Muke po skajpu

Na skajp odgovaram uglavnom samo
ljudima koje ličnoi poznajem.
I to je super.
Ispričaš se besplatno.
Inače, skajp mi se ne startuje sa sistemom.
ponekad ga dignem. kad neko od
poznanika želi da popričamo.

A kamarici ne "zatvorite oko"
mogu da vas gledaju i kada vi ne želite.
Toliko o privanosti.

Poslednja izmena:
@Canoodler, ptica kasnilica, xella

ukoliko želite da bliže sagledate problematiku samotnjaštva pogledajte
Still Life (2013)
http://www.imdb.com/title/tt2395417/

film je iz mojih top5

Ne brate ne želim, oću na kavu da te vodim i neću da te pitam treći put

Prvi put me iskulira na onoj temi o blajnd dejtu sad opet, znači treći put neš biti pitan

Ček kolko ti godina imaš uopšte :lol:

Ne brate ne želim, oću na kavu da te vodim i neću da te pitam treći put

Prvi put me iskulira na onoj temi o blajnd dejtu sad opet, znači treći put neš biti pitan

Ček kolko ti godina imaš uopšte :lol:

eh da smo se sreli u nekim drugim okolnostima, na nekom drugom mestu... ovako si izgradila neku sliku o meni i gledaćeš me ispitivačkim pogledom

- - - - - - - - - -

a i koliko sam te čitao po forumu, ti si udata, a šta ako ti se svidim, šta ako se zaljubiš u mene, ne bih da ti pravim probleme u braku

eh da smo se sreli u nekim drugim okolnostima, na nekom drugom mestu... ovako si izgradila neku sliku o meni i gledaćeš me ispitivačkim pogledom

Ja te gledati ispitivačkim pogledom, ja?? :confused:

Ma daj se opusti malo čoveče

Esam ti rekla nekad da me podsećaš na Derera? E tako i on. Isto. O svašta s vama, pa volim vas jel to tolko teško za skapirati? Brate... :neutral:

Nego dobri su ovi filmići evo odgledala sam trailer za oba, msm obećavaju nako, aj baš ću odgledati komplet sve :heart:

- - - - - - - - - -

a i koliko sam te čitao po forumu, ti si udata, a šta ako ti se svidim, šta ako se zaljubiš u mene, ne bih da ti pravim probleme u braku

:lol:

Gotovo je sad, već te volim

Kakvu sliku?
Ti misliš da je Xella tip žene koja tako olako "stvara" neke virtuelne predstave o pojedinima bez imalo razmišljanja?
Dobro, neću govoriti u njeno ime, ali mislim da je drugarski poziv na kafu nešto krajnje bezazleno i oslobođeno u startu bilo kakvih predrasuda i predubeđenja.
Mislim da u tom slučaju možeš biti krajnje opušten i neopterećen bilo kakvim frkama i strahovima.

- - - - - - - - - -

Gotovo je sad, već te volim

:rotf:

Kakvu sliku?
Ti misliš da je Xella tip žene koja tako olako "stvara" neke virtuelne predstave o pojedinima bez imalo razmišljanja?
Dobro, neću govoriti u njeno ime, ali mislim da je drugarski poziv na kafu nešto krajnje bezazleno i oslobođeno u startu bilo kakvih predrasuda i predubeđenja.
Mislim da u tom slučaju možeš biti krajnje opušten i neopterećen bilo kakvim frkama i strahovima.

Esi videla moja ti, pa ništa me ne kuže : (

Ma ozbiljna sam!

Kuži on, ali je jako socijalno učauren,.Mislim da bi mu svaki pomak pa čak i u smislu drugarske forumske kafe bio ogroman pritisak i teret
na tu sejf zonu koju vremenom opasuju sve veći zidovi.

Možda nisam trebala zvati na kavu, nego šta znam da podelimo tu konzervu školjki il šta već jede napolju negde, piknik da napravimo :heart:

A pazite ja čak ni ne volim te školjke al kao ajde zbog njega mogu da probam, stvarno sam prekul :lol: a on me ladno odbija lik... ne znam šta dalje, majke mi : (

Poslednja izmena:
Možda nisam trebala zvati kavu, nego šta znam da podelimo tu konzervu školjki il šta već jede napolju negde, piknik da napravimo :heart:

A pazite ja čak ni ne volim te školjke al kao ajde zbog njega mogu da probam, stvarno sam prekul :lol: a on me ladno odbija lik... ne znam šta dalje, majke mi : (

Mek je fenomenalan lik, po mojoj nekoj intuiciji, pravi biser zaglavljen u nekoj od tih školjki koje jede: ))
ali kapiram da ga "užasava" upravo ta druželjubivost, neposrednost u komunikaciji, društvenost i opuštenost, kakvom recimo ti zračiš...Njemu upravo "trebaju" slični njemu, a paradoks je što se takvi ovde..niti bilo gde drugde, jednostavno neće sami javiti., tj. izaći iz istih takvih čaura u kojoj je i on sam.

Što reče Snowu, zidovi se ruše..nadam se da će Mek na nekoj od tih svojih utvrda i kula, napraviti makar neka mala vratanca:heart:

Uh ala kenyam,
sorry Mekflaj,

odoh da nađem one filmove. Čine se zanimljivi: )

Ma ja bih Meka ko ovaj Bibera!

original.gif

- - - - - - - - - -

Da Xella ode s mekom na kafu, tek bi se istraumirao.
Taman posla da se pridruzimo jos ja i Ripley..:lol:

Mek je fenomenalan lik, po mojoj nekoj intuiciji, pravi biser zaglavljen u nekoj od tih školjki koje jede: ))
ali kapiram da ga "užasava" upravo ta druželjubivost, neposrednost u komunikaciji, društvenost i opuštenost, kakvom recimo ti zračiš...Njemu upravo "trebaju" slični njemu, a paradoks je što se takvi ovde..niti bilo gde drugde, jednostavno neće sami javiti., tj. izaći iz istih takvih čaura u kojoj je i on sam.

Što reče Snowu, zidovi se ruše..nadam se da će Mek na nekoj od tih svojih utvrda i kula, napraviti makar neka mala vratanca:heart:

Uh ala kenyam,
sorry Mekflaj,

odoh da nađem one filmove. Čine se zanimljivi: )

Dobro bre Kibi sad ispade da ja nisam fenomenalna : (

Kao ne žljebimo se, pa dobro evo ja više neću insistirati, brate kad ne ide onda ne ide, preživeću preboleću

Idem i ja da nađem filmove, kad već od ove priče nema ništa :neutral:

Dobro bre Kibi sad ispade da ja nisam fenomenalna : (

Kao ne žljebimo se, pa dobro evo ja više neću insistirati, brate kad ne ide onda ne ide, preživeću preboleću

Idem i ja da nađem filmove, kad već od ove priče nema ništa :neutral:

Ne, ti jesi fenomenalna, a
to njega i plaši:D

Mislila sam na sličnost u tim nekim socijalnim veštinama, tu negde on traži sebi iste.

A čak imam utisak da on svoje neke osobenosti nije možda ni svestan.

Ma ja bih Meka ko ovaj Bibera!

original.gif

- - - - - - - - - -

Da Xella ode s mekom na kafu, tek bi se istraumirao.
Taman posla da se pridruzimo jos ja i Ripley..:lol:

Mekflaj bi popyzdio ...ali ne od sreće:lol:

U stvari..ko zna,
možda baš sad negde i svesno stvara taj oreol intrigantnosti,
pametnica je on....i igra na tu kartu golicanja forumske mašte..Ono, nema ko se od nas nije do sada pitao, bože...kakav li je taj Mekflaj?
Realno, ne pamtim kad sam se za nekoga ovde to isto zapitala:rotf:

Nzn...meni malo nedostaje ona njegova tema..bili smo slozni u nameri da mu pomognemo i zaista smo se trudili...mi pozitivci je l..ali kad se setim onog sms-a, zapevam pomracenje sunca..:lol:

- - - - - - - - - -

E pa super sad neće na kavu sa mnom poć ni onaj ko je hteo ako pročita sve ovo :besna:

Missim...on onakav...
Sav nezan..
Ko pupoljak ruze...:lol:

Ja ce te vodim :mazi: jedino sto mora popijes i moju :lol:

Gle ti ovu mudricu, odma dve kave hahha strava :heart:

Nzn...meni malo nedostaje ona njegova tema..bili smo slozni u nameri da mu pomognemo i zaista smo se trudili...mi pozitivci je l..ali kad se setim onog sms-a, zapevam pomracenje sunca..:lol:

Red tuge, red bijesa zbog sms-a :lol:

:tajna:Da baš me nanervirao tada. Strašno!

Missim...on onakav...
Sav nezan..
Ko popoljak ruze...:lol:

A duuuušica je, nemoj ga :heart:

Back