Mrzim ljude

I ja sam mnogo voleo da popijem, uglavnom pivo, ali nikad nisam bio zavisnik. A sad već 10 godina ne pijem, da nekog ne bih ubio. Haha Jer sam nezgodan zbog njih, loših ljudi, kad popijem. Sad čuvam i njih od sebe i sebe od sebe...i na kraju sebe od njih.
ne,losi si zbog sebe jer si to ti .. niko ne moze da izvuce iz tebe ono sto ne posedujes.

Upoznao si masku
Coveka verovatno ne poznajes, iznenadili bi te svi u nekim situacijama
Svako gleda sebe i svako bi ti okrenuo ledja kad bi to njemu islo u korist, 99,9 posto
Ma nemoj, ja sam glup pa ne znam da citam ljude. Kao prvo, drug mi je lako biti, da bi mi bio prijatelj moram da steknem poverenje. A
upoznao sam ljude sa kojima sam prosao i sito i reseto, od kojih neke znam od malih nogu, i znam kako disu.
A drugare sam kako sticao tako i gubio

Баш тако, умем тад да се изразим, а и некако сам мање незадовољан, извуче ме то из колотечине. Али чак и да сам екстремно пијан ни тад не бих могао у реалу да приђем девојци.

Нисам нашао себи сличне.
Mrzis a idealizujes
Pridji, zamisli da ti je to poznanica sa kojom si mnogo puta spavao.
Ne ocekuj cuda, trebace ti vreme da to uradis da to upali, ali KRENI

Ma nemoj, ja sam glup pa ne znam da citam ljude. Kao prvo, drug mi je lako biti, da bi mi bio prijatelj moram da steknem poverenje. A
upoznao sam ljude sa kojima sam prosao i sito i reseto, od kojih neke znam od malih nogu, i znam kako disu.
A drugare sam kako sticao tako i gubio
Neiskusan si
Poverenje se stice godinama a izgubi u sekundi
Kakvo si bre ti sito i reseto prosao, ne zasmejavaj me

Као неко, ко је тотално емоционално некорумпиран ни од једног другог људског створења, могу да кажем:

Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не и ако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се тамо негде", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.
Sve si u pravu ,ali to nije ništa novo ,ljudi sa tim saznanjem žive hiljadama godina,nisi rekao ništa novo,i na kraju ćeš da umreš ogorčen,nećeš biti ni prvi ni poslednji.......

Anđo, promijeni avatar, zamalo da te stavim na ignor umjesto argumentovanog :D
Da, ljudi ne vole misljenja koja s razlikuju od njihovog, nebitno dal je istina ili ne.
A eto dokazuje da sam joj do sad bio virtuelni prijatelj i sada mi okrece ledja, lako i jednostavno.
Ko je ovde *izdajica*? Ja koji imam neki stav ili ona koja mi okrece ledja zbog tog stava
Iako su nam se do sada stavovi uglavnom poklapali
100 poklapajucih stavova i 1 ne i - ma cao

Ima dobrih ljudi, ja ih poznajem mnogo i imah ih za bliske prijatelje. Sto se generalno ljudi tice, tu je matematika prosta, moras znati sa ljudima
Svi mi mozemo da budemo i dobri i losi. Evo na primer ti imas coveka koji je prema svojoj okolini svima dobar,ali na primer kuci maltretira i tuce svoju decu i zenu? Da li je to dobar covek?
I mnogo puta kad sam za neke ljude govorio da su dobri i kad sam otkrio neke stvari o njima sam se pokajao i dan danas vise nemam naviku za bilo koga da kazem da je dobar covek.

Као неко, ко је тотално емоционално некорумпиран ни од једног другог људског створења, могу да кажем:

Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не и ако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се тамо негде", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.
Prema ljudima moras prvo da budes malo los da bi vise cenili kad budes dobar. Jednostavno moras da naucis da se postavis sa ljudima ne smes da budes mek,ako zelis da te postuju.

Neiskusan si
Poverenje se stice godinama a izgubi u sekundi
Kakvo si bre ti sito i reseto prosao, ne zasmejavaj me
recimo da sam imao burnu mladost, no nebitno. Vazno je da si ti svu pamet sveta popio. Ja moje prijatlje volim i postujem kao da su mi rod, tu smo i kad smo jedni za druge i na vrhu i na dnu, pomazemo se, a to sto ti mrzis ljude je tvoj problem.

Poslednja izmena:
Svi mi mozemo da budemo i dobri i losi. Evo na primer ti imas coveka koji je prema svojoj okolini svima dobar,ali na primer kuci maltretira i tuce svoju decu i zenu? Da li je to dobar covek?
I mnogo puta kad sam za neke ljude govorio da su dobri i kad sam otkrio neke stvari o njima sam se pokajao i dan danas vise nemam naviku za bilo koga da kazem da je dobar covek.
slazem se sve, i generalno kako se postavis tako te i tretiraju

recimo da sam imao burnu mladost, no nebitno. Vazno je da si ti svu pamet sveta popio. Ja moje prijatlje volim i postujem kao da su mi rod, tu smo i kad smo jedni za druge i na vrhu i na dnu, pomazemo se, a to sto ti mrzis ljude je tvoj problem.
Ako si okruzen kriminalcima i sam si kriminalac, recimo, nemas nikakvih iluzija oko toga dal ce te prodati.
Ti njih vec ne idealizujes, prihvatio si ih lose i to je to.
Nisu oni dobri ljudi ako su tu za tebe, nego ste isto losi
Sto postavljac teme i kaze, losi ljudi

Da, ljudi ne vole misljenja koja s razlikuju od njihovog, nebitno dal je istina ili ne.
A eto dokazuje da sam joj do sad bio virtuelni prijatelj i sada mi okrece ledja, lako i jednostavno.
Ko je ovde *izdajica*? Ja koji imam neki stav ili ona koja mi okrece ledja zbog tog stava
Iako su nam se do sada stavovi uglavnom poklapali
100 poklapajucih stavova i 1 ne i - ma cao
Okreće ti leđa i odlazi u tebi sad ni druga ne vidi :(

Ako si okruzen kriminalcima i sam si kriminalac, recimo, nemas nikakvih iluzija oko toga dal ce te prodati.
Ti njih vec ne idealizujes, prihvatio si ih lose i to je to.
Nisu oni dobri ljudi ako su tu za tebe, nego ste isto losi
Sto postavljac teme i kaze, losi ljudi
nisam kriminalac, niti sam okruzen kriminalcima.
Al sam bio i na vrhu i na dnu, oni koji su ostali vrede.
Pa da, ja 26 godina, nezadovoljan primanjima ovde, los drug mi sredi da odem preko, meni to promeni zivot. Drug zatvori Pet shop, los covek, da mi 250 kg granula za pse, ja los covek podelim sa prijateljima. Drug renovira kucu, mi losi ljudi dodjemo da mu pomognemo, on pocasti cevape, mi nisi trebao. Jer tako losi ljudi rade.
Ulozim velike novce u posao, propadnem, oni skupe i daju mi da imam, ne treba nikad da vratis, losi ljudi... I tako u nedogled.
Drug advokat, mi za dzabe odradi posao, ne uzme ni procenat, los covek.
Ja i bivsa devojka pijani otisli busom na Zlatibor, strefilo nas ajmo, pukli sve pare, drug izmoljaka slobodan dan dodje po nas kolima iz NS, los covek. Itd itd par banalnih primera sam ti naveo

Pa da, ja 26 godina, nezadovoljan primanjima ovde, los drug mi sredi da odem preko, meni to promeni zivot. Drug zatvori Pet shop, los covek, da mi 250 kg granula za pse, ja los covek podelim sa prijateljima. Drug renovira kucu, mi losi ljudi dodjemo da mu pomognemo, on pocasti cevape, mi nisi trebao. Jer tako losi ljudi rade.
Ulozim velike novce u posao, propadnem, oni skupe i daju mi da imam, ne treba nikad da vratis, losi ljudi... I tako u nedogled
I onda ti se osmjehnula sreća, postao si moderator na Krsti :zper: i sreo mene, divnu i brižnu!

Ulozim velike novce u posao, propadnem, oni skupe i daju mi da imam, ne treba nikad da vratis, losi ljudi... I tako u nedogled.
Drug advokat, mi za dzabe odradi posao, ne uzme ni procenat, los covek.
Ja i bivsa devojka pijani otisli busom na Zlatibor, strefilo nas ajmo, pukli sve pare, drug izmoljaka slobodan dan dodje po nas kolima iz NS, los covek. Itd itd par banalnih primera sam ti naveo
Bas banalni primeri, sitnice

Back