Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Svaka država bi dobro postupila da pohapsi sve mudrace i zatvori ih u napušteni zamak, da ne bi nikoga više uznemiravali. Mrzim mudrost onih ljudi koje istina ne boli, koji ne boluju od nerava, mesa i krvi. Treba proglasiti ništavnim sve istine uškopljenih ljudi, koji razmišljaju bez sperme u mozgu, bez teskobe i očajanja. Poštujem samo vitalne istine, organske i spermatske, jer znam da ne postoji istina, već samo žive istine, plodovi našeg nespokojstva.
Ток догађаја у животу не зависи од нас, никако или врло мало, али начин на који ћемо догађаје поднети зависи у доброј мери од нас самих, дакле на то треба трошити снагу и обраћати пажњу...Што се ви бринете какви сте у очима других људи и шта се о вама мисли и зна? Као да је то важно! Важно је колико човек има од живота и шта у животу начини од себе, од своје средине. Лакоћа, самопоуздање, снага излагања и чврстина убеђења. Ето, то је младост.
"Ja ne rešavam svoje probleme. Ja rešavam svoje misli, a onda se problemi sami reše. Kad u svojim mislima stvorimo mir, sklad i ravnotežu, tad ih pronalazimo i u svom životu."
Kada ti posvetim pažnju i bezrezervno ti sve pružim, od tebe ne očekujem ništa zauzvrat... već samo tražim da se ne pokajem. Samo da se ne pokajem....
Ernest Hemingvej
Postoji neko zlo među ljudima koje ih sprečava da se udružuju i nagoni ih da između sebe otvaraju ponor.
Jedino ljubav može da ih natera da taj jaz premoste.
Ponosni ljudi, prirodno, često stradaju zbog svog ponosa, ali im njihov ponos pomaže da podnesu svako stradanje. Naprotiv, sujetni ljudi se i ponižavaju da bi zadovoljili svoju sujetu i, naravno, ne uspevaju u tome, jer sujeta se kao ćudljiva žena iz rđavog društva, odjednom okreće i prebacuje im što su zbog nje učinili.