mt:s- Pitanja i odgovori

Imam problem sa Nokiom 6300. Kada mi stignu parametri od mts-a za gprs i mms telefon mi javi, kad hocu da snimim da nemam dovoljno memorije? Sta da radim? A imam memorijsku karticu. A uzeo sam polovan telefon.

Da probas da nesto iz memorije telefona prebacis na memorijsku karticu ili da izbrises. Jer podesavanja za mms i gprs se memorisu u memoriji telefona, memorijska kartica sa tim nema veze.
A tebi pokazuje da u memoriji telefona nemas dovoljno prostora za ta podesavanja. Zato oslobodi malo memorije telefona da bi proverio da li je stvarno to problem

Ovako, istice mi ugovor i dobio sam ponudu da sklopim novi na 24 meseca, s tim sto bih prvih 12 meseci imao popust na pretplatu 50%.

Interesuje me sledece:

- uz paket mix 750 u ponudi je Sony Ericsson X8 za 7200 din.

Mogu li se ja opredeliti za taj popust od 50% i uzeti navedeni telefon za tih 7200 din?

Ili, ako se opredelim za popust u prvih 12 meseci, gubim pravo da dobijem telefon po toj ceni od 7200 uz paket.?

Ovako, istice mi ugovor i dobio sam ponudu da sklopim novi na 24 meseca, s tim sto bih prvih 12 meseci imao popust na pretplatu 50%.

Interesuje me sledece:

ja mislim da gubis pravo, moras da se opredelis...nazalost...mada , x8 se moze u slobodnoj prodaji moze naci za oko 160e.... malo je precenjen kod njih, ja mislim..........

Mogu li se ja opredeliti za taj popust od 50% i uzeti navedeni telefon za tih 7200 din?

Ili, ako se opredelim za popust u prvih 12 meseci, gubim pravo da dobijem telefon po toj ceni od 7200 uz paket.?

ja mislim da gubis pravo, moras da se opredelis...nazalost...mada , x8 se moze u slobodnoj prodaji moze naci za oko 160e.... malo je precenjen kod njih, ja mislim..........

ponovni kiks mts-a sada pred pocetak promene operatera.... nikakve promene onda kada bi trebalo najvise da ih ima... taj bumerang koji je smesan....300 din.. ili 20ak minuta razgovora..100-ak poruka... jako smesno u odn.na Telenorove ponude.... ne prati se konkurencija tako........

Interesuje me sledece:

Mozes,kao dugogodisnji korisnik dobijas takvu ponudu,znaci standardno bi dobio da placas taj telefon za 7200 i 885 za pretplatu,ali posto si dugogodisnji korisnik dobijas ili 50 % jeftiniju pretplatu u prvih 12 meseci ili npr. jeftiniji telefon u odnosu na standardnu ponudu npr. umesto za 7200 dobijes taj telefon za 1 din ali bez popust na pretplatu(e sad,sto ti ovo drugo nisu ponudili to neznam).

pogledah promocije..i gle cuda..sms manija..30 din.. prepaid manija...50 din..200 minuta...50mb.. savrseno.. za mesec dana.... 320 din.. i ima se 12000poruka,800minuta u mts mrezi,200mb..:))))) jakooooooooooooooooo povoljna ponuda zaboravljenog mts-a..:)))

pogledah promocije..i gle cuda..sms manija..30 din.. prepaid manija...50 din..200 minuta...50mb.. savrseno.. za mesec dana.... 320 din.. i ima se 12000poruka,800minuta u mts mrezi,200mb..:))))) jakooooooooooooooooo povoljna ponuda zaboravljenog mts-a..:)))

kod mene samo sms mania 30 din za 3000 sms ka svim mrezama i prepaid mania 400 din za 1600 min ka mts i 400 mb neta...nema ovo za 50 dindzi

Mozes,kao dugogodisnji korisnik dobijas takvu ponudu,znaci standardno bi dobio da placas taj telefon za 7200 i 885 za pretplatu,ali posto si dugogodisnji korisnik dobijas ili 50 % jeftiniju pretplatu u prvih 12 meseci ili npr. jeftiniji telefon u odnosu na standardnu ponudu npr. umesto za 7200 dobijes taj telefon za 1 din ali bez popust na pretplatu(e sad,sto ti ovo drugo nisu ponudili to neznam).

Definitivno ne moze. Bio u MTS.

Hteo paket mix net M koji je1120 din i soni erikson X8 koji je uz njega 4200.

Ako hocu popust od 50% na pretplatu od 1120 din , ne mogu da uzmem telefon za 4200.

Telefon mogu da uzmem samo uz punu pretplatu. I onda ja naravno pitam pa gde tu ja imam bilo kakvu pogodnost kao neko kome se zavrsava vec 3. ugovor u mts, a ova u korisnickom servisu kaze pa dobijate telefon za 4200. Rekoh da, ali za 4200 ce ga dobiti uz taj paket i onaj ko sad udje sa ulice i sklopi prvi ugovor sa vama. Naravno, odgovor na to nisam dobio.

Ali nema veze, ima u telenoru dobar paket. 150 mnutas, 500 poruka i neograniceni internet za 990 din. I ako potrosis 150 minuta dobijas jos 500 u mrezi.

Mada me je ova u mts-u bas potresla na kraju, kada mi je rekla da ako raskinem ugovor, moram da im vratim karticu.:dash::dash: To ce me sigurno demotivisati da ih napustim.:D

Tužili me za ne izmirenje računa za 3G internet. Meni merač sa njihovim interfejsom pokazuje jednu cifru a oni tvrde da je druga i opalili mi dodatnih 3000 dinara za 200 megabajta prebačaja. Prete plenidbom stvari . Prešo sam na Verat , mobilni nisam ni čekao 1. jul nego promenio broj i uzeo VIP. Još da vidim šta da radim sa fiksnim i daleko im lepa kuća. Ima li neko slična iskustva ? Plenidba stvari i to?

Back