Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne. Ne opraštam zato što sam naivan, glup i nemam ponosa.
Sve vidim. Sve znam. Ali, i dalje vjerujem u dobro u ljudima.
Tako sam izabrao. I znam da ce mi zbog toga život biti ljepši i bolji.
Opraštam, ali ne zaboravljam. Dajem još po koju šansu i sebi i njima.
Ne treba baš uvek potcenjivati i zanemarivati značenja kostimografije. Vrlo često ona ume da odslikava suštinu, a tada treba imati na umu da je zanemarivanje role pun pogodak. - (m.m.)
Ako hoćeš da pišeš onda piši sve što ti na um padne, jer što u jednom trenutku tebi izgleda kao glupost, ne znači da je besmisleno nego se samo u tom trenutku nisi našao u napisanom. - (m.m.)
Današnje mlade generacije ne treba da bude sramota ni za šta, jer njihov odnos prema nama roditeljima i starijima, kao i njihove predstave o pravim vrednostima, ljubavi i prijateljstvu i mnogo čemu drugom, stvorili smo i još uvek stvaramo mi. Zato ako ičega treba da se srame i stide današnje generacije onda smo to upravo mi i naši postupci u prošlosti. - (m.m.)
"Možda bi trebalo da ih mrzim ali ne mogu. Ja nemam dva srca, jedno za mržnju drugo za ljubav. Ovo što imam sad zna samo za tugu. Moja molitva i moja pokora moj život i moja smrt sve to pripada Bogu stvoritelju svijeta. Ali moja žalost pripada meni.”
Apsolut je sve ono do čega ne dopire ljudska svest a čim dopre, prestaje da bude apsolut. Jer ljudska bića su i sama najobičniji mehanizmi relativizacije svega što ih okružuje. - (m.m.)