Lavabo kao skulptura od Murano stakla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,,oćeš mali istorijat tog kompleta čaše,,,epa ovako , kupljeni su na ostrvu Murano blizu Venecije , lično prisustvovao prilikom kupovine mojih roditelja u maloj radnji za posetioce i turiste , e sad godina ranih 70 desetih , ono žuto ako dobro vidiš je pozlata zlatnog 18 karatnog praha ,bila je to mala i ograničena serija , e sad gde se nalazi taj komplet pogledaj gde je smešten pa zini da ti kažem,,,Pa iskreno, ne liči mi, Murano je baš prepoznatljivo, a i pretraga za 'Murano serveware' mi ne daje rezultat.
Odakle je fotografija?
Dobro, nema potrebe za snishidljvošću, nije mi ličilo na tipičan Murano stil, a ni Gugl pretraga mi nije dala rezultat, pa sam zato pitala,,,oćeš mali istorijat tog kompleta čaše,,,epa ovako , kupljeni su na ostrvu Murano blizu Venecije , lično prisustvovao prilikom kupovine mojih roditelja u maloj radnji za posetioce i turiste , e sad godina ranih 70 desetih , ono žuto ako dobro vidiš je pozlata zlatnog 18 karatnog oraha , e sad gde se nalazi taj komplet pogledaj gde je smešten pa zini da ti kažem,,,
,,, e sad da ti kažem da ti nisi nikakav poznavalac Murano stakla jer nisi prepoznao onu karakterističnu crvenu boju Murano stakla tog perioda , a nisi ni imao u ruke parče takve radinosti inače bi odmah i neupitno odmah prepoznao autentičnost,,,
,,,dovoljno ili da stavim još nešto od Murano radinosti ,,,
,,,uostalom Murano majstori ne prave samo životinjice i nije samo današnji stil dizajna,,,
,,,samo produži da guglaš , može naučiš još nešto ,,,![]()
,,,ko je ovde snishodljiv,,,Dobro, nema potrebe za snishidljvošću, nije mi ličilo na tipičan Murano stil, a ni Gugl pretraga mi nije dala rezultat, pa sam zato pitala
Bez brige, ne sviđaju mi se čaše, neću dolaziti da ih tražim![]()
Nećemo,,,nego ajde idemo na frapućino u deSolo , stvarno je super,,,![]()
,,,a što nećešNećemo![]()
Shvatam,samo nas upucujes jer nije isto kao sto smo ranije mogli da sse "vinemo" i kupimo nesvakidasnje predmete..Inače, ako nekoga zanima da kupi nešto od Murano stakla, na Insta stranici nas_stakleni_kutak može naći po nešto, po ok cenama, s obzirom da je Murano staklo skupo.
Nije nikakva reklama, nemam ništa sa tom stranicom, i ja kupujem od njih.