pa ako Voice Mania traje do 31-og kako onda da je ukljucim posto u *100# nema opcije promocije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK, ici cu da proverim jer sam ja korisnik njihov 10 godina, ali na postpejdu 4 godine. Mozda bude nesto....
pa ako Voice Mania traje do 31-og kako onda da je ukljucim posto u *100# nema opcije promocije...
Danas sam konacno posle 10 godina zavrsio sa bandom zvanom MTS. mozda budem nekad njihov korisnik ponovo, ali zasad ne. Nista mi danas nisu imali dobro da ponude, i nisam vise zeleo da odlazem vec dugu nameru da zavrsim sa njima. Ne znam kako je ovde jedan forumas dobio na bel 200 solidan telefon, nije mi malo jasno, al ja nisam zeleo danas da uopste razmatram mnogo sta i kako, nudili su mi doduse neki Sony ericsson (slagacu vas dal T715 ili W od oko 160 evra), ali meni se on jednostavno ne svidja i ne treba mi.
Tuga je ono sto se danas dogadjalo na lokaciji Trga Nikole Pasica u poslovnici MTS-a, prvo sam gore cekao jedno sat vremena da bi decko rekao da on ne zna koji su modeli za kampanju starih korisnika i da kod njega ne mogu da raskinem ugovor, a onda kada sam sisao dole, samo jedan od 6 pultova radi, i naravno 15 ljudi ceka od kojih svakom treba po 20 minuta u proseku.
E Srbijooooooooo, a kada MTS ne moze (NECE) da zaposli bar 20 ljudi da radi da nema guzve, e onda sta da pricamo dalje......... Sramota
I naravno onda nastaje svadja koje pre bio u redu koje gde cekao, i dernjava na jedinu radnicu, zasto je ona druga otisla i gde je sada, pozovi sefa i gde su ostale radnice i slicnoo. Bedaaaaaaa![]()
Ja sam resio da predjem na telenor, DEFINITIVNO! prebacicu na onu tarifu hello koja se placa 15 dinara mesechno, chisto da budem dostupan i da vidim ko me zove.Danas sam konacno posle 10 godina zavrsio sa bandom zvanom MTS. mozda budem nekad njihov korisnik ponovo, ali zasad ne. Nista mi danas nisu imali dobro da ponude, i nisam vise zeleo da odlazem vec dugu nameru da zavrsim sa njima. Ne znam kako je ovde jedan forumas dobio na bel 200 solidan telefon, nije mi malo jasno, al ja nisam zeleo danas da uopste razmatram mnogo sta i kako, nudili su mi doduse neki Sony ericsson (slagacu vas dal T715 ili W od oko 160 evra), ali meni se on jednostavno ne svidja i ne treba mi.
Tuga je ono sto se danas dogadjalo na lokaciji Trga Nikole Pasica u poslovnici MTS-a, prvo sam gore cekao jedno sat vremena da bi decko rekao da on ne zna koji su modeli za kampanju starih korisnika i da kod njega ne mogu da raskinem ugovor, a onda kada sam sisao dole, samo jedan od 6 pultova radi, i naravno 15 ljudi ceka od kojih svakom treba po 20 minuta u proseku.
E Srbijooooooooo, a kada MTS ne moze (NECE) da zaposli bar 20 ljudi da radi da nema guzve, e onda sta da pricamo dalje......... Sramota
I naravno onda nastaje svadja koje pre bio u redu koje gde cekao, i dernjava na jedinu radnicu, zasto je ona druga otisla i gde je sada, pozovi sefa i gde su ostale radnice i slicnoo. Bedaaaaaaa![]()
da li neko zna da li je u toku neka akcija za pripejd korisnike,kao sto je bila proslog meseca,ono uplatis 500 dobijes 1500
danas mi stigla poruka da opet ima sms mania, a na sajtu im nista ne pise
Pa nemam, al istina jeste da mi stigne sms pre zvanicne objavene znam kako