gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Žene, volite li dobro muško dupe kao što mi volimo žensko? I gledate li momcima u dupeta kad oni ne vide?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nije, zar je okej da ide onako kao da se usrao guzice bez?Nije previše bitno.
Ja više volim masivnu žensku guzzicu.kako nije, zar je okej da ide onako kao da se usrao guzice bez?
Bacim pogled nekad... onako "šegrtski", neke žene "snimaju i aparat"!Žene, volite li dobro muško dupe kao što mi volimo žensko? I gledate li momcima u dupeta kad oni ne vide?
Boxe, kako zdravlje, jel' težak život među tolikim zračenjem?видим да овде неки на крстарици има задатак да сваки дан начиње једну тему са сексуалним сарджајем?
... да би скренуо пажњу народа са тога да бива трован бестидно од стране режима!
мени није, очистих већину отрова - али осталима нијеBoxe, kako zdravlje, jel' težak život među tolikim zračenjem?
Reci mi kako stojiš sa gama zračenjem, kako njega zaustavljaš.мени није, очистих већину отрова - али осталима није
Sram te bilo.Bacim pogled nekad... onako "šegrtski", neke žene "snimaju i aparat"!
Sta je zene, jeste se postidjele?
Sramota me...zato gledam "šegrtski" (kad ne vide) !Sram te bilo.
Šta znam
Not like that!Šta znam
Misliš trebalo je biti Clad FemaleNot like that!
DaMisliš trebalo je biti Clad Female