Mudre misli, izreke i citati

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Ima i mladih kojima je dosadno. Nikada nisam razumela takve ljude. Kako može da vam bude dosadno pored toliko knjiga koje su napisane, pored toliko ljudi koje volite!? Ja volim da radim i često izmišljam poslove, tako da vam nisam dobar sagovornik za to pitanje. Meni nikad nije dosadno. Čak i kad sedim sa nezanimljivim ljudima, pronađem razlog da mi bude zanimljivo."

(Ljiljana Blagojević)

6oJNE.png

A sutra, kad odem odavde, biću opet običan. Sa osmehom, koji ćuti, vara, i krije - kao zaverenički,
koji vas voli. Kao u prosjaka, koji vas preziru, kao u bolesnika, koji vas se gade, kao osmeh ubica,
koji vam se smeju što ih ne znate a viđate svaki dan.
Bio sam na kraju sveta; mesto života, videh jednu blagu, beskrajnu, zelenu svetlost.

Miloš Crnjanski - Finistere

То - С У Н Ц Е
Тај - Меркур
Тај - Марс
Та - В е н е р а
Та - З е м љ а
Тај - Јупитер
Тај - Сатурн
Тај - Уран
Тај - Нептун

Тај - Плутон
Та - Ерида
Та - Церера
Та - Хумеа

Тај - Макемаке
-----------------------= 8 мушкараца, 5 жена и 1 дете

Сва срећа да је.. С У Н Ц Е ..још дете...:D:D:D:D:D

Када ...поРАСТЕ - НАЈЕБАЛИ СМО ....:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

"Ne, uopšte nisam nameravala da se udam. Udobno sam živela sama, godine su prošle od odlaska mog drugog muža, režisera Ljubomira Mucija Draškića, a ja sam naučila da samujem i ništa mi nije nedostajalo. Uvek sam imala puno posla, imam jako širok krug prijatelja, volim da se družim i svi moji dani su ispunjeni. Volim goste, volim da idem u goste, volim kafane, prosto - volim život. Dakle, nisam imala nimalo vremena za usamljenost koju neko treba da popuni..."

(Svetlana Bojković)

"Brak u zrelim godinama je, po meni, lepši od braka u mladosti. U mladosti se ljubav shvata lakomisleno, a voleti nekog - to je velika stvar, to treba da se nauči. Najveće vrline zrele ljubavi su - poštovanje, tolerancija i razumevanje. Onoga s kim živiš, voliš onakvog kakav je, sa svim vrlinama i manama. Ljubav u trećem dobu je znatno zrelija i pročišćenija."

(Svetlana Bojković)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back