mt:s- Pitanja i odgovori

Najvise me nervira kada neko ne obavesti svoje korisnike o poskupljenju svojih usluga. U tipi tarifi poruke su kostale odprilike oko 1din, a sada kostaju 2.5-3dinara. Boli me briga za tih 1.5din, ali kada se skupi 50poruka to je velika razlika i broj poslatih poruka sa istim kreditom smanjuje se 2.5-3 puta. Koristio sam MTS 3G internet i nikom ga ne bih preporucio osim ako imate jako cvrste zivce. Stalni problem prilikom konektovanja, po 10-15 puta sam kliktao na connect ne bih li uspeo. O brzini necu ni da pricam. Kaze da je max 3.6mbps, nekad sam mogao da uhvatim 1.5 i to ponekad najcesce ujutru. A posle u toku dana daj boze 150kbps, kako kad, brzina se cesto menja u zavisnosti od signala. Prosle su dve godine i hvala bogu vise nemam problema. Ziveo KABL i ne moze to bez kabla (kao sto je neko u nekom filmu rekao)

Ja imam paket BEL SMS, placam pretplatu oko 300 din, a racun mi nikad ne stigne vise od 1000 din, imam 1000 besplatnih sms poruka, 10 minuta u mts mrezi, i uzmem tarifni dodatak 30 min za 100 din sa PDV-om, i sa ostalim mrezama napravim mozda racuna 200 din, i to je to. Zadovoljna sam za sad...

Ljudi, jel neko uzeo ovaj promotivni post paid za 9999 godisnje?
Ja sam ga uzela, rekli mi lepo, a i pise na sajtu, da imam 9999 minuta u mts-u i 9999 poruka ka svim mrezama, pri tom se uspostava poziva NE naplacuje. Meni stanje na racunu konstantno raste, od 1. januara mi je racun 100 dinara, a nisam pricala uopste u drugim mrezama, na internet nisam izlazila, cak sam i poruke slala samo ka mts-u. Jel ima jos neko kome se to desilo?

Ljudi, jel neko uzeo ovaj promotivni post paid za 9999 godisnje?
Ja sam ga uzela, rekli mi lepo, a i pise na sajtu, da imam 9999 minuta u mts-u i 9999 poruka ka svim mrezama, pri tom se uspostava poziva NE naplacuje. Meni stanje na racunu konstantno raste, od 1. januara mi je racun 100 dinara, a nisam pricala uopste u drugim mrezama, na internet nisam izlazila, cak sam i poruke slala samo ka mts-u. Jel ima jos neko kome se to desilo?

navukli su te, ladno...prevara...a zamalo i mene, i da nisam ovde pratio forum pogresio bi, ovaj pdf spasava,od sada pa na dalje i ubuduce da ga obavezno pratis, kao lektiru!!!

navukli su te, ladno...prevara...a zamalo i mene, i da nisam ovde pratio forum pogresio bi, ovaj pdf spasava,od sada pa na dalje i ubuduce da ga obavezno pratis, kao lektiru!!!

Da.... A lepo sam ih pitala sta se naplacuje a sta ne, tako su bili slatkorecivi, jos kad su videli da mi cale radi u Telekomu, ma samo sto se nisu istopili od finoce! Znaci, zalba, cim vidim listing na kraju meseca i sta su mi to naplacivali... :/

unosis nam nemir ovde, prvo proveri informaciju, ovo j posten pdf, moguci su neredi,vidis da su svi kivni na telekomunikacione kuce
Izvinjavam se nisam imao nameru ništa loše da uradim ali sam bio jako besan jer mi je puno skidalo za poruke pa nisam odma skontao da je problem u tarifi!.a ne vidim da se posebno uneo neki nemir,bilo je i gorih stvari na sajtu pa su svi ostali živi.

U stvari ja sam kupio MTS breoj uz CD Miligram i imao onih 2010 SMS i svaki mesec kad uplatim 200 din ja dobijem 2010 SMS pa sam uplaćivao svaka 3 meseca jer nisam mogao potrošiti tolike poruke i sad kad je istekla ta akcija meni je ostalo na tarifi TOKI i zato mi je skidalo 4 din

Najvise me nervira kada neko ne obavesti svoje korisnike o poskupljenju svojih usluga. U tipi tarifi poruke su kostale odprilike oko 1din, a sada kostaju 2.5-3dinara. Boli me briga za tih 1.5din, ali kada se skupi 50poruka to je velika razlika i broj poslatih poruka sa istim kreditom smanjuje se 2.5-3 puta. Koristio sam MTS 3G internet i nikom ga ne bih preporucio osim ako imate jako cvrste zivce. Stalni problem prilikom konektovanja, po 10-15 puta sam kliktao na connect ne bih li uspeo. O brzini necu ni da pricam. Kaze da je max 3.6mbps, nekad sam mogao da uhvatim 1.5 i to ponekad najcesce ujutru. A posle u toku dana daj boze 150kbps, kako kad, brzina se cesto menja u zavisnosti od signala. Prosle su dve godine i hvala bogu vise nemam problema. Ziveo KABL i ne moze to bez kabla (kao sto je neko u nekom filmu rekao)

A najgore sto su i bezobrazni Norvezani paket poruke podigli u istom iznosu.:evil:

Back