene i nema kod takvih driblanja,prosto ne znate kako da im doakate

Kako mozes da stavljas sve zene u isti kos ne kapiram?
Koje to zene on poznaje?

- - - - - - - - - -

Ako trcite za kuckama necete se lepo provesti,
ali nemojte da zaboravite da kucke nisu jedina vrsta zena ;)

- - - - - - - - - -

Izaberi manje fizicki privlacnu ali normalnu i stvari ce biti drugacije.

cekaj cekaj to sto ovde pisemo ne znaci nikako da za bilo kojom trcimo,retki smo koji bez uvijanja konkretno sustinski pisemo i onda povrsno okaratkterisete kako mi generalizujemo i sve vas u isti kos stavljamo,pa sto ne dokazete da niste u istom kosu,ja ne bih nijednoj rekao povredjena si tacka,nego bih je bas ubedio da gresi u mom slucaju,to nije povrsno ako neko ume i zeli da slusa

cekaj cekaj to sto ovde pisemo ne znaci nikako da za bilo kojom trcimo,retki smo koji bez uvijanja konkretno sustinski pisemo i onda povrsno okaratkterisete kako mi generalizujemo i sve vas u isti kos stavljamo,pa sto ne dokazete da niste u istom kosu,ja ne bih nijednoj rekao povredjena si tacka,nego bih je bas ubedio da gresi u mom slucaju,to nije povrsno ako neko ume i zeli da slusa

Pa napisala sam ako trcite..pa kako ne generalizujete kada derer napise da su gotovo sve zene prostitutke?jel svim zenama bitan kes da bi bile sa nekim?

Kad muskarac vidi zenu njegov skener je kako joj lice dupe sise noge kako je obucena pa onda dal ima nes u glavi il je glupa ko q...
Kod vecine zena sve je to nevazno tip je nesto ko toster, tek kad krene da prica i zenska skupi dovoljno informacija za digitron postaje "privlacan" ili ne.
Tako da...prostitucija.
Missim sta se pravite naivne.

Back