Zdravo, zanima me dali moze u mts da se uzme telefon prepaid, bez pretplate? U pitanju je telefon LG GT540 Optimus. Hvala
Ne moze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo, zanima me dali moze u mts da se uzme telefon prepaid, bez pretplate? U pitanju je telefon LG GT540 Optimus. Hvala
jel zna neko, kad se uzme ona promocija mts sms mania, pise da vazi u svim mrezama, a dal se se u to racunaju samo srpske mreze?![]()
Imam problem sa Nokiom 6300. Kada mi stignu parametri od mts-a za gprs i mms telefon mi javi, kad hocu da snimim da nemam dovoljno memorije? Sta da radim? A imam memorijsku karticu. A uzeo sam polovan telefon.
Ovako, istice mi ugovor i dobio sam ponudu da sklopim novi na 24 meseca, s tim sto bih prvih 12 meseci imao popust na pretplatu 50%.
Interesuje me sledece:
- uz paket mix 750 u ponudi je Sony Ericsson X8 za 7200 din.
ja mislim da gubis pravo, moras da se opredelis...nazalost...mada , x8 se moze u slobodnoj prodaji moze naci za oko 160e.... malo je precenjen kod njih, ja mislim..........
Mogu li se ja opredeliti za taj popust od 50% i uzeti navedeni telefon za tih 7200 din?
Ili, ako se opredelim za popust u prvih 12 meseci, gubim pravo da dobijem telefon po toj ceni od 7200 uz paket.?
Mozes,kao dugogodisnji korisnik dobijas takvu ponudu,znaci standardno bi dobio da placas taj telefon za 7200 i 885 za pretplatu,ali posto si dugogodisnji korisnik dobijas ili 50 % jeftiniju pretplatu u prvih 12 meseci ili npr. jeftiniji telefon u odnosu na standardnu ponudu npr. umesto za 7200 dobijes taj telefon za 1 din ali bez popust na pretplatu(e sad,sto ti ovo drugo nisu ponudili to neznam).Ovako, istice mi ugovor i dobio sam ponudu da sklopim novi na 24 meseca, s tim sto bih prvih 12 meseci imao popust na pretplatu 50%.
Interesuje me sledece:
- uz paket mix 750 u ponudi je Sony Ericsson X8 za 7200 din.
Mogu li se ja opredeliti za taj popust od 50% i uzeti navedeni telefon za tih 7200 din?
Ili, ako se opredelim za popust u prvih 12 meseci, gubim pravo da dobijem telefon po toj ceni od 7200 uz paket.?
pogledah promocije..i gle cuda..sms manija..30 din.. prepaid manija...50 din..200 minuta...50mb.. savrseno.. za mesec dana.... 320 din.. i ima se 12000poruka,800minuta u mts mrezi,200mb..)))) jakooooooooooooooooo povoljna ponuda zaboravljenog mts-a..
))
pogledah promocije..i gle cuda..sms manija..30 din.. prepaid manija...50 din..200 minuta...50mb.. savrseno.. za mesec dana.... 320 din.. i ima se 12000poruka,800minuta u mts mrezi,200mb..)))) jakooooooooooooooooo povoljna ponuda zaboravljenog mts-a..
))
Mozes,kao dugogodisnji korisnik dobijas takvu ponudu,znaci standardno bi dobio da placas taj telefon za 7200 i 885 za pretplatu,ali posto si dugogodisnji korisnik dobijas ili 50 % jeftiniju pretplatu u prvih 12 meseci ili npr. jeftiniji telefon u odnosu na standardnu ponudu npr. umesto za 7200 dobijes taj telefon za 1 din ali bez popust na pretplatu(e sad,sto ti ovo drugo nisu ponudili to neznam).