mt:s- Pitanja i odgovori

Evo utisaka o ovoj promociji. Stvarno je super, ima ljudi sa kojima se nisam davno čuo a ovo je bila idealna prilika za to. Meni je propalo oko 3000 dinara. Ali ok. Što se tiče mog okruženja svi obično koriste mt:s, retko Telenor, a vipovaca u imenik imam jedno ili dvoje a imenik mi ima preko 300 kontakata. Promocija mi je bila aktivirana na miligram kartici tako da se nije znalo šta je bolje, besplatni minuti ili besplatne poruke :D

Danas sam konacno posle 10 godina zavrsio sa bandom zvanom MTS. mozda budem nekad njihov korisnik ponovo, ali zasad ne. Nista mi danas nisu imali dobro da ponude, i nisam vise zeleo da odlazem vec dugu nameru da zavrsim sa njima. Ne znam kako je ovde jedan forumas dobio na bel 200 solidan telefon, nije mi malo jasno, al ja nisam zeleo danas da uopste razmatram mnogo sta i kako, nudili su mi doduse neki Sony ericsson (slagacu vas dal T715 ili W od oko 160 evra), ali meni se on jednostavno ne svidja i ne treba mi.
Tuga je ono sto se danas dogadjalo na lokaciji Trga Nikole Pasica u poslovnici MTS-a, prvo sam gore cekao jedno sat vremena da bi decko rekao da on ne zna koji su modeli za kampanju starih korisnika i da kod njega ne mogu da raskinem ugovor, a onda kada sam sisao dole, samo jedan od 6 pultova radi, i naravno 15 ljudi ceka od kojih svakom treba po 20 minuta u proseku.
E Srbijooooooooo, a kada MTS ne moze (NECE) da zaposli bar 20 ljudi da radi da nema guzve, e onda sta da pricamo dalje......... Sramota :eek:
I naravno onda nastaje svadja koje pre bio u redu koje gde cekao, i dernjava na jedinu radnicu, zasto je ona druga otisla i gde je sada, pozovi sefa i gde su ostale radnice i slicnoo. Bedaaaaaaa :dash:

Iritantna put on hold muzika na MTS kontakt centru. Ne znam da li sam cuo nesto gore u zivotu. Umesto da puste neku opustajucu muziku kada vec dave ljude sa cekanjem. Onaj uzas je gori i od "Zabavljaca" Skota Dzoplina, koji je standard za put on hold muziku kod nas.

Moja preporuka album Romantic piano Stjuarta Dzonsa (Stuart Jones)

Danas sam konacno posle 10 godina zavrsio sa bandom zvanom MTS. mozda budem nekad njihov korisnik ponovo, ali zasad ne. Nista mi danas nisu imali dobro da ponude, i nisam vise zeleo da odlazem vec dugu nameru da zavrsim sa njima. Ne znam kako je ovde jedan forumas dobio na bel 200 solidan telefon, nije mi malo jasno, al ja nisam zeleo danas da uopste razmatram mnogo sta i kako, nudili su mi doduse neki Sony ericsson (slagacu vas dal T715 ili W od oko 160 evra), ali meni se on jednostavno ne svidja i ne treba mi.
Tuga je ono sto se danas dogadjalo na lokaciji Trga Nikole Pasica u poslovnici MTS-a, prvo sam gore cekao jedno sat vremena da bi decko rekao da on ne zna koji su modeli za kampanju starih korisnika i da kod njega ne mogu da raskinem ugovor, a onda kada sam sisao dole, samo jedan od 6 pultova radi, i naravno 15 ljudi ceka od kojih svakom treba po 20 minuta u proseku.
E Srbijooooooooo, a kada MTS ne moze (NECE) da zaposli bar 20 ljudi da radi da nema guzve, e onda sta da pricamo dalje......... Sramota :eek:
I naravno onda nastaje svadja koje pre bio u redu koje gde cekao, i dernjava na jedinu radnicu, zasto je ona druga otisla i gde je sada, pozovi sefa i gde su ostale radnice i slicnoo. Bedaaaaaaa :dash:

* ovna treba proterati iz Srbije zauvek! Iako su nasi!

Promocija uz cd "Elektricnog orgazma" traje to 31. marta 2011. godine --> dakle mozes, ali ce ti trajati samo do kraja marta.

I ja sam dobio gore pomenuti cd, karticu sa brojem 066,aktivirao sam i nisu mi stigla podesavanja za mms i gprs... I ja sam poslao prvo WAP na 4777, nista nisam dobio, pa sam posle jedno sat vremena poslao ALL na 4777 i opet nije stigno nista... Jel' postoje neka posebna podesavanja za 066 ili je to isto...? (Bar da koristim i te bonuse za surfovanje sto nude, kad vec koristim i poruke...I da napomenem da na istom telefonu sa karticom 064 dosad sve je bilo u redu i sa Internetom i sa mms-ovima )

Ja sam prošlu karticu koju sam dobio uz Cd Miligram morao nositi u MTS centar da mi podese jer rekli su da se ne može podesiti ako mi pošalju poruku,izgleda nijedan broj koji se dobije uz CD nemože se podesiti ručno,takva su moja iskustva,ranije sam uzimao i CdVan Goga i isto tako je bilo,više me sramota da idem u MTS već me znaju i pomisliće kakav sam ja čovek kad stalno menjam brojeve
icon_biggrin.gif

Ja sam resio da predjem na telenor, DEFINITIVNO! prebacicu na onu tarifu hello koja se placa 15 dinara mesechno, chisto da budem dostupan i da vidim ko me zove.

Jedno pitanje:
Da li je moguce da su gospoda iz MTS-a iskljuchili opciju za stanje na rachunu? tj, mozes da vidis samo koliko im DUGUJES a ne mozes da vidis koliko ti je besplatnih minuta i poruka ostalo?

Apsolutni rekord kad sam ja u pitanju ,tj. mts-ov korisnicki servis ...receno mi je da ce se operater javiti za manje od 2 minuta i ja resih da cekam ...operaterKA Violeta javila mi se tokom 18. minuta i dala mi odgovor za nesto vise od minuta posto sam ponovo morao da "sacekam na vezi" :dash: ! Ukupan skor 19 minuta 35 sekundi :super: !

Ma mts je ... Pre 4 meseca sam uzeo 066 broj (ona promocija za duplo manju mesecnu pretplatu na godinu dana - postpaid 2000 za 1000 dinara...). I polovinom jula treba da se ode na letovanje u Crnu Goru. I naravno treba aktivirati roaming... 2 dana sam ja zvao njihov call centar. 2 dana sam proveo on-hold. Sve zbirno sam slusao onu odvratnu muziku za cekanje jedno 4 sata najmanje ... Na kraju sam krenuo na put ... Negde kod uzica najzad su mi se javili ... Devojka rece - uredu je , usluga aktivirana , od sutra roaming ukljucen. Epilog - Kupio sam crnogorski broj treceg dana letovanja. Roaming su mi aktivirali 2 dana posto sam se vratio sa letovanja ......................... Druga iritirajuca stvar - provera preostalog kredita/mb/sms je apsolutno beskorisna opcija - imam utisak da je azuriraju 1 nedeljno ...
Sve to receno ... Paket koji imam je savrsen. Vec 4-5 meseci mi je racun 1000dinara ravno (500min/500mb/500sms za sve mreze + jos toliko u mts mrezi tarifiranje 60+1) dok sam kod telenora na prenesi paketu vecito bio izmedju 2000-3000 .... Sta reci ...

Back