Muke za Beogrdjane, kreće alergija

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
296.104
Nepovoljne vremenske prilike na kratko su presekle emitovanje polena u vazduhu, ali sa prvim povećanjem temperatura očekuju se problemi sa alergijama, rekla je Mirjana Mitrović, rukovodilac grupe za monitoring alergenog polena - Agencija za zaštitu životne sredine. Ona je ukazala da se Beograđani javljaju ovih dana i osećaju karakteristične simptome alergija - svrab očiju i curenje iz nosa.

Sa prvim danima februara krenuli su poleni na čitavoj teritoriji Srbije i u Beogradu.
Prisuto je preko devet alergenih polenovih zrna. Među prvima je polen leske, tu je jova, jasen, tisa i čempresi, brest,
a kreće na osunčanijim mestima da cveta i breza i u ovom periodu njeno zrno predstavlja najveću opasnost alergičnim osobama

Clip4.jpg

link

Kako vi izlazite na kraj sa ovim polenskim alergijama ?

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
296.104
Nisam do sada imala problem sa alergijom ali zadnjih dana nesto sam više nego obicno kijala..
Ono sto mi zaista smeta je kada topola pocne da cveta i oni njeni beli cvetovi kao paucina kada pocnu da lete i u nos ulaze i u usta :) a Beograd je pun topola ..ima i svuda

deda tripko

Ističe se
Poruka
2.013
Samo Sambrozija Srbina Spasava

satanizovana biljka otelotvorenje djavola bla bla

a indijanci ga koristili vekovima kao magicnu biljku koja preventivno leci sve boljke
sta fali, oberi, posusi pa ga mesaj sa vegetom. postepeno unosivaj i pojacavaj koncetraciju. za koju godinu smejaces se glupostima poput "alergije"

Jary

Veoma poznat
Poruka
14.741

a indijanci ga koristili vekovima kao magicnu biljku koja preventivno leci sve boljke
sta fali, oberi, posusi pa ga mesaj sa vegetom. postepeno unosivaj i pojacavaj koncetraciju. za koju godinu smejaces se glupostima poput "alergije"
na tom principu se radi i desenzibilizacija u KC

Poruka
3.772
Nepovoljne vremenske prilike na kratko su presekle emitovanje polena u vazduhu, ali sa prvim povećanjem temperatura očekuju se problemi sa alergijama, rekla je Mirjana Mitrović, rukovodilac grupe za monitoring alergenog polena - Agencija za zaštitu životne sredine. Ona je ukazala da se Beograđani javljaju ovih dana i osećaju karakteristične simptome alergija - svrab očiju i curenje iz nosa.

Sa prvim danima februara krenuli su poleni na čitavoj teritoriji Srbije i u Beogradu.
Prisuto je preko devet alergenih polenovih zrna. Među prvima je polen leske, tu je jova, jasen, tisa i čempresi, brest,
a kreće na osunčanijim mestima da cveta i breza i u ovom periodu njeno zrno predstavlja najveću opasnost alergičnim osobama

Pogledajte prilog 1305585
link

Kako vi izlazite na kraj sa ovim polenskim alergijama ?

Proveo sam mnogo, jos od detinjstva, a i sad provodim vreme u prirodi, kad god je to moguce, pa sam vremenom stekao imunitet.

Alergican sam, doduse, na deterdzente, sterilizatore, odmascivace, i lose parfeme, a jos malo vise sam alergican i na birokratiju i BS!

E sad ko zivi u sterilnoj sredini, pa izadje napolje, a nema imunitet... Bogami, mrka kapa.

Poruka
3.772

Imam par primeraka - sta se skuplja? Seme?
Ono cesto ne razlikujem procvetalo zelje od ambrozije.

ima tu i cicak. I on je za nesto.