Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

Slazem se za to da ne treba da se zene. Bas da ne bi dolazilo do tih stvari o kojima pricas. Koga briga u sustini zasto se zene udaju. Muskarac treba da zna zasto se ne zeniti.

Tako je..svako ko ima makar i naznaku mizoginog ponašanja, treba da ostane sam....
Devojčice treba edukovati i to tako da lako prepoznaju mizogino ponašanje i da beže glavom bez obzira...

- - - - - - - - - -

Samo sto je @Ribar penzioner i covek ima dosta iskustva...
A kako mozes tako da prozivas tudje roditelje?? Zar ti ne bi bilo jadno da ti neko majku nazove ludacom ili qurvestijom?

I sto je to moj problem sto ona ostaje na ulici? Sto je radjala decu ako ne moze da ih izdrzava?

Ti razmisljas mnogo gore od svih ovde i konstantno potcenjujes sve...

A provalio sam da samo zaludne domacice vole da potcenjuju, a zene ostvarene u zivotu i poslu skoro nikad to ne rade.

Izvini, nemam šta da pričam sa čovekom koji je u stanju ovako notornu glupost da napiše...

Izvini, nemam šta da pričam sa čovekom koji je u stanju ovako notornu glupost da napiše...

Pa kad nemas argumente nazvaces nesto gluposcu...

A sama konstantno pises gluposti, non stop.

- - - - - - - - - -

Tako je..svako ko ima makar i naznaku mizoginog ponašanja, treba da ostane sam....
Devojčice treba edukovati i to tako da lako prepoznaju mizogino ponašanje i da beže glavom bez obzira...

A mizandricnih zena nema kao? Evo tebi bi trebalo zabraniti da se udajes po toj logici.

- - - - - - - - - -

Secam se jedne stare teme gde je jedna forumasica rekla nesto tipa da u Italiji muskarci nakon razvoda ostaju na ulici, jer zena sa decom dobija stan + alimentacija, a ako su podigli kredit moraju i to da otplacuju...

A to su ljudi koji rade.:rtfm: Nisu dzabalebatorke koje bi da dobiju platu zato sto su majke...

Meni uopste nije jasno zasto neko misli da mora da ima sve obezbedjeno, a da nista nije radio?:dontunderstand:

Zena sa decom ostaje na ulici? Jesam li ja njoj kriv sto ona nema ni kuceta ni maceta?:dontunderstand:

- - - - - - - - - -

I sto je najzanimljivije ta forumasica koja mi je to pricala je rekla nesto tipa "Pa to je tako". Oni su siromasni i propali.

A sada, slicna zena, poput @LBarbare, se grozi toga da majka sa decom bude na ulici i da nema nista???:confused:

A ONA NISTA NE RADI !!! :rtfm:

I sta ja tu mogu sto je ona bila domacica pa ostala bez icega kad je muz sutno?:dontunderstand:

Sto je to moj problem?

- - - - - - - - - -

Jeste, sud treba da joj da alimentaciju, ali cesto sve to ne ide tako lako itd.

Ziveti i zaradjivati nije lako, a stvarno nije moj problem STO JE NEKO NESPOSOBAN i nema da jede.

Sudski arhivi su prepuni slučajeva gde žena ni kriva ni dužna ostane sama na ulici sa sve decom sa kojom se kasnije potuca po stanovima i kleči
pred šalterima službe za socijalni rad...svako ko tvrdi suprotno, pojma o životu nema i samo lupa ko maksa po diviziji..

Ovde je veci problem otudjenost i sto ljudi tretiraju jedni druge kao stoku. Ja na primer ne bih dozvolio da mi porodica ovako pati, sve i da sam razveden, ali opet ne mislim da je to drustveni problem koliko je problem samih tih ljudi.

Da ja sutra izgubim posao i da nemam leba da jedem jel treba mozda da kukam ovde da mi daju pare i dozivotnu platu jer sam otac ili sta vec?

Dočekao ga je miris kafe koju mu je žena donela u krevet :hahaha:
Što ti je teško da priznaš tu mazohističku crtu kao odliku ženske prirode :lol:
Volite vi kad vas muškarac povremeno iscima,dozirano malo.:per:

Kafu je previse osladila pa sam je ovog puta dva puta sutnuo u bulju i poslao je na popravni:hahaha:
Zene treba tretirati surovo jer je to takva sorta sto ih vise gazis i ponizavas vise te cene

Kafu je previse osladila pa sam je ovog puta dva puta sutnuo u bulju i poslao je na popravni:hahaha:
Zene treba tretirati surovo jer je to takva sorta sto ih vise gazis i ponizavas vise te cene

Ima, ima i takvih pacijenata ali sa obe strane...:lol:

Bk7TdHeIAAAieYA.jpg

Back