Muke po skajpu

Jao ljudi moji,
sad mi na pamet pade onaj smehotresni lik sa Ljisa, seća li se neko,
nick mu je bio RomaniaFan, tako nešto:rotf:

E pa ako je taj lik onakav sav neki božemesačuvaj, mogao da muva sto na sat...i tamo se svako malo kačio zagrljen s nekim curet'nama, doduše uz smehotres čitavog foruma, ali šta ima veze..čovek je sebe ubeđivao da je faca i valjda je ta neka autosugestija imala efekta:lol:
pa majkumu, valjda bi i naš Mek, za kojeg sam negde ubeđena da je milion svetlosnih nivoa iznad tog lika recimo, mogao otići makar na forumsku kafu, ako ništa drugo.

Valjda sebe mora da ubedi da ga i ovde, a verovatno i u realu, doživljavamo sasvim drugačije nego što on sebe vidi...ne znam..
kad se setim koliko sam pyzdila zbog te teme Blajnd dejt, čak se sa nekima i posvađala ovde braneći Meka, ajao:lol:

Što izvređa kolegu forumaša, pa Kibi bre :sad2:

Ne moš tako

Evo sad se ovaj, mogu se kladim tamo tripuje da bi se i njemu tako smejala

Znači ne radi to

Aj brate Mek viš da smo svi polupani, idemo na tu kavu više i ćao

Evo i Kibi ide i Nudla ide i Snežni, aj

Ti gledaj u patos ako ti bude neprijatno, opušteno

Tamo negde peti šesti put kad se sretnemo biće okej :heart:

Ček..a Skajp kao opcija?
Mislim, prvo da se svi vidimo na nekoj skajp konferenciji?
Mek u početku može da stavi burku, posle kad vidi nas
počne da spušta deo po deo...sa lica mislim..:D :lol:

Odoh sa teme....javite mi ako padne kakav dogovor.:manikir: :lol:

- - - - - - - - - -

Ma šta ima da se ubeđuje kad je dečko prekul

Jaoj Kibi :lol: dođi da te zagrlim :zag: :lol:

Pa on jeste kul, ali to samo mi znamo..on nema pojma:rotf:

:zag:

Što izvređa kolegu forumaša, pa Kibi bre :sad2:

Ne moš tako

Evo sad se ovaj, mogu se kladim tamo tripuje da bi se i njemu tako smejala

Znači ne radi to

Aj brate Mek viš da smo svi polupani, idemo na tu kavu više i ćao

Evo i Kibi ide i Nudla ide i Snežni, aj

Ti gledaj u patos ako ti bude neprijatno, opušteno

Tamo negde peti šesti put kad se sretnemo biće okej :heart:

Sign me in.:manikir:

Mada ako ides ti i meni ce biti malo frka...:sad2:

Vata me straaah.:sad2:

Ček..a Skajp kao opcija?
Mislim, prvo da se svi vidimo na nekoj skajp konferenciji?
Mek u početku može da stavi burku, posle kad vidi nas
počne da spušta deo po deo...sa lica mislim..:D :lol:

Odoh sa teme....javite mi ako padne kakav dogovor.:manikir: :lol:

:rotf:

A može bre pa nije ti to loša ideja :lol:

Probaćemo što da ne :lol:

Pa on jeste kul, ali to samo mi znamo..on nema pojma:rotf:

:zag:

Izgleda :aha:

@Canoodler, ptica kasnilica, xella

ukoliko želite da bliže sagledate problematiku samotnjaštva pogledajte
Still Life (2013)
http://www.imdb.com/title/tt2395417/

film je iz mojih top5

- - - - - - - - - -

naravno, No1 je Monsieur Hire (1989)
http://www.imdb.com/title/tt0097904/

Šalu na stranu i sve ovo prethodno truć trać,
naslovi su me zainteresovali i upravo odgledah ovaj Still Life. Bila sam neizmerno vredna i brza, zar ne?:mrgreen:

I film je apsolutno savršen!
Od početka do kraja protiče u toj nekoj gotovo bizarno sterilnoj jednostavnosti i praznini samotnjaštva, najpre samog glavnog junaka, ali i onih čijem sličnom takvom usamlljenom i od svih zaboravljenom životu ,a potom i smrti, upravo on dodaje neki veći smisao....Istina Mek, film je za top 5, definitivno...Inače tunjavi ali sjajni Edi Marsan je uneo toliko topline...sa tek ponekim osmehom, blagošću u pogledu ili prebiranjem po onom albumu..doneo je toliko ljudskosti u taj hladni, beživotni birokratski ambijent, gde su nesrećni zaboravljeni ljudi samo brojke i tela spremna za kremaciju.
Nije spojler, dont vori..pogledati obavezno!:mrgreen:

Za koji dan se bacam i na ovaj drugi naslov:)

...

ps. Alter, izvinjavam se zbog spama.

Poslednja izmena:
A bre, nemam skajp.
Dosta vise sa tim skajpom.
Svi da predjete na gmail! :lol:

Jeeeeste sad svi mi treba da gasimo skajp :mrgreen: pa valjda je lakše da se ti nama priključiš ne sviraj tamo

Šalu na stranu i sve ovo prethodno truć trać,
naslovi su me zainteresovali i upravo odgledah ovaj Still Life. Bila sam neizmerno vredna i brza, zar ne?:mrgreen:

I film je apsolutno savršen!
Od početka do kraja protiče u toj nekoj gotovo bizarno sterilnoj jednostavnosti i praznini samotnjaštva, najpre samog glavnog junaka, ali i onih čijem sličnom takvom usamlljenom i od svih zaboravljenom životu ,a potom i smrti, upravo on dodaje neki veći smisao....Istina Mek, film je za top 5, definitivno...Inače tunjavi ali sjajni Edi Marsan je uneo toliko topline...sa tek ponekim osmehom, blagošću u pogledu ili prebiranjem po onom albumu..doneo je toliko ljudskosti u taj hladni, beživotni birokratski ambijent, gde su nesrećni zaboravljeni ljudi samo brojke i tela spremna za kremaciju.
Nije spojler, dont vori..pogledati obavezno!:mrgreen:

Za koji dan se bacam i na ovaj drugi naslov:)

Ladno ćeš mi marnuti Mekflaja pred nosom, ladno :lol: Znači ne verujem :lol:

Nisam stigla da odgledam film, sutra ću, prekosutra možda, eno ih u listi

Sign me in.:manikir:

Mada ako ides ti i meni ce biti malo frka...:sad2:

Vata me straaah.:sad2:

E ovo tek sad vidim

Što li se sad roknuo :/

Smokili nismo te izignorisali, vrati se :lol:

Jao ljudi moji,
sad mi na pamet pade onaj smehotresni lik sa Ljisa, seća li se neko,
nick mu je bio RomaniaFan, tako nešto:rotf:

E pa ako je taj lik onakav sav neki božemesačuvaj, mogao da muva sto na sat...i tamo se svako malo kačio zagrljen s nekim curet'nama, doduše uz smehotres čitavog foruma, ali šta ima veze..čovek je sebe ubeđivao da je faca i valjda je ta neka autosugestija imala efekta:lol:
pa majkumu, valjda bi i naš Mek, za kojeg sam negde ubeđena da je milion svetlosnih nivoa iznad tog lika recimo, mogao otići makar na forumsku kafu, ako ništa drugo.

Valjda sebe mora da ubedi da ga i ovde, a verovatno i u realu, doživljavamo sasvim drugačije nego što on sebe vidi...ne znam..
kad se setim koliko sam pyzdila zbog te teme Blajnd dejt, čak se sa nekima i posvađala ovde braneći Meka, ajao:lol:

Sećam se lika, samo baš odavno ništa od njega nisam pročitao

Ladno ćeš mi marnuti Mekflaja pred nosom, ladno :lol: Znači ne verujem :lol:

Nisam stigla da odgledam film, sutra ću, prekosutra možda, eno ih u listi

:rotf:

Sumnjam da Mek voli starije, ti si mu nekako bliža generacijski, ali šta znam...ja tu njega više onako majčinski brižno bodrim i podržavam, a
ako se loži na to...e yebiga:lol:

Da, pogledaj ...samo...moram da napomenem da ja inače obožavam filmove sa tako nekom slow dinamikom beskrajno dugih kadrova sa fokusom na lice tipa Bergmanovih (pogledati Persona, sa Liv Ulman) :lol:
Znači, samo upozoravam...nije ovaj baš u tom fazonu, ali samo da ne bude posle, jao Kibi bogte, pa šta je ono?
Ne, super je pričica, jednostavna, topla i malčice bizarna.

- - - - - - - - - -

A bre, nemam skajp.
Dosta vise sa tim skajpom.
Svi da predjete na gmail! :lol:

Ma šta ima više na tom gmailu, crkoh od znatiželje?! :lol:

pa ovo je totalno pogresno postavljena tema, ko ima skajp nema probloem..skajp lepo vidish sve i to je to
neam skajp volim da budem nesto sto nisam lazem mazem i izmisljam pa nisam valjda dosla na forum da budem iskrena?????:mrgreen:

Kaže meni XY gospodin kako je na jednom forumu gledao fotke od jedne cice forumašice, a sve nešto rasparčane, te noge, te laktovi, te nokti...Kosa...
I sirotan je sklapao mozaik mesecima, jer cica beše rečita i onako zavodljiva, vešta u konvrezacijama.
Nekako su već prešli na privatne poruke, ali i dalje su vodili neke zanimljive diskusije po ranoraznim temama (iliti filozofirali, ostavljali utisak elokventnosti, bla bla...)
Epilog je pomalo žalostan. On je od onih sličica u glavi stvorio nimfu, a prikaza na skajpu je bila pozamašna žena (doduše ne preterano ružna), ali ni približna onoj mitskoj slici koju je ostavljala na forumu.
Dakle, koliko se fotošopirate ili koristite neke aplikacije na fonu kada kačite fotke na forum?
I drugo pitanjce: imate li slična iskustva kao gospodin XY?

Ako imate, zašto nećete da pričate o tome?
Ako nemate, svakako ste dobrodošli na temu- zabiberite i vi neku pametnu :lol:

Što manje očekuješ, manje se razočaraš.

Ma šta ima više na tom gmailu, crkoh od znatiželje?! :lol:

Ja?
flirtyeyess2-1.gif

Poslednja izmena:

Back