gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Ko je ćesto u romingu, najbolje rešenje mu je Telenor! Koristim ga aktivno već 10 godina, što poslovno, što privatno i nikakvih zamerki nemam!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je ćesto u romingu, najbolje rešenje mu je Telenor! Koristim ga aktivno već 10 godina, što poslovno, što privatno i nikakvih zamerki nemam!
Ma vidite da svi pokušavaju na sve načine da ljude navuku na postpejd i nude im razne telefone i prenesi pakete samo da pređu na postpejd jer onda imaju sigurni priliv novca 2 godine od tog klijenta,ja nikada neću uzeti postpejd,ovako sam sigurniji i mirniji,koliko dopunim toliko i potrošim -čist račun duga ljubav
Jel moze nekako da se zabrani poziv? Recimo imam neki broj koji me uznemirava, i hocu nekako da ga blokiram da vise ne moze da me uznemirava? I ako moze, sta se onda desi kad me pozove taj broj, da li bude zauzeto ili mu kaze nepostojeci broj, ili zvoni a niko se ne javlja ili sta se vec desava?
E jos jedno pitanje, ja sam postpejd korisnik, evo vec je 23. u mesecu a meni nije stigao racun za prethodni mesec... Ja mogu da proverim i vidim koliko mi je zaduzenje, ali mi nije stigao racun na kucu, racun je trebalo da stigne oko 15.og da bi ga platila do 20.og... Do kad imam fore da ga platim a da me ne iskljuce? Zvanicno do 20.og je trebao biti placen...
Nisam menjala adresu... Koliko kosta ponovno ukljucenje? Uplatila sam racun, sad je samo pitanje kad ce ga proknjiziti zavisno od banke do banke, nadala sam se danas ali nisu... Valjda ce do ponedeljka proci uplata...
Nisam menjala adresu... Koliko kosta ponovno ukljucenje? Uplatila sam racun, sad je samo pitanje kad ce ga proknjiziti zavisno od banke do banke, nadala sam se danas ali nisu... Valjda ce do ponedeljka proci uplata...