Muke po skajpu

Znaci jos jedna od onih tema koje se nekako suptilno pretvore u temu "nadjimo mekflaju ribu na forumu".

Kaže meni XY gospodin kako je na jednom forumu gledao fotke od jedne cice forumašice, a sve nešto rasparčane, te noge, te laktovi, te nokti...Kosa...
I sirotan je sklapao mozaik mesecima, jer cica beše rečita i onako zavodljiva, vešta u konvrezacijama.
Nekako su već prešli na privatne poruke, ali i dalje su vodili neke zanimljive diskusije po ranoraznim temama (iliti filozofirali, ostavljali utisak elokventnosti, bla bla...)
Epilog je pomalo žalostan. On je od onih sličica u glavi stvorio nimfu, a prikaza na skajpu je bila pozamašna žena (doduše ne preterano ružna), ali ni približna onoj mitskoj slici koju je ostavljala na forumu.
Dakle, koliko se fotošopirate ili koristite neke aplikacije na fonu kada kačite fotke na forum?
I drugo pitanjce: imate li slična iskustva kao gospodin XY?
Ako imate, zašto nećete da pričate o tome?
Ako nemate, svakako ste dobrodošli na temu- zabiberite i vi neku pametnu :lol:

Jel' to na ovom forumu ili...?
Kako god,pricica zvuci prilicno neistinito iz vise razloga.
Jedan od njih je i taj sto da bi neko izfotosopirao svoje telo,lice,izgled,figuru i od debeljuskaste,ruznjikave ribe napravio prelepi sex simbol a da to i najveca gluperda iz prve ne provali,mora biti pravi profesionalac u tome.A pravi profesionalac za fotoshop svakako nece traciti svoje vreme zamlacujuci naivnu sirotu forumasku masu.
Reci tom XY gospodsinu da je ili teska lazovcina ili glup kao tocilo!

Kaže meni XY gospodin kako je na jednom forumu gledao fotke od jedne cice forumašice, a sve nešto rasparčane, te noge, te laktovi, te nokti...Kosa...
I sirotan je sklapao mozaik mesecima, jer cica beše rečita i onako zavodljiva, vešta u konvrezacijama.
Nekako su već prešli na privatne poruke, ali i dalje su vodili neke zanimljive diskusije po ranoraznim temama (iliti filozofirali, ostavljali utisak elokventnosti, bla bla...)
Epilog je pomalo žalostan. On je od onih sličica u glavi stvorio nimfu, a prikaza na skajpu je bila pozamašna žena (doduše ne preterano ružna), ali ni približna onoj mitskoj slici koju je ostavljala na forumu.
Dakle, koliko se fotošopirate ili koristite neke aplikacije na fonu kada kačite fotke na forum?

Mnogo su smesne te forumasice. Ima jedna koja pokazuje stalno samo svoju poyadinu a i nije joj neka, jedna druga svoje grudi a treca svoje noge a nikada ih nismo videle ucelo zna se i zasto. Sramota.

Ništa ne fotošopiram, bukvalno, ni svetlo čak ne menjam, što u izlogu - to u radnji. :)

A, da budem iskren, poprilično sam zadovoljan kako izgledam, tako da nema ni potrebe da na sebi nešto menjam. :)

Dobro, to znam, potvrđujem :)

- - - - - - - - - -

Znaci jos jedna od onih tema koje se nekako suptilno pretvore u temu "nadjimo mekflaju ribu na forumu".

Jel' to na ovom forumu ili...?
Kako god,pricica zvuci prilicno neistinito iz vise razloga.
Jedan od njih je i taj sto da bi neko izfotosopirao svoje telo,lice,izgled,figuru i od debeljuskaste,ruznjikave ribe napravio prelepi sex simbol a da to i najveca gluperda iz prve ne provali,mora biti pravi profesionalac u tome.A pravi profesionalac za fotoshop svakako nece traciti svoje vreme zamlacujuci naivnu sirotu forumasku masu.
Reci tom XY gospodsinu da je ili teska lazovcina ili glup kao tocilo!

Lupaš za medalju...:roll:

- - - - - - - - - -

Umesto da odmah koriste skajp, ovaj kao gledao delove tela ko da je neko tražirao kravu.

Aj možda je to i bilo, al teško je poverovati. Oboje su falični ako je to tačno.

Lepo sam napisala da ga je zaintrigirala sopstvenom elokventnošću. Kasnije je babrao po fotkama i pratio teme.
Isti odgovor za sve likove-nikove koji pišu tom maniru: video sisu, odlepio.

Šalu na stranu i sve ovo prethodno truć trać,
naslovi su me zainteresovali i upravo odgledah ovaj Still Life. Bila sam neizmerno vredna i brza, zar ne?:mrgreen:

I film je apsolutno savršen!
Od početka do kraja protiče u toj nekoj gotovo bizarno sterilnoj jednostavnosti i praznini samotnjaštva, najpre samog glavnog junaka, ali i onih čijem sličnom takvom usamlljenom i od svih zaboravljenom životu ,a potom i smrti, upravo on dodaje neki veći smisao....Istina Mek, film je za top 5, definitivno...Inače tunjavi ali sjajni Edi Marsan je uneo toliko topline...sa tek ponekim osmehom, blagošću u pogledu ili prebiranjem po onom albumu..doneo je toliko ljudskosti u taj hladni, beživotni birokratski ambijent, gde su nesrećni zaboravljeni ljudi samo brojke i tela spremna za kremaciju.
Nije spojler, dont vori..pogledati obavezno!:mrgreen:

Za koji dan se bacam i na ovaj drugi naslov:)

...

[SIZE=4[COLOR="#000000"]]ps. Alter, izvinjavam se zbog spama.[/COLOR][/SIZE]

No problemo, samo napred :)
lepo je inspirisati ljude forumaške :lol:

Dobro, to znam, potvrđujem :)

- - - - - - - - - -

Lupaš za medalju...:roll:

- - - - - - - - - -

Lepo sam napisala da ga je zaintrigirala sopstvenom elokventnošću. Kasnije je babrao po fotkama i pratio teme.
Isti odgovor za sve likove-nikove koji pišu tom maniru: video sisu, odlepio.

I, šta je onda bilo, jel hepiendovalo nekako?

Ako ga je zaintrigirala sopstvenom elokventnošču, pa mu se i pica na parče dopala kao slika, u čemu je problem sa osobama?

Немам појма како да користим тај фотошоп, а ни не волим нешто нарочито своје слике. Таква искуства су резервисана за ипак "загореле" ликове :D мислим на ово поменуто са "склапањем мозаика" и то. И избегавам да качим претерано слике по 'нету, мислим на своје, наравно. Ипак је ово џунгла :D

:)

Ne fotosopiram se

A srećom udata sam pa nemoram po skajpu da orem i da trazim muškarca :lol:

Generalno svima savetujem da kad vec moraju zbog manjka vremena itd da se upuštaju u virtualno upoznavanje da se prikažu kakvi i jesu

To znači žene bez šminke

A muskarci da mešaju vojničke slike iz prošlog vremena

:lol:

Back