Zdravo, zanima me dali moze u mts da se uzme telefon prepaid, bez pretplate? U pitanju je telefon LG GT540 Optimus. Hvala
Ne moze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo, zanima me dali moze u mts da se uzme telefon prepaid, bez pretplate? U pitanju je telefon LG GT540 Optimus. Hvala

jel zna neko, kad se uzme ona promocija mts sms mania, pise da vazi u svim mrezama, a dal se se u to racunaju samo srpske mreze?![]()
Imam problem sa Nokiom 6300. Kada mi stignu parametri od mts-a za gprs i mms telefon mi javi, kad hocu da snimim da nemam dovoljno memorije? Sta da radim? A imam memorijsku karticu. A uzeo sam polovan telefon.
Ovako, istice mi ugovor i dobio sam ponudu da sklopim novi na 24 meseca, s tim sto bih prvih 12 meseci imao popust na pretplatu 50%.
Interesuje me sledece:
- uz paket mix 750 u ponudi je Sony Ericsson X8 za 7200 din.
ja mislim da gubis pravo, moras da se opredelis...nazalost...mada , x8 se moze u slobodnoj prodaji moze naci za oko 160e.... malo je precenjen kod njih, ja mislim..........
Mogu li se ja opredeliti za taj popust od 50% i uzeti navedeni telefon za tih 7200 din?
Ili, ako se opredelim za popust u prvih 12 meseci, gubim pravo da dobijem telefon po toj ceni od 7200 uz paket.?
Mozes,kao dugogodisnji korisnik dobijas takvu ponudu,znaci standardno bi dobio da placas taj telefon za 7200 i 885 za pretplatu,ali posto si dugogodisnji korisnik dobijas ili 50 % jeftiniju pretplatu u prvih 12 meseci ili npr. jeftiniji telefon u odnosu na standardnu ponudu npr. umesto za 7200 dobijes taj telefon za 1 din ali bez popust na pretplatu(e sad,sto ti ovo drugo nisu ponudili to neznam).Ovako, istice mi ugovor i dobio sam ponudu da sklopim novi na 24 meseca, s tim sto bih prvih 12 meseci imao popust na pretplatu 50%.
Interesuje me sledece:
- uz paket mix 750 u ponudi je Sony Ericsson X8 za 7200 din.
Mogu li se ja opredeliti za taj popust od 50% i uzeti navedeni telefon za tih 7200 din?
Ili, ako se opredelim za popust u prvih 12 meseci, gubim pravo da dobijem telefon po toj ceni od 7200 uz paket.?
)))) jakooooooooooooooooo povoljna ponuda zaboravljenog mts-a..
))pogledah promocije..i gle cuda..sms manija..30 din.. prepaid manija...50 din..200 minuta...50mb.. savrseno.. za mesec dana.... 320 din.. i ima se 12000poruka,800minuta u mts mrezi,200mb..)))) jakooooooooooooooooo povoljna ponuda zaboravljenog mts-a..
))
pogledah promocije..i gle cuda..sms manija..30 din.. prepaid manija...50 din..200 minuta...50mb.. savrseno.. za mesec dana.... 320 din.. i ima se 12000poruka,800minuta u mts mrezi,200mb..)))) jakooooooooooooooooo povoljna ponuda zaboravljenog mts-a..
))
Mozes,kao dugogodisnji korisnik dobijas takvu ponudu,znaci standardno bi dobio da placas taj telefon za 7200 i 885 za pretplatu,ali posto si dugogodisnji korisnik dobijas ili 50 % jeftiniju pretplatu u prvih 12 meseci ili npr. jeftiniji telefon u odnosu na standardnu ponudu npr. umesto za 7200 dobijes taj telefon za 1 din ali bez popust na pretplatu(e sad,sto ti ovo drugo nisu ponudili to neznam).

To ce me sigurno demotivisati da ih napustim.