Zdrav razum
Buduća legenda
- Poruka
- 31.428
Tako je. I poruke koje dobivas od MTS-a su ti gratis !
narode treba mi pomoc ..
jel zna neko kako da nadjem parametre za internet na fonu ..
u pitanju je samsung s 5230 ..unapred
Ja imam MTS karticu u USA. I od kuce hoce da mi salju sa njihovih MTS kartica poruke na moju MTS karticu dok sam u USA. Pa me je zanimalo koliko ce ih to kostati, da li po normalnoj ceni poruke ili nesto vise. Ja kuci u srbiju necu slati poruke sa MTS kartice vec sa neke americke. Valjda sam sad lepo napisao, koliko sam vas razumeo nije vazno gde sam ja, mojim ukucanima se isto naplacuje poruka koju oni posalju meni, jel tako ?
Zna li neko, ako uzmem mix 500 tarifu, da li mi se pozivi ka f&f brojevima ubraja u besplatne minute ili posebno naplacuje po onoj nizoj tarifi i dodaje na iznos koji se uplacuje kao petplata ?
Zna li neko, ako uzmem mix 500 tarifu, da li mi se pozivi ka f&f brojevima ubraja u besplatne minute ili posebno naplacuje po onoj nizoj tarifi i dodaje na iznos koji se uplacuje kao petplata ?
Bolje pitaj dali ces to doziveti![]()
Bolje pitaj dali ces to doziveti![]()
Da li neko zna koliko kosta sms u romingu iz CG prema Srbiji?![]()
Vidim da MTS ne naplaćuje slanje poruka. Je li to neki promotivni period, ili dobiješ određeni broj besplatnih SMS-ova kad dopuniš kredit ili tako nešto?
Nije istina, provereno, uplatila i na bonus racunu nema nista ni u besplatnim sms-ovima nema nista. Mozda samo vama odabranima
![]()