Muke po skajpu

da su se tako ponašali pre 20 i više godina niko se ne bi upoznao, tu rvenstveno mslim na pisma sedneš uzmeš papir i olovku kad napišeš pošalješ i čekaš do u nedogled a za slike i tu ima rešenja drugi deo sam pisao za one kojima svet počinje od e-maila i komp igrica

Kaže meni XY gospodin kako je na jednom forumu gledao fotke od jedne cice forumašice, a sve nešto rasparčane, te noge, te laktovi, te nokti...Kosa...
I sirotan je sklapao mozaik mesecima, jer cica beše rečita i onako zavodljiva, vešta u konvrezacijama.
Nekako su već prešli na privatne poruke, ali i dalje su vodili neke zanimljive diskusije po ranoraznim temama (iliti filozofirali, ostavljali utisak elokventnosti, bla bla...)
Epilog je pomalo žalostan. On je od onih sličica u glavi stvorio nimfu, a prikaza na skajpu je bila pozamašna žena (doduše ne preterano ružna), ali ni približna onoj mitskoj slici koju je ostavljala na forumu.
Dakle, koliko se fotošopirate ili koristite neke aplikacije na fonu kada kačite fotke na forum?
I drugo pitanjce: imate li slična iskustva kao gospodin XY?
Ako imate, zašto nećete da pričate o tome?
Ako nemate, svakako ste dobrodošli na temu- zabiberite i vi neku pametnu :lol:
naravno dimam vecina se tako predstavlja a sta da pricam koga zabole

Kaže meni XY gospodin kako je na jednom forumu gledao fotke od jedne cice forumašice, a sve nešto rasparčane, te noge, te laktovi, te nokti...Kosa...
I sirotan je sklapao mozaik mesecima, jer cica beše rečita i onako zavodljiva, vešta u konvrezacijama.
Nekako su već prešli na privatne poruke, ali i dalje su vodili neke zanimljive diskusije po ranoraznim temama (iliti filozofirali, ostavljali utisak elokventnosti, bla bla...)
Epilog je pomalo žalostan. On je od onih sličica u glavi stvorio nimfu, a prikaza na skajpu je bila pozamašna žena (doduše ne preterano ružna), ali ni približna onoj mitskoj slici koju je ostavljala na forumu.
Dakle, koliko se fotošopirate ili koristite neke aplikacije na fonu kada kačite fotke na forum?

XY je totalna budala ako u celoj toj priči nije makar jednom na pp zatražio neku fotografiju bližu istini:lol:
Ono što se prezentuje javno je uvek na neki način fragmentirano i čak i kad je potpuno "ogoljeno" i nefotošopirano ne može biti celina koju samo u realnom svetu možemo (pa nekad ni tada) da upoznamo. A tu nam sva čula odigraju presudnu ulogu za taj neki kompletan utisak.

Ja sam bila od onih koji su se zaljubljivali u slovca, a ne kao ovaj iz uvoda u "delove tela". Eto priznajem, šta sad:mrgreen:
I čak mi nije bilo toliko važno ni kako ta neka osoba izgleda. Dobro, malo me kopkalo da saznam, ali nije mi to bilo nešto presudno..
I desilo se samo da sam se prijatno iznenadila. Dakle, nije bilo tog nekog razočaravajućeg iskustva, a i da jeste,
smatrala bih tu zabludu svojom krivicom, a ne tuđom lošom namerom.

Ne koristim nikakve alate, to sam sto sam.
Da li imam slicna iskustva, pa tu i tamo, desilo mi se da mi se ne dopada sta vidim. Nije sada da sam mislio da je nimfa i Afrodita, nego eto, dodjoh, videh i rekoh "ne svidja mi se to sto vidim".

Zasto se ne prica, pa dodje mu kao ispala, ti si mislio Afrodita, a ona neka debeljuskasta i bubuljicava sa masnom kosom.

Volim vase zenske prozivke...:cool:

Sta da ti kazem osim da je taj tvoj "gospodin" malo retard... Ko se jos pali na koktiz...:roll:

Mada, retardi se danas uzgajaju te je to normalno...:kafa:

Ja se malo napalim kada procitam neke pametne zenske postove..., Utisak pametne moci :zaljubljena: koje odaju 2 zene na pdf Zene :per:, ali toga na primer realno nema na LjiS-u.:(

Postao mnogo neaktivan taj pdf, samo neke perverzije...:roll:, a ja neam stomak za to.
..:ljutko:

Ne fotosopiram nista, trudim se da izgledam sto je moguce vise retardirano na slikama, a i u RL i polazi mi za rukom.:aha2:

Posto je gospodin resenje je da mu se nadje neka koja ce da ga muze i peljesi, a ako nije neka ostane tuzan i nikakav..., jer bez zene i keksa na kasicicu muskarac je tuzan i nikakav, a smisao dobija samo u bracnom ropstvu gde platu i ziot daje opajdari.:zelenko:

1. Slažem se sa tobom- ti zaista nisi lik koji voli prozivke :lol:
2. realno nikada te nismo videli na ozloglašenom ljis-u, tako da u potpunosti si opet u pravu.:)
3. e to je odgoovor koji ima veze sa temom, jedva stigoh do poente. Danke, thanks, blagodarim.
4.Ovo mora da je ,,uletelo" sa neke druge teme (nečim ili ničim izazvano), ne vidim nužnu poveznicu, ali ok.

- - - - - - - - - -

ne besim se po forumu i ne razmenjujem slicice za album
jednom sam samo razmenila slike sa jednim forumasem, pa sam zavrsila u braku sa njim :zkez: neka fala ne bih ja vise, da ne zavrsim u poliandriji :lol:
:lol::zag:

Da zabiberimo :lol: a

Nisam stavljala niakve fotošopove, sve slike sam pobrisala zbog zavidnih ženturača ozbiljno :lol:

i naravno nisam imala iskustva kao taj jadničko s paramparčadima - sad mu :heart: :sad2: joj :neutral:

Slike retko kacim, fotosop i aplikacije ne koristim, ne vidim svrhu toga.
Nemam takva iskustva kao XY jer sve ovde pricate da ste brkate kao ajduci pa se uvek prijatno iznenadim jer ne vidim harambasu ili Vukija kada okacite sliku.

Ja mislim da pojedine forumasice prlicno dobro poznaju vjestinu fotografisanja i mozda cak u odredjenoj mjeri koriste foto-sop.Kad uporedim moje "nevine" slicice sa njihovim uocim da sam jos na amaterskom nivou.........:think:

Pa nesto se ne muvam preterano preko skajpa. A i ako se desi ona ce sama da posalje skorasnju fotku, ne trazim te stvari. E sada ako krene da salje ledja, butku, nokat na malom prstu leve noge.. pa sta da covek pomisli o toj osobi.

XY je totalna budala ako u celoj toj priči nije makar jednom na pp zatražio neku fotografiju bližu istini:lol:
Ono što se prezentuje javno je uvek na neki način fragmentirano i čak i kad je potpuno "ogoljeno" i nefotošopirano ne može biti celina koju samo u realnom svetu možemo (pa nekad ni tada) da upoznamo. A tu nam sva čula odigraju presudnu ulogu za taj neki kompletan utisak.

Ja sam bila od onih koji su se zaljubljivali u slovca, a ne kao ovaj iz uvoda u "delove tela". Eto priznajem, šta sad:mrgreen:
I čak mi nije bilo toliko važno ni kako ta neka osoba izgleda. Dobro, malo me kopkalo da saznam, ali nije mi to bilo nešto presudno..
I desilo se samo da sam se prijatno iznenadila. Dakle, nije bilo tog nekog razočaravajućeg iskustva, a i da jeste,
smatrala bih tu zabludu svojom krivicom, a ne tuđom lošom namerom.
:ok:
sjajan komentar ne da mi repku

ma to je sve lepo, bar je imao neka dešavanja...

nisam ni sa kim u privatnoj prepisci, poptuno sam otuđen. niko mi ne dolazi u goste i nikud ja ne idem. skajp sam možda dva puta u životu upalio, a kameru nikad. fb nemam, pametni telefon nemam, mobilni koristim samo kad moram.
dođem s posla, pojedem konzervu školjki, i uglavnom slušam muziku. nemam volje niti energije da se sa nekom zaluđujem kroz takve prepiske i idealizacije, to je za klince. voleo bih dejt sa nekom, voleo bih da sednemo u kola i vozimo se bezveze. ali jbg.

ofzyic7.jpg

nisam ni sa kim u privatnoj prepisci, poptuno sam otuđen. niko mi ne dolazi u goste i nikud ja ne idem. skajp sam možda dva puta u životu upalio, a kameru nikad. fb nemam, pametni telefon nemam, mobilni koristim samo kad moram.
dođem s posla, pojedem konzervu školjki, i uglavnom slušam muziku. nemam volje niti energije da se sa nekom zaluđujem kroz takve prepiske i idealizacije, to je za klince. voleo bih dejt sa nekom, voleo bih da sednemo u kola i vozimo se bezveze. ali jbg.

Da, desiće ti se, nemoj tako negativno, molim te ...

E i ja vako, samo što nem poso i ne jedem te školjke :mrgreen:

Ajd dobro, evo ja ću na dejt s tobom.

ne kačim fotke (bar dosad ne)
ne upoznajem se (bar dosad ne) :lol:

a što je žalostan?
porazgovarao je sa devojkom, možda je i bio prijatan razgovor
videli se, nisu se svideli jedan drugome
i ćao

sad što je on izmaštao neku sega-mega cicu ko mu je kriv
a koje su reakcije devojke?
možda je i ona razočarana

Back